grekaa 05.03.04, 18:05 tak sobie myślę, że chciałabym posłuchać kiedyś niedobijających wiadomości! a może źle słucham???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilly Re: " zaWATowali internet" 05.03.04, 18:31 sluchasz grekaa jak najbardziej prawidlowo,takie realia niestety i trzeba z nimi zyc,tylko pytanie-ile mozna wytrzymac tego szalenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: " zaWATowali internet" 05.03.04, 21:03 no to w koncu zawatowali -czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: " zaWATowali internet" 05.03.04, 21:07 jakkolwiek jest, wspolczuje wam perypetii! Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa Re: " zaWATowali internet" 06.03.04, 09:30 no, wczoraj usłyszałam, że TAK :-( na 22%, do jasnej ciasnej........ Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: " zaWATowali internet" 06.03.04, 09:49 oni i tak maja Nas gleboko w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Re: " zaWATowali internet" 06.03.04, 14:42 Senat wprowadził poprawkę która dotyczyła usunięcia zapisu gwarantującego zwolnienie z VAT wszystkich usług dostępowych do internetu dla osób nie prowadzących działalności gospodarczej. Głosowanie za oznacza poparcie stawki 22%. T tu telefon.pl/modules.php?name=_News&file=article&sid=1913 macie liste senatorów którzy nam to załatwili. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: " zaWATowali internet" 06.03.04, 15:38 chore to wszyskto juz i tyle powiem! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: " zaWATowali internet" 06.03.04, 20:02 to przeszlo czy nie ,bo ja juz nic nie wiem wiem tylko ze maja nas w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
dominux Re: " zaWATowali internet" 07.03.04, 01:21 Ministerstwo Finansów już postanowiło, że od zwiększenia podatku VAT na usługi internetowe odwrotu nie ma. Tym samym od maja zdrożeją ceny za połączenia z Siecią.Więcej tu www.pcworld.pl/news/59441.html A z drugiej strony znalazłem coś takiego www.internetstandard.com.pl/news/59706.html Czyli Unia chce obniżać ale nasz kochany rząd przeciwnie. Normalnie brak słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: " zaWATowali internet" 07.03.04, 10:52 no i bądz tu madry i pisz wiersze ot komuchy nie chcą ,żeby społeczeństwo było bardziej kumate, ciemnym narodem lepiej się rządzi ,o czym wiedzieli już kapłani w starożytnym egipcie he he Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: " zaWATowali internet" 07.03.04, 12:23 oni nas chcą po prostu oskubać może jakąs partie założymy??? np. Partie Wkurwionych Obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: " zaWATowali internet" 07.03.04, 13:16 juz danwno do takie partii wstapilem...kogo desygnujemy na honorowego prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: " zaWATowali internet" 07.03.04, 14:59 jak to kogo ,Delfinka bo ostro powiedział(a) hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: " zaWATowali internet" 07.03.04, 15:26 ja ze swojej strony co by się nie powtarzać dodam tylko tyle : Apel do Internautów w Polsce i PROTEST dodam tylko że maile wracają bo jak sądzę: - albo mają przepełnione skrzynki :D - albo wyłączyli serwer na złość nam .... oni do wszystkiego są zdolni :( ale chętnie uniemilę im wszystkim życie ;) Odpowiedz Link Zgłoś