aleks44 08.03.04, 05:45 Najlepszego dla wszystkich dziewczyn odwiedzających to forum, z okazji Dnia Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bqus Re: Wszystkiego.... 08.03.04, 21:52 JA też dołączam się do życzen dla wszystkich kobiet z tego czata , pozwole sobie zacytowaćsms jakiego moja super koleżanka dostała "Dziś święto tych co maja troche wiecej z przodu i troche mniej na dole Zycze ci wszystkiego najlepszego żebyś była dalej 100% kobietą" i Ja tego samego Wam Panię życzę a nawet jeszcze więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
bqus Re: Wszystkiego.... 08.03.04, 21:54 JA też dołączam się do życzen dla wszystkich kobiet z tego Forum , pozwolę sobie zacytować sms jakiego moja super koleżanka dostała dziś na "Dzień Kobiet" cyt. "Dziś święto tych co maja troche wiecej z przodu i troche mniej na dole Zycze ci wszystkiego najlepszego żebyś była dalej 100% kobietą"... i Ja tego samego Wam Panię życzę a nawet jeszcze więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Wszystkiego.... 08.03.04, 17:02 aleks dzieki sliczne:))))))))))))))0cmok,cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Wszystkiego.... 08.03.04, 23:22 zdajecie sobie doskonale sprawe ,że to Wy płeć piękna napędzacie to forum jedne więcej inne mniej,ale jakoś się kręci i oby tak dalej. dlatego Wszystkie Was lubie Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Wszystkiego.... 09.03.04, 03:58 uuuuu jak ladnie powiedziales, no ale trudno nie zauwazyc ze jest tu paru panow ktorzy mocno nakrecaja forum! dobrze ze ich tu mamy :)cmok aleks Odpowiedz Link Zgłoś