ellenai 11.03.04, 19:08 na cos,ale nie powiem na co ,bo sie wam tez niedobrze,zrobi i was bedzie ciagnac! ehhehehe,upraszam sie uprzejmnie o wyrazy wspolczucia i solidarnosc w nieszczesciu cmok! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_z_a_k Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 19:11 Co ty w ciąży ........ ........ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 19:15 nie,szaczku,to od farby!!!!!!!!!!! hehehehehe cmok:)jeszcze ciagle nie pora na bociana u mnie,lepiej zeby sie nie pojawial,bo go lupne w czerep kamieniem i poleci do ciebie!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 19:18 żeby tak Gucwińscy przeczytali tą wypowiedz hihihih - chyba by sie załamali :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 19:22 no ,ja mialam nazwac sprawe po imieniu-rzygi-no ale szaczek uzyl poetyckiej metafory co by zupelnie watka nieschamic!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 19:28 taaa od haftu atystycznego przeszliśmy na molestowanie zwierząt ( czytaj bocianów ) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 20:17 Za co Gucwińscy chcieli by Ci cos zrobic, niech sobie porządek w ogrodzie u siebie zrobią , krzaki powycinają bo wstyd i to w centrum miasta Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 20:37 ja go nie molestuje,ja go odganiam cmok Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 20:39 ja też odganiam a teraz to nawet nie musze odganiać - bo ja tu sama to nawet bocian sie mna nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 20:43 a to masz spoko!jak sie bocian nie dobiera do ciebie to masz luzik! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 20:45 zdecydowanie bym jednak wolała jak by tak krązył gdzieś w okolicach a nie siedział w Rosji - troche za daleko - jeszcze tam bocianisko umarznie hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 21:06 oj ,bocian sobie odmrozi co nieco i bedzie nieszczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 21:25 hihihihih bocian to sobie juz conieco odmroził -niby czemu ma takie czerwone nogi i nie tylko nogi hihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ciagnie mnie.....na pawia :) 11.03.04, 21:56 niech zgadne!!!!-dzioba tez odmrozil! no to tragedia,jak wiec da rady przytachac niemowle w tobolku?????? Odpowiedz Link Zgłoś