Dodaj do ulubionych

apel! nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes?

18.03.04, 20:13
pytamy!!radosniej by sie zrobilo, dreszczyk nierozwiazanej zagadki twojej
tajemniczej osoby by nas podniecal.Temat by sie zmienil ,bo nic tylko
odliczamy jakby nam za to placili grube miliony:)Bodzio apeluje-pojaw sie
tu,zrob wielki come back i lam serca forumowych dam!wchodz w szranki z
naszymi panami!
reszta! zgadzacie sie ze mna?
Obserwuj wątek
    • ellenai jakos sie nam on nie pojawil 26.03.04, 23:40
      przepadl w odmetach realnego swiata! buuuuuuuuuuuu
      • delfinek27 Już mnie nie kofa :(((((((((((((((((((((((((( 27.03.04, 00:01
        • ellenai Re: Już mnie nie kofa :(((((((((((((((((((((((((( 27.03.04, 01:00
          kurcze no chyba cosik tak nie bardzo kocha
          • aleks44 Re: Już mnie nie kofa :(((((((((((((((((((((((((( 27.03.04, 09:56
            naskoczyłyscie Obie na biednego,to wcale się nie dziwie,ale wróci jak
            bumerang hi hi ,może musiał odsapnąć hi hi
            • ellenai Re: Już mnie nie kofa :(((((((((((((((((((((((((( 27.03.04, 16:31
              chyba nie wroci nie jest taki niezlomny jak ty! na ciebie zawsze mozna liczyc!
              • aleks44 Re: Już mnie nie kofa :(((((((((((((((((((((((((( 27.03.04, 16:47
                hi hi zaczerwieniłem sie.
                • ellenai hehe cmok n/t 27.03.04, 17:30

• mr.bodzio Re: hehe cmok n/t 27.03.04, 22:17
                    ellenai WITAJ - cieszę się, że ktoś tu tęskni ja prawdę mówiąc czytam wszystko
                    co piszecie ale pisarzem to dobrym nie jestem więc nie odpisuję, chętnie na gg
                    pogadam. Zaś co do Delfinka .....bardzo i ty o tym dobrze wiesz. Całuski
                    kochani, dziekuje za ciepłe słowa........
                    • ellenai bodzio,super! 27.03.04, 22:23
                      ze jestes, my czasem pleciemy glupoty:(ale czasem sie odezwij:) My tesknimy za
                      bodziem cmok:)
                      • mr.bodzio Re: bodzio,super! 27.03.04, 22:30
                        Ja też za tobą ellenai jesteś bardzo inteligentną kobietą - wyjaśniam:
                        wnioskuję to czytajac twoje wypowiedzi - a jak dodamy, że zapewne jesteś
                        atrakcyjną kobietą - to możemy się pokusić o sformuwanie tezy, że jesteś
                        CUDOWNĄ Kobietą ale o to musiałbym zapytać męża. POZDRAWIAM Cię cieplutko.

• ellenai Re: bodzio,super! 27.03.04, 22:35
                          sprostowanie -mojego przyszlego meza! hehehe,ale wiesz, ze mnie wiejska baba
                          jest pamietaj o tym cmok heheh
                        • aleks44 Re: bodzio,super! 27.03.04, 22:38
                          1)Ellen ja się tak nie bawie,ja pierwszy Cie tu podrywałem.(pamiętaj)
                          2) pamietaj nie ucz swojego po polsku mówic ,bo ci komputer przez okno
                          wywali jak nasze posty przeczyta.
                          3)ja Ciebie też cieplutko pozdrawiam hi hi
                          4) bodzia też
                          • mr.bodzio Re: bodzio,super! 27.03.04, 22:43
                            ellenai-to widzę, że masz tu więcej wielbicieli, a co do męża to myślałem, że
                            skoro chodzisz w ciuszkach męskich to..ale widocznie źle przeczytałem.
                            Pozdrowienia alles44
                            • ellenai Re: bodzio,super! 27.03.04, 22:46
                              to co z tymi ciuchami?bo nie kapuje!
                          • ellenai aleks pamietam! 27.03.04, 22:48
                            hehehehe, ja nic zlego nie robie! a on i tak naszego nie zakuma:(
                            • mr.bodzio Re: aleks pamietam! 27.03.04, 22:53
                              acha czyli ja nie zakumam ??????? no nic nie bedę więcej zabierał głosu
                              • ellenai bodzio to ja nie kumam 27.03.04, 22:58
                                wszak zem wiejska baba!
                            • aleks44 Re: aleks pamietam! 27.03.04, 22:55
                              to giks tu wszystkich podpuszcza ,o ciuchach, zresztą ellen tez nic do niej nie
                              brakuje.cały ten skład ,a trzeba pamiętac o delfinku to same podpuchy hi hihi
                              One wodzą nas na pokuszenie hi hi
                              dzięki za pozdrowienia
                              • ellenai Re: aleks pamietam! 27.03.04, 22:59
                                my na pokuszenie?heheheheh to wy nas kusicie!
                              • mr.bodzio Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:01
                                aleks44 masz rację delfinek to jest niezła i nie tylko podpuszczaczka. a
                                ellenai gdzie mieszka wiesz może?
                                • aleks44 Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:07
                                  tu nie daleko kilkanascie godzin samolotem z przesiadka w londynie hi hi
                                  za oceanem hameryka
                                  • ellenai Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:13
                                    heheh faktycznie aleks, to wcale nie daleko jak sie wezmie pod uwage
                                    transport samolotem! wplaw nie polecam ani lodka!cmok
                                    • aleks44 Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:14
                                      oczywiscie z powodu rekinow hi hi
                                      • mr.bodzio Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:17
                                        no to wzasadzie jesteśmy blisko siebie heh
                                        • ellenai no tak bodzio ,myslami zawsze n/t 27.03.04, 23:21

• aleks44 Re: no tak bodzio ,myslami zawsze n/t 27.03.04, 23:25
                                            u nas to z takimi kijami to na mecze sie chodzi ,zeby sie podpierac hi hi
                                            • ellenai no widzisz aleks 27.03.04, 23:30
                                              to bedziesz wiedzial jak je uzyc!
                                      • ellenai Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:20
                                        no tak ,te wredne rekiny bo krzepe to ty masz zeby przeplynac ocean:)bij rekiny
                                        kijem basebalowym!
                                        • mr.bodzio Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:24
                                          ellenai - ja nie musze nigdzie płynąc ? to po pierwsze, po drugie mozesz
                                          zadzwonic 004420722848xx jakbedziesz zainteresowana to podam koncówkę
                                          • ellenai ooooooooooooo:))))))) 27.03.04, 23:28
                                            telefon!"komorowke"nawet masz cmok:)
                                            • mr.bodzio Re: ooooooooooooo:))))))) 27.03.04, 23:31
                                              a wiesz gdzie jest Camberwell
                                              • ellenai Re: ooooooooooooo:))))))) 27.03.04, 23:35
                                                ja w ogole nie wiem co to jest!
                                          • aleks44 Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:32
                                            to numer do stanow???bo taki inny???
                                            • mr.bodzio Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:37
                                              To dzielnica Londynu blisko centrum
                                              • aleks44 Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:38
                                                to tam gdzie się ellen przesiada hi hi hi
                                                • mr.bodzio Re: aleks pamietam! 27.03.04, 23:57
                                                  przesiada ? z czego hee
                                                  • aleks44 Re: aleks pamietam! 28.03.04, 00:05
                                                    z tego co wiem nasze samoloty ,ale chyba nie wszystkie lecą do londynu.tam jest
                                                    przesiadka na samolot do stanów.Moj siostrzeniec tak latał,zawsze przez londyn
                                                    i zeby było smieszniej to sa dwa rozne lotniska oddalone od siebie i trzeba
                                                    jechac z jednego na drugie korzystajac z taksowki albo autobusu,
                                                    moze teraz jest inaczej
                                                  • mr.bodzio Re: aleks pamietam! 28.03.04, 19:03
                                                    Coś dziś nikogo nie ma i naszej ellenai z USA
                                                  • giks Re: aleks pamietam! 28.03.04, 19:06
                                                    jesteś mało spostrzegawczy ;)
                                                  • aleks44 Re: aleks pamietam! 28.03.04, 22:48
                                                    pewnie znowu poszła kaktusy podlewać,susze tam
                                                  • ellenai Re: aleks pamietam! 29.03.04, 04:00
                                                    hehe za chwile nie bedzie wody do podlewania tych kaktusow niestety:(((
    • ellenai Re: apel! nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 23.04.04, 00:36
      ..no to wyjasnilo sie co z tym bodziem?co to on za jeden?
    • korky Re: apel! nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 23.04.04, 14:16
      Kocham Cie panie Bodzio :P hehe Kimkolwiek jesteś ;) Idę kupić nowy stanik dla
      Siebie cobym się Tobie podobał muhahahah

------------------
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237
      Lecimy do Słupska :]
      • delfinek27 Re: apel! nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 23.04.04, 14:19
        jakiego koloru ten stanik?

koronkowy?
        • ellenai napewno fikusny n/t 23.04.04, 18:14

• ellenai Re: apel! nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 23.04.04, 18:13
        korky nie prowokuj hehehhehehehhehe:)nie ladnie tak w samym biustonoszu po
        forum latac! ludzie sie gorsza~!
        • delfinek27 nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 23.04.04, 23:43
          a ja bym chciala zobaczyc Bodzia w samym biustonoszu

ale najlepiej nie na forum tylko tak w realu

ech .......... pomażyć zawsze można

a swoją drogą to czy ktoś wie jak wyglada ten nasz piekny nieznajomy
          MR_Bodzio???
          • ellenai Re: nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 23.04.04, 23:49
            delifnek to ja chetnie tez sie na takie cos pisze ale bodzio chyba wstydliwy to
            nic z tego!
            • delfinek27 Re: nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 24.04.04, 14:25
              może da sie go jakoś przekonać
              • korky Re: nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 24.04.04, 14:33
                no właśnie ja go przekonam moim przezroczystym stanikiem :P
                • delfinek27 Re: nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 24.04.04, 14:35
                  he he he

niewątpie że ulegnie

Ty masz taki urok osobisty że nikt ci sie nie oprze
                  • korky Re: nasz tajemniczy mr.Bodzio gdzie jestes? 24.04.04, 14:51
                    no i mam niezły tyłeczek heheheheh ;-)
                    • ellenai korky ,bodzia nam podbierasz? 24.04.04, 16:30
                      no wiesz,ale w koncu moze on na ciebie poleci!wtedy go zlapiemy!
                      • delfinek27 Re: korky ,bodzia nam podbierasz? 25.04.04, 10:36
                        ten tyłeczek mnie zainteresował najbardziej

może by nam pokazał jakiś rąbek?? żebyśmy wiedziały co tracimy :)))))))))))
                        • korky Re: korky ,bodzia nam podbierasz? 25.04.04, 10:39
                          www.mój-tyłeczek.pl heheheh :P
                          • ellenai Re: korky ,bodzia nam podbierasz? 25.04.04, 18:32
                            bardzo opisowe jest to korky hehehehhehehheheh:)wyobraznia dziala:)cmok
                            • korky Re: korky ,bodzia nam podbierasz? 25.04.04, 18:41
                              chcesz to moge ci zdjęcia podrzucić - tylko daj maila ;-)
                              • ellenai Re: korky ,bodzia nam podbierasz? 25.04.04, 18:43
                                a nie dziekuje,moze deflinek reflektuje heheh:)
                                • korky Re: korky ,bodzia nam podbierasz? 25.04.04, 19:23
                                  nie, no ale ja tu na serio - tylko, że prześlę zdjecie normalne a nie tyłka, no
                                  chyba, że moja twarz wygląda jak tylek hehe :P
                                  • delfinek27 Re: korky ,bodzia nam podbierasz? 27.04.04, 10:47
                                    mozesz mi podesłac zdjecia w ilosci hurtowej na bpoczta@poczta.fm
                                    • korky No to proszę bardzo :0 27.04.04, 14:11
                                      mówisz i masz - proste - sprawdź pocztę :D
                                      • ellenai sprawdzaj delfinek,sprawdzaj poczte 27.04.04, 17:53
                                        bo korky to ladna bestia!!!! sama widzialam,na zdjeciu tylko:(
                                        • korky Re: sprawdzaj delfinek,sprawdzaj poczte 28.04.04, 14:12
                                          wrałłłuuu zaraz będę gryźć :P
                                          • ellenai alez my ciebie oswoimy 28.04.04, 17:15
                                            i juz nie bedziesz grysc cmook
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka