Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!!!! GDZIE SĄ OPY ????????

17.08.04, 10:52
zawisza i giks Z przykrością stwierdzam że niestaneliście tym razem na
wysokości zadania Tzn zawisza chyba chwilowo nieobecny ale giks Ty jestes na
miejscu Nie widzisz co się dzieje na forum ?? Jak można dopuścić to
wyświetlania takich postów jakie zamieszcza "bolek" Jesli sami sobie nie
dajecie rady dobrac opy lub samemu z tej funkcji zrezygnowac i niech to robi
ktoś inny Karygodne jest to co się dzieje i nie ma waszej reakcji
Obserwuj wątek
    • utumno Re: !!!!!!!!!!!!! GDZIE SĄ OPY ???????? 17.08.04, 11:35
      Chyba są na urlopie. Giks dawno nic nie zamieszczała na forum więc
      prawdopodobnie jest właśnie na urlopie.
      Co do mnie jak widzisz wywołałem niechcący (a może chcący) trochę zamieszania
      ale przynajmniej bez obrażania dyskutantów.
      Co do różnych zombi, bolków, olafówxxx itp. to uważam że są to kolejne mutacje
      tej samej osoby. Kryje się pod nimi sam stary wódz lub jego koledzy. Kto bowiem
      inny mógłby z taką zaciętoscią obrażać ludzi którzy ośmielają sie krytykować GG
      i E ? A poza tym komu by się chciało ?
      Pomijając powyższe uwagi, nie prezentują oni poziomu który wart byłby
      dodatkowego komentarza.
      Co do komentowania artykulików w GG i polityki dziennikarskiej E to mam zamiar
      dalej komentować. Jutro coś napiszę o poniedziałkowej i wtorkowej GG, jak
      znajdę czas.
      Zresztą jak zwykle "polecam" wstępniak. Znowu Red. się żali "na strzały zza
      węgła" a potem zachęca czytelników do przysyłania nawet anonimów gdyż , jak
      pisze w każdej nawet plotce tkwi ziarno prawdy. Ciekawe czy odnosi się to takze
      do anonimów i plotek o nim ? Buhahaha !!

• boski_yaro Re: !!!!!!!!!!!!! GDZIE SĄ OPY ???????? 17.08.04, 11:54
        tez czytałem wstep do GG dzisiejeszej I przyznam się szczerze ze to totalny
        bełkot i kompletna kompromitacja Bowiem jak można narzekac na "strzały za
        węgła" i jednoczesnie zachecać do słania anonimów czyli owych strzałów za węgła
        Masło maślane ale tak sie własnie robi ludziom wode z mózgów by samemu zyskac
        uwielbienie Choć w tym wypadku owo uwielbienie jest co najmniej wątpliwe i
        raczej dotyczy małego grona fanów
        A jesli mowa o opach to wybitnie widać że jest ich w takim razie za mało A GIKS
        jest w sieci bo widze ją codziennie na GG
      • bwadas Re: !!!!!!!!!!!!! GDZIE SĄ OPY ???????? 17.08.04, 11:59
        Czy moglibyście mnie wtajemniczyć w temat?? Jestem z poza Gorli i GG jest mi
        znane tylko z nazwy
        • utumno Re: !!!!!!!!!!!!! GDZIE SĄ OPY ???????? 17.08.04, 12:16
          GG - to Gazeta Gorlicka , wtorkowy dodatek do Gazety Krakowskiej. Także w
          codziennej Krakowskiej jest jedna strona poświecona Gorlicom (i powiatowi
          oczywista.
          Ku mojemu ubolewaniu chyba najbardziej pocztytna z gazet zajmujących się naszym
          terenem... I nie chodzi mi o tytuł prasowy jako taki, ale o zawartość
          merytoryczną.
          "Wtajemniczenia" w tę sprawę nie da się niestety osiagnąć wirtualnie. Trzeba po
          prostu mieszkać w Gorlicach lub okolicy, wydawać te 1.20 zł na to "cóś" i po
          przeczytaniu wyrabiać sobie opinię w oparciu o porównanie artykułów z faktami.
          Niejaką wiedzę może przynieść ci skadinąd pouczająca lektura postów dotyczących
          GG (byłych i przyszłych).
          • bwadas Re: !!!!!!!!!!!!! GDZIE SĄ OPY ???????? 17.08.04, 13:56
            To jest specyfika pracy lokalnej. Przyzwyczajenie jest silniejsze niż treść
            merytoryczna. W Gliwicach, mieście ponad 200 tysięcznym od 45 roku wychodzi
            gazeta lokalna "Nowiny Gliwickie", szmatławiec jakich mało, informacje akurat
            najmniej istotne, niski poziom edytorski, poklask dla Urzędu Miejskiego..i co z
            tego, ze przez 15 lat tzw. "wolnej prasy" było kilka inicjatyw stworzenia
            dodatku lokalnego, inicjatyw za którymi stał kapitał. Wszystko padło, bo co
            drugi gliwiczanin w czwartek kupował NG, kupuje i będzie kupował.
            Musicie to po prostu zaakceptować i cieszyć się, ze jednak coś jest o Gorlicach
            i wybierać to co jest warte uwagi...
            Szkoda, że nie ma wersji internetowej GG
            • utumno Re: !!!!!!!!!!!!! GDZIE SĄ OPY ???????? 17.08.04, 15:07
              "Musicie to po prostu zaakceptować i cieszyć się, ze jednak coś jest o Gorlicach
              i wybierać to co jest warte uwagi..." Nic drogi kolego nie muszę a już
              zwłaszcza godzić się na to co mi nie pasuje.Jak wydam te swoje 1.20 to
              przynajmniej mam prawo się pośmiać.
              Akurat jest tak że nie tylko GG pisze o Gorlicach. Całkiem dużo jest o mieście
              i powiecie w Dzienniku Polskim, moim zdaniem artykuły w nim zamieszczane mają
              lepszą wartość merytoryczną o języku nie wspominając. Istnieje także Tygodnik
              Powiatowy. Raczej niszowa pozycja, nie najgorsza jeśli chodzi o treść ale
              niestety o fatalnym składzie i szacie graficznej.
              "...i wybierać to co jest warte uwagi..." nic innego nie możesz robić czytając
              GG. Jeśli wziąłbyś wszystko za dobrą monetę, mógłbyś pomyśleć że Gorlice to
              jakieś miasto-sielanka, bez problemów. Nic tylko łowić rekordowe ryby, zbierać
              rekordowe grzyby i hodować papryki giganty...A problemy...Cicho sza!
              • utumno Re: !!!!!!!!!!!!! GDZIE SĄ OPY ???????? 17.08.04, 15:10
                Tak często czytam ten drugi tygodnik że pomyliłem nazwę. Oczywiście chodzi o
                Tygodnik Gorlicki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka