szwejk3 04.02.05, 14:40 to pytanie nurtuje nas co roku wiec czekam na pomoc w kwestii co można kupic z okazji tego święta lub jak spędzić walentynkowy wieczór, gdziesię dobrze bawić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: co kupić na walentynki 07.02.05, 15:25 kupić ale komu?? jej czy jemu? Podobno najlepiej spędzić walentynkowy wieczór we dwoje ;) dobrze się bawić można wszędzie to tylko kwestia pomysłu. Jedni dobrze się bawią w domu przed TV, inni w jakimś pubie a jeszcze inni na wycieczce gdzieś tam... W tym roku walentynki wypadają w poniedziałek a to też ma znaczenie długie bawienie się na pewno nie wchodzi w grę u tych którzy rano wstają do pracy ;) Można iść do kina na jakiś filmek ale w gorlicach to nie wiem nawet czy i co jest, poza tym u nas kino w poniedziałki jest nieczynne, ale może w taki dzień otworzą. Można wypożyczyć jakiś filmek i w domu sobie obejrzeć + jakaś kolacyjka, winko świeczki i te sprawy nie wiem :) A kupić można wszystko od pluszaka po futro :) jednak najpolouarnieszcze są chyba: kwiaty, misiaczki, perfumy itp., czekoladki i inne słodkości, odzież - szczególnie bielizna, zakupy u jubilera itd itd wiele by można jeszcze wymieniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
84aga Re: co kupić na walentynki 07.02.05, 15:43 A kino oferuje dwie niespodzianki filmowe na walentynki www.kino.gorlice.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: co kupić na walentynki 07.02.05, 17:01 w sumie całkiem nieźle tylko dlaczego nie jakaś nowość?? A ceny biletów fajne :) może się wybiorę .... Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: co kupić na walentynki 08.02.05, 23:34 W koncu i "Wiarus" zaistnial w necie - najwyzsza pora ! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: co kupić na walentynki 09.02.05, 10:27 nie wiem jak długo nasze kino ma strone www ale rok na pewno pamiętam jak na początku działalności forum umieszczałam link. Oj chyba ktoś tu nie czyta uważnie postów ;) Odpowiedz Link Zgłoś