Dodaj do ulubionych

firma gold partner

13.08.09, 15:56
CZY ktos wie cos na temat firmy GOLD-PARTNER w Nowym Saczu?Czym ona sie
zajmuje ?Dzieki.
Obserwuj wątek
    • agusienkaa11 Re: firma gold partner 25.08.09, 21:11
      hej składałam podanie do firmy PROINVEST a tu zadzwonili z tej firmy ;/ wiem tylko ze papierami wartościowymi ... a co dalej, szkolenie za 280 zł a ty tam składałas podanie?
      • 1piotrrrr Re: firma gold partner 15.02.10, 23:23
        agusienkaa11 napisała:

> hej składałam podanie do firmy PROINVEST a tu zadzwonili z tej firmy ;/ wiem ty
        > lko ze papierami wartościowymi ... a co dalej, szkolenie za 280 zł a ty tam skł
        > adałas podanie?
        Z tego co mówił mi współpracownik Gold Partner który otwarł mi program Proinvest
        współpracuje z nimi i jest odpowiedzialne między innymi za rekrutacje więc może
        stąd taka sytuacja
        • artek_7 Re: firma gold partner 16.02.10, 22:36
          1piotrrrr napisał:

> agusienkaa11 napisała:
          >
          > > hej składałam podanie do firmy PROINVEST a tu zadzwonili z tej firmy ;/ w
          > iem ty
          > > lko ze papierami wartościowymi ... a co dalej, szkolenie za 280 zł a ty t
          > am skł
          > > adałas podanie?
          > Z tego co mówił mi współpracownik Gold Partner który otwarł mi program Proinves
          > t
          > współpracuje z nimi i jest odpowiedzialne między innymi za rekrutacje więc może
          > stąd taka sytuacja
          Masz racje, ja też rozmawiałem z przedstawicielem Proinwest, który dla nich
          rekrutował, nie podjołem pracy bo szukam jeszcze czegoś innego, ogólnie fajna
          robota ale trzeba lubić kontakt z klientem
          • jace-k82 Re: firma gold partner 10.03.10, 14:09
            po tym jak przeczytałem to forum poszedłem na rozmowe o pracę i pytałem właśnie o proinwest, dowiedziałem się że właściciel tej firmy jest w Gold Partner dyrektorem i jest odpowiedzialny także za rekrutacje, na rozmowie niestety nie zaoferowano mi żadnego stanowiska pracy ale już prace mam i to w banku:) Dla szukających pracy życzę powodzenia, nie poddawajcie się w poszukiwaniu pracy, trochę trzeba przejść rozmów o prace żeby ją dostać, wiem to po sobie:) pozdrawiam
      • teodor77 Re: firma gold partner 19.02.10, 18:16
        hey...
        Sprawdziłem tą firmę i jest w porządku
        Działa w 100% legalnie i bardzo prężnie się rozwija otwierają nowe placówki np.
        w Krakowie. Sam odwiedziłem ich biuro w Nowym Sączu i muszę powiedzieć że robi
        wrażenie.
        Umówiłem się na rozmowę ale dopiero w przyszłym tygodniu bo w tym już nie było
        szans. Mam nadzieję że przyjmą mnie tam do pracy bo naprawdę Fajna Firma.
        Pozdrawiam
        • jace-k82 Re: firma gold partner 10.03.10, 14:10
          teodor77 ja też sprawdzałem ją przed pójściem na rozmowę, między innymi w sadzie
          i jest ok.
    • malutka1313 Re: firma gold partner 25.08.09, 21:55
      Nikt tej firmy nie zna, to jest właśnie ciekawe i co ciekawsze nie chcą do końca
      powiedzieć czym się dokładnie zajmują :]. Zarządzaniem pieniędzmi jeśli to Wam
      coś da... tak mi przynajmniej wytłumaczono, oczywiście, aby móc czymkolwiek
      zarządzać pierw należy udać się na szkolenie za 280 zł, które jest
      niezobowiązujące z obu stron.
      • goldenka100 [...] 27.08.09, 18:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • super_szaman Re: firma gold partner 03.09.09, 12:59
          PIRAMIDA FINANSOWA???? hmm... ja myślę troszkę inaczej...czy Firma posiadająca
          biuro, posiadająca KRS (i można to sprawdzić w sądzie) (SPRAWDZAŁEM)!!! ale to
          oczywiście kwestia gustu.... ja byłem na rozmowie ale jakoś nie mam złych odczuć
          co do FIRMY... nie jadę co prawda ale nie dlatego, że trzeba płacić (bo co my w
          życiu dostajemy za darmo)???? ... podjąłem taka decyzję z innych względów...
          hmm... podejrzliwych ludzi mamy tutaj ;))
        • pawel.85 Re: firma gold partner 14.02.10, 22:11
          coś goldenka ścieme wali bo rzuca temat z zapytaniem a za chwile sama sobie
          odpowiada i osądza bzdury pisząc. Znam Gold Partner bardzo dobrze i mogę
          spokojnie powiedzieć że jest to firma profesjonalna a ludzie w niej pracujący są
          uczciwi.
        • artek_7 Re: firma gold partner 16.02.10, 13:55
          goldenka100 napisała:

> tak skladalam ,ale mi to wyglada na firme typu ,,piramidka finansowa'' cos a'la
          > NOVISION lub SKYLINE,dlatego wycofałam sie
          ta goldenka chyba nie wie co pisze.
        • teodor77 Re: firma gold partner 21.02.10, 08:07
          Co Ty nie poważna jesteś???
          Firma jest w porządku sam ją dokładnie sprawdzałem...
          • jace-k82 Re: firma gold partner 10.03.10, 14:12
            jeśli ktoś ma wątpliwości polecam sprawdzić KRS i inne rzetelne źródła, ja tak
            jak już pisałem wcześniej sprawdziłem i jest wszystko jak najbardziej ok
      • goldenka100 [...] 27.08.09, 18:04
        • super_szaman Re: firma gold partner 03.09.09, 13:05
          kurde...czytam to i tak myślę, że mogłem jechać :D zobaczyć czy to prawda....a
          może to po prostu jest dobrze zorganizowane???? nie wiem ...ja serio nie
          nabrałem takich podejrzeń....ale może nie mam takich podejrzeń...
          • witeczekman Re: firma gold partner 11.01.10, 15:33
            a szaman mogłeś jechać, ja byłem w ten weekend na szkoleniu firmy
            GOLD PARTNER koło Krakowa, było super, świetna zabawa, dużo
            informacji. Tak teraz czytam o nich na forach, dużo pozytywów, a te
            negatywy to chyba konkurencja. Ja jestem zadowolony a Ty szaman
            żałuj!!!
          • kardon.online Re: firma gold partner 12.02.10, 13:14
            firma jak firma, działa, dochody ma skoro działa, ludzie którzy tam
            pracują chyba zadowoleni są, bryki fajne mają, pracują kiedy chcą,
            czasem od rana czasem od południa jak im wygodnie, jak ktoś nie
            zadowolony z pracy albo zazdrosny to im łatki przyszywa ludzie jakoś
            nie mogą zrozumieć, że można zarabiać nie pracując na ciepłej
            posadce i na stanowisku w urzędzie :-)
        • teodor77 Re: firma gold partner 21.02.10, 08:12
          Goldenka Ty nie masz pojęcia jak jest na takim szkoleniu bo skoro nie byłaś to
          skąd możesz wiedzieć???
          Jeśli szkolenie kosztuje tylko 280zł to sam musze sie przejechać bo zazwyczaj
          takie szkolenie kosztują znacznie więcej...
      • pawel.85 Re: firma gold partner 14.02.10, 22:16
        malutka1313 napisała:

> Nikt tej firmy nie zna, to jest właśnie ciekawe i co ciekawsze nie chcą do końc
        > a
        > powiedzieć czym się dokładnie zajmują :]. Zarządzaniem pieniędzmi jeśli to Wam
        > coś da... tak mi przynajmniej wytłumaczono, oczywiście, aby móc czymkolwiek
        > zarządzać pierw należy udać się na szkolenie za 280 zł, które jest
        > niezobowiązujące z obu stron.
        Firmę mało kto zna bo jest stosunkowo nie długo na rynku
      • 1piotrrrr Re: firma gold partner 15.02.10, 23:18
        malutka1313 napisała:

> Nikt tej firmy nie zna, to jest właśnie ciekawe i co ciekawsze nie chcą do końc
        > a
        > powiedzieć czym się dokładnie zajmują :]. Zarządzaniem pieniędzmi jeśli to Wam
        > coś da... tak mi przynajmniej wytłumaczono, oczywiście, aby móc czymkolwiek
        > zarządzać pierw należy udać się na szkolenie za 280 zł, które jest
        > niezobowiązujące z obu stron.

Malutka, firma zajmuje sie inwestycjami, ja mam u nich otwarty program
        inwestycyjny, a mało kto ich zna bo jest to nowa firma na rynku ale z bardzo
        dobrymi produktami. Polecam
    • super_szaman Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 03.09.09, 13:06
      czytam po kolei te komentarze i co następny to mnie zwala z nóg... PRZEKRĘT???
      czemu takie podejrzenia??? daj coś więcej na ten temat...
    • goldenka100 Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 07.09.09, 06:55
      Byłas?Moze w takim razie napiszesz czego sie tam nauczyłas ciekawego nt
      ,,sprzedazy produktow bankowych''-giełda,finanse itp ew. finansowosci...? ;-P
      .Watpie czy czegokolwiek po półtorej dnia mozna sie nauczyc.Inni koncza studia
      kilkuletne w tym kierunku.A notabene ja tez wiem jak to szkolenie w Sułkowicach
      wygladało.wiec chetnie poznamy Twoj pumkt widzenia.Nie jest tez prawda ze firma
      jakakolwiek ma prawo brac wczesniej pieniadze za szkolenia.Owszem moze kase
      wziazc ,ale odbijajac ja sobie z wynagrodzenia
      • notor2 [...] 07.09.09, 15:20
        • nikos233309 Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 08.09.09, 12:41
          Ja jestem ciekawy jak to wygląda, wiec jakbyś notor2 mógł troche
          przybliżyć to byłbym wdzięczny. Czy to tylko oferta pracy dla ludzi,
          których zadaniem bedzie pozyskiwanie nowego klienta i przedstawianie
          mu oferty czy też jest szansa na prace w bardziej analitycznym
          kontekscie
          • notor2 Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 08.09.09, 16:04
            A więc są klarownie przedstawione plany kariery. Na początek pracuje się jako
            "starter" - na tym etapie tylko sprzedajesz i np. jeśli sprzedasz program za
            3000zł w ciągu 7 dni od zakończenia szkolenia
            uzyskujesz 15 pkt i w tym momencie awansujesz na "konsultanta". Oczywiście
            program za 3000zł musi być sprzedany jako program roczny, tzn. osoba kupująca
            program musi wpłacić całą kwotę od razu - nie może ta kwota być spłacona w
            systemie ratalnym. A więc jesteś konsultantem i tutaj aby awansować dalej musisz
            uzbierać 30 pkt w 30 dni lub 80 pkt historycznie oraz zwerbować trzy osoby,
            które zostaną konsultantami by awansować na pozycję "managera zespołu". Na tym
            etapie jeśli ktoś chce to nie musi sprzedawać już produktu tylko musi "doglądać"
            swoich konsultantów by ci sprzedawali produkty, ponieważ jeśli twoi konsultanci
            coś sprzedadzą to ty masz od tego prowizje. Potem możesz zostać już dyrektorem
            ale to wiąże się z uzyskaniem odpowiedniej ilości punktów i pozyskaniem
            odpowiedniej ilości konsultantów (ten etap awansu nie był omawiany szczegółowo
            podczas szkolenia).
            Prowizje od sprzedanych produktów są korzystne (nawet bardzo). Jeśli ktoś ma
            klientów (tzn. ludzi którzy cokolwiek wiedzą nt. funduszy inwestycyjnych i nie
            wyśmieją cię podczas przedstawiania produktu) to na prawdę można całkiem sporo
            zarobić w krótkim czasie.
            • goldenka100 [...] 08.09.09, 18:29
              • notor2 [...] 09.09.09, 09:34
                • malutka1313 Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 10.09.09, 12:41
                  Ja podejrzewałam, że szkolenie właśnie na tym się opiera, co napisał notor2 i
                  zadawałam stosowne pytania odnośnie tego, czego ono dotyczy, ale niestety
                  odpowiedzi nie usłyszałam :]. Ja uważam, że niestety firma nie jest do końca
                  uczciwa, bo jak można mówić o uczciwości skoro nie chcą powiedzieć na "rozmowie
                  kwalifikacyjnej" czym dokładnie się zajmują. Jeśli tak jak mówią szkolenie jest
                  bezpłatne, a płaci się za hotel, to dlaczego nie stwarzają możliwości dojazdu na
                  samo szkolenie bez korzystania z atrakcji hotelu?!
                  280 zł nie leży na ulicy. Mówili, że się nauczę zarządzać pieniędzmi. A ja się
                  pytam jak mam nimi zarządzać skoro ich np. nie posiadam i jeszcze muszę wydać na
                  szkolenie, na którym jak się okazuje miałabym sprzedawać produkt finansowy? I ja
                  np. wiem, że się kompletnie do tego nie nadaję, nie kręci mnie taki biznes, jest
                  poza moimi zainteresowaniami i dlatego dobrze, że nie dałam się namówić na
                  szkolenie. Uważam, że każdy powinien wiedzieć czego można oczekiwać
                  współpracując z daną firmą już na pierwszym spotkaniu.
              • super_szaman Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 10.09.09, 13:43
                ;)
                MLM??? czy PIRAMIDA FINANSOWA???

ja myślę, że jest to MLM....
                poczytaj troszkę o różnicach między MLM a piramidami to sam się przekonasz....

są to systemy podobne ale jest KILKA WAŻNYCH RÓŻNIC...
                ale to by trzeba było tu siedzieć i pisać ;))

szukam kontaktu do tej osoby co z nią gadałem, muszę się przejechać bo mnie
                kurde to zaczyna interesować to się podzielę ;))
            • pawel_ss Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 14.06.10, 16:20
              notor2, troszke Ci się pomieszało z tym planem kariery, z tego co wiem to jeden
              program na konsultanta nie wystarczy...
      • super_szaman [...] 10.09.09, 13:34
        • notor2 Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 10.09.09, 21:41
          super_szaman: No nie wszyscy krytykują GP. Jak napisałem wcześniej, jeśli ktoś
          widzi się w takiej pracy to lepiej podjąć ją w GP niż w banku za 1500 na etacie
          harując jak głupi i wypełniając limity spotkań. Z mojej strony główny zarzut to
          to, że na rozmowie kwalifikacyjnej nikt nie powiedział w jakim charakterze
          będziemy pracować i nawet ogłoszenie w internecie niewiele na ten temat mówiło.
          Domyślałem się, że na początek będziemy musieli sprzedawać ale przeraziło mnie
          to, że w poniedziałek po szkoleniu opiekun w siedzibie firmy, w jego obecności
          kazał mi zrobić listę osób, którym mógłbym sprzedać produkt i kazał mi dzwonić
          do tych osób i umawiać się na spotkanie (nie muszę wspominać, że te osoby to
          była rodzina i znajomi).
      • super_szaman Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 10.09.09, 13:37
        co do kosztów szkolenia???
        a czy wiecie, że za DNI PRÓBNE w np sklepie, salonie fryzjerskim itp.... za dni
        gdzie to "pracodawca" Was sprawdza tez powinniśmy otrzymywać wynagrodzenie????
        a ile osób z Was zrobiło to charytatywnie???

jedno te fora we mnie wzbudziły;))
        chęć pojechania na takie szkolenie;)))

pojadę i może będę sie tylko wszystkiemu przyglądał;))

hehe ale JAZDA ;)
      • aleksandra.88 Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 14.06.10, 14:03
        goldenka100, coś się gubisz, bo przed chwilą prosiłaś o jakieś informacje nt
        Gold Partner a teraz jak widac dużo wiesz z doświadczenia :D
    • teodor77 Re: firma gold partner 10.09.09, 19:02
      Ja znam tą firmę też byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i pojechałem na szkolenie
      i nie żałuje naprawdę świetne szkolenie a byłem już na różnych i co
      najważniejsze fajna atmosfera i fajni ludzie a to 280zł o którym sie wam tak
      rozchodzi to moje najlepiej zainwestowane pieniądze...
      • notor2 Re: firma gold partner 10.09.09, 21:46
        teodor77: No właśnie ty jesteś przykładem osoby, której to się podobało i pewnie
        widzisz się w takiej pracy. Ja z tym nie mam problemu żadnego bo każdy decyduje
        za siebie i każdy wybiera swoją drogę.
        280zł ja nie uważam za stracone chociażby przez samą imprezę, którą mieliśmy po
        pierwszym dniu szkolenia i potem jeszcze w hotelu. Oj działo się...:)
        • mis_iak Re: firma gold partner 11.09.09, 10:59
          Tak czytam te wasze komentarze i dochodze do wniosku, że krytykować kogoś to
          łatwo!!! A może ktoś skrytykuje swoją postawę??? Ciekawa jestem czy znajdą się
          odważni...!!?? Byłam osobiście na takim szkoleniu założyłam sobie program i nie
          uważam, żeby było toś złego. Co więcej zaproponowałam swoim najbliższym takie
          programy...czemu ja w przyszłości mam spokojnie żyć a oni nie??? Tak wydaje mi
          się, że większość ludzi jest niedojrzałych emocjonalnie jadąc na takie szkolenie
          i wydaję im się, że jadąc na szkolenie zdobędą wiedzę taką, że już nic więcej im
          będzie nie potrzebne, żadne szkoły ani studia. Ludzie ja ukończyłam studia
          pracuje od paru lat i dorabiam sobie właśnie w systemach MLM znam je dokładnie i
          jeśli chodzi o firmę GP jest to czysty przykład MLM także ten co to nazwał
          piramidą nie zna się na rzeczy...tylko łatwo oskarżyć kogoś a trudno poprzeć to
          argumentami. Ważny argument...piramidy nie mogą być rejestrowane jako spółki w
          sądzie!!!!!A firma GP jest zarejestrowana. Jeśli komuś rozchodzi się o 280zł to
          niech sobie przekalkuluje ile ludzie dają na studia, kursy prawa jazdy innych
          nawet kat. niż B i czy ktoś im to wraca???. czy ktoś gwarantuje im pracę???
          Odpowiedź jest oczywista!! Ludzie dojrzali emocjonalnie słysząc o takich
          rozwiązaniach nie krytykują tego, bo znają fakty jeśli chodzi o problem
          emerytalny w Polsce. Co więcej sama osobiście uważam, że przez cały okres
          studiów ekonomicznych nie dowiedziałam się ważnych rzeczy z ekonomii jakie
          zdobyłam na tym szkoleniu. Na studiach miałam teorie niewiele odnoszącą się do
          rzeczywistości a tu jednak dowiedziałam się czegoś co w życiu zastosuje. Nie
          będę na stałe współpracować z firmą GP, ponieważ jak wspomniałam mam już pracę i
          stałą i dodatkową ale szacunek dla osób tam pracujących ponieważ oni robią kawał
          dobrej roboty!!! Jeszcze jedno...wykształcenie nie znaczy o poziomie wiedzy
          posiadanej!!!
        • super_szaman Re: firma gold partner 11.09.09, 16:11
          notor2 :
          czemu nie pisałeś o IMPREZIE???
          mieliście FIRMÓWKĘ???
          ku**a a innym zał 280zł.... to oni do Was dołożyli...
          ja nie jedną taka sumę w klubie zostawiłem...')
          a tutaj wiedza, wykłady, nocleg w trzygwiazdkowym Hotelu, wyżywienie, IMPREZA i
          to wszystko za 280zł...
          nie ma BATA.... JADĘ W PAŹDZIERNIKU;)))

• super_szaman Re: firma gold partner 11.09.09, 16:08
        o prosze cos lepiej ;))
        ale mam zamieszanie w głowie...
        • notor2 Re: firma gold partner 11.09.09, 17:20
          Oj działo się działo w sobotę... Impreza z nieznajomymi ludźmi - bezcenne.
          mis_iak: ok po części masz rację i część ludzi, którzy tam pojechali może i nie
          są rozwinięci emocjonalnie ale z drugiej strony, jeśli na szkolenie pojechała
          23-letnia dziewczyna lub chłopak to siłą rzeczy taka osoba ma najwięcej
          znajomych w takim właśnie wieku. I teraz przypomnij sobie czy ty mając 23 lata
          myślałaś już o swojej emeryturze i inwestowaniu w fundusze inwestycyjne. Jeśli
          nawet ty myślałaś to ile procent ludzi myśli o tym mając 23 lata? Ja jestem
          właśnie w takim wieku i nie wyobrażam sobie, że idę do kumpla i mówię mu: stary
          zacznij odkładać na emeryturę. Oczywiście mogę iść do rodziny ale to jest raczej
          opcja na krótki czas. Zmierzam do tego, że jak wszyscy, którzy byli na szkoleniu
          wiedzą, że ten biznes rozkręca się na rodzinie i znajomych a trudno jest
          przekonać 20-25 letnie osoby do tego typu programu bo oni mają to generalnie w d****
          Pozdro mis_iak
          • goldenka100 Re: firma gold partner 11.09.09, 19:50
            hmm no wiesz ja zeby po imprezowac nie jade na pseudoszkolenie..Apropo ktos tu
            wspomniał ze zaproponował dojazd na ,,szkolenie''ale nie było takiej opcji
            .Ciekawe czemu?Przeciez tu chodzi o SZKOLENIE a nie o proponowanie komus na
            siłe hotelu -niewazne czy chce czy nie.Moze ja np wole dojechac na ,,szkolenie
            ''a niekoniecznie chce tam spac i płacic za hotel ,bo zaznaczam płatnosc była za
            hotel nie ,,szkolenie''.
            Nie chodzi o te 280 zł ale o fakt ze nie ma takiej mozliwosc NAUCZENIA
            CZEGOKOLWIEK PO PÓŁTORADNIOWYM SZKOLENIU.
            • notor2 Re: firma gold partner 11.09.09, 20:25
              No oczywiście, że nie można niczego nauczyć na połtoradniowym szkoleniu, dlatego
              też szkolenie w hotelu w Rudniku nazywało się SZKOLENIEM PODSTAWOWYM
              przygotowującym do egzaminu licencyjnego. No chyba wszyscy wiedzieli, że to
              szkolenie jest tylko pierwszym etapem i następne szkolenia (wewnętrzne) są
              prowadzone w siedzibie firmy dwa razy w tygodniu a także następne wyjazdowe
              szkolenia są bezpłatne dla tych, którzy podjęli współpracę. Celem szkolenia w
              Rudniku było przedstawienie produktu i zachęcenie do współpracy - tyle.
              • super_szaman [...] 11.09.09, 21:49
                • zalot-ka Re: firma gold partner 21.09.09, 13:03
                  Chce ktoś jechać ze mną na to szkolenie dwudniowe? Jestem w firmie od
                  kilku tygodni i mnie się GOLDpartner podoba z przyjemnością kogoś
                  wprowadzę do firmy. Czekam na wiadomości.
              • harnas.2 Re: firma gold partner 12.09.09, 15:05
                notor2 dzięki za wszystkie informacje, po Twoich postach można obiektywnie spojrzeć na całą sprawę. Myślę że będę zainteresowany współpracą z tą firmą. Dzięki za pomoc
                Po przeczytaniu wszystkich postów ciężko jest przyjąć jakąś pozycje zwłaszcza ze wypowiadają się ludzie którzy chyba nie są do końca kompetentni. Wniosek taki ze sam spróbuje, poczuje, zobaczę i ocenię a Tobie notor2 jeszcze raz dzięki za info
            • super_szaman Re: firma gold partner 11.09.09, 21:48
              powiem CI GOLDENKA jedno...
              ja np miałem jezyk angielki w szkole przez 8 lat... i wg lat przebytych na
              lekcjach powinienem go znać PERFEKT???? tak??? a wiesz jaki jest poziom mojego
              języka ang???? (buhahha) porażka...
              ja myślę, że argument CZASOWY nie odzwierciedla tego co posiądziesz...

znam mnóstwo MGR którzy na temat swojego "fachu" wiedzą dużo mniej niż osoby dla
              których ten "fach" jest hobby...

czasem to właśnie na krótkim szkoleniu możesz sie dowiedzieć więcej niż przez 5
              lat studiów....

• notor2 Re: firma gold partner 12.09.09, 16:36
                harnas.2: nie ma sprawy.
                Taka rada dla wszystkich na przyszłość: Ludzie jak macie na coś ochotę, chcecie
                czegoś spróbować to to zróbcie a nie hejtujcie bezmyślnie wszystkiego i do tego
                na podstawie informacji z drugiej ręki. Ja gdybym nie był na szkoleniu to nawet
                nie wchodziłbym na to forum...
                Pozdrawiam wszystkich.
            • harmon81 [...] 16.09.09, 19:32
              • xp1111 Re: firma gold partner 01.10.09, 19:53
                Kazdy wie jaki jest trudny rynek pracy w Nowym Saczu i jak ktos slyszy ze mozna
                zarabiac legalnie okolo 4000 a nawet 10000 zl w gold partner to musi byc
                oszustwo i wielki przekret? to juz nie wolno dobrze zarabiac? Wszyscy co
                wypisuja wszystkie negatywne komentarze ,to nikt inny niz osoby ktore myslaly ze
                gdy pojada na szkolenie za bagatela 280pln to po miesiacu beda zarabiac jak
                najlepsi w tej branzy lub osoby ktore juz dluzej dzialaja i maja wlasne
                struktury.szkoda slow na takie osoby. . po prostu zazdroszcza gdy ich rowiesnicy
                w wieku 20 do 25 lat kupuja sobie super samochody, fajne garnitury,laptopy i
                inne drogie bajery, ale to wszystko zwieczenie ciezkiej pracy ktorej nie
                ulatwiaja wlasnie takie osoby jak goldenka.
                • notor2 Re: firma gold partner 11.10.09, 16:53
                  Hej.
                  Mam prośbę do tych, którzy byli na szkoleniu. Pamięta ktoś tytuły książek, które
                  przedstawiano na szkoleniu?
                  Gdyby ktoś miał tytuły to prosiłbym żeby podał je.
                  Dzięki.
                  • super_szaman Re: firma gold partner 14.10.09, 14:07
                    NOTOR2: ja wszystko rozumiem ale żeby Pani Dyrektor nie słuchać;) z tego co
                    zapisałem to:
                    1. Bogaty ojciec biedny ojciec R. Kiyosaki
                    2. Kto zabrał mój ser S.Johnson
                    3. wzbogać się na swój własny sposób B.Tracy
            • monia12378 Re: firma gold partner 05.01.10, 13:35
              ludzie!!!, byłam na jednodniowym szkoleniu branży transportowej za
              300 zł,nic się na nim nie dowiedziałam, gdzie były tylko suche
              ciastka i kawa a herbata w restauracji kosztowała 20 zł, więc
              uważam, że te 280 zł za 2 dniowy pobyt w ciekawym miejscu i zdobycie
              nowych umiejętności to nie jest tak dużo. Zwłaszcza, że takie
              wieczorne spotkania mają swóje plusy poza typową imprezą, można
              nawiązać nowe znajomości, podzielić się spostrzeżeniami,uwagami.
    • qwerty1311 [...] 27.10.09, 10:14
      • super_szaman Re: firma gold partner 06.11.09, 00:51
        ja tego nie słyszałem.....
        nie wiem, może za bardzo osobiście to odebrałeś....
        raczej pokazywali jak można dać zarobić dla siebie ....a nie dać szefowi zarobić
        na Tobie.....

chyba troszkę przesadziłeś;))
        ale interpretacja tych samych słów widać może być różna...
    • seagal1603 Re: firma gold partner 29.10.09, 01:10
      ludzie! ludzie! jak czytam nie ktore opinie pustych ludzi to mi
      slabo...Jesli nie wie sie czegosc dokladnie to sie o tym nie
      mowi...powiem tak pracowalem w roznych zawodach na etacie i zawsze
      bylem nie zadowolony bo albo trzeba bylo nad godziny robic do pozna
      siedziec od pon do piatku i czasem w soboty i bylem tak do
      pierniczony ze szkoda gadac! A teraz? Garniturek, ciepła posadka w
      biurze, mili ludzie mozna pogadac po smiac sie, nie normowany czas
      pracy wstaje sobie kiedy chce nie musze sie denerwowac ze wstaje o 6
      codziennie do roboty i musze durac jak wół! za marne pieniadze.
      Powiem prosto i otwarcie firma GP odmienila moje myslenie. A jesli
      chodzi o szkolenie to nie chodzi o to zeby niewiadomo co nas
      nauczono za dwa dni.tylko o to zeby w skrocie pokazac jak sprawa
      wyglada bo np ktos kto robil na budowie czy gdzies indziej nie ma
      pojecia jak dziala rynek dlatego w skrocie zostaje to przedstawione.
      Ludzie mowcie sobie co chcecie ale wasze myslenie jest do du** i
      jesli myslicie ze praca na etacie i panstwo zapewni wam potem
      emeryture to zycze powodzenia. Mam dosc patrzenia jak ludzie w
      podeszlym wieku przepracowali na etacie 30 40 lat i nie maja potem
      za co zyc. Ale jak sobie poscielisz tak sie wyspisz. pracujac tak
      jak dawniej na etacie na swoje wymarzone auto musial bym pracowac
      2lata w firmie GP udalo mi sie to zrobic w ciagu 5miesiecy z cczego
      sie bardzo ciesze;)) Poprostu trzeba wyrzucic z siebie zle mysli
      ktore nas otaczaja i konkretnie sie dowiedziec czegosc wiecej,
      przelamac sie i nie poddawac. Nie rozumiem ludzi ktorzy chca
      pieniadze duzo pieniedzy a nic w tym kierunku konkretnie nie robia a
      nie robia bo sie boja. Potrafia tylko obgadywac i mowic o
      bogatym "jemu to sie udalo" nie ! nie udalo mu sie ! kazdy na to
      pracuje zeby to miec. I ludzie powiem wam cos ...ZA DUZO GADACIE A
      MALO ROBICIE...jak sie to mowi "bogaty uczy sie od bogatego, biedny
      jest najmadrzejszy na swiecie" Wiec nie rozumiem jesli jest taka
      oferta pracy dlaczego z niej nie skorzystac.Z poczatku moze i trudno
      jest bo to cos nowego dla nas trzeba poszukac klientow zadzwonic do
      nich i umowic sie na spotkanie ale to tylko poczatek potem staje sie
      to dla ciebie czyms bardzo normalnym i nie skupiasz sie juz na
      pieniadzach a na tym zeby pomoc klientowi pokazac mu problem
      emerytalny i tak dalej...pieniadze przyjda do ciebie same. liczy sie
      tu wytrwalosc niestety. Ale mysle ze kazdy jest wytrwaly! bo jesli
      ktos potrafi pracowac 12godz codziennie za 2000zl miesiecznie i juz
      nie moze ale pracuje twardo zeby miec te 2000zl to chyba potrafi byc
      wytrwaly prawda? a jak mu ktos oferuje takie warunki pracy i
      wynagrodzenie w wysokosci 1000zl za jednego klienta to sie mu nie
      chce hehe smieszne troche ale co tam kazdy ma swoje. Jak cos komus w
      zyciu nie wychodzi i nie ma tego co chce to zamiast sie wziasc za
      dobra robote i sprobowac czegos nowego to woli marudzic i obgadywac
      wiec wybaczcie naprawde jak macie glupio pisac i komentowac to
      najpierw sie dobrze ze wszystkim zapoznajcie a nie powtarzajcie tego
      co inni mowia! ,,,,O widze ze przeczytales caly moj komentarz.no
      gratuluje!wlasnie mozesz powiedziec o sobie ze jestes wytrwaly i
      nadajesz sie do kazdej pracy:)bravo!...hmm to by bylo na tyle hehe
      Pozdrawiam powodzenia zycze
      • lolitka373 Re: firma gold partner 04.11.09, 10:32
        W 100% zgadzam się z wypowiedzią seagal1603. Prawdą jest jednak, że są osoby którzy się po prostu do takiej pracy nie nadają. Te osoby zawsze już będą wypisywać negatywne opinie tylko dlatego, że im się po prostu nie udało. Za to będą w pełni usatysfakcjonowani dostając prace w realu czy koralu. Dla mnie tego typu dyskusje są bez sensu, to tak jak licytować się czy Doda jest fajna czy nie. Każdy ma swoją wyrobioną opinie na ten temat. Ale co z tego, gdyż wypowiadałyby się osoby znające Dodę tylko z teledysku... Strata czasu
        • marti1209 Re: firma gold partner 02.12.09, 12:12
          Czytam tak to co piszecie i powiem tyle na szkolenie firmy GP pojechałam we
          wrześniu dostałam swojego opiekuna który niestety za bardzo to mi nie
          pomógł...pojechał ze mną przez pierwsze dwa dni na rozmowy handlowe. Spotkania
          umawiałam sama a podjęłam współprace tylko dlatego,że programy sprzedałam w
          rodzinie.Dzisiaj żałuję i szczerze radzę dobrze się zastanówcie zanim na takie
          szkolenie pojedziecie bo tu nie chodzi o zainwestowane 280 złotych tylko o to
          jak potem będzie wyglądała Wasza praca. Ja spędziłam tam kilka miesięcy
          straciłam kupę czasu i pieniędzy a zarobiłam grosze mimo iż mowióno że
          zainwestowane pieniądze napewno mi się zwrócą. W obecnej sytuacji kryzysu ludzi
          jest bardzo trudno namówić na takie programy,prawda taka że chodzicie po
          rodzinie i prosicie aby to kupili...a to co wydacie na rozmowy telefoniczne nikt
          wam nie odda. Ponadto prowizja za wasz pierwszy program roczny idzie do waszego
          opiekuna bo taki jest warunek rozpoczęcia współpracy.
          • teodor77 Re: firma gold partner 02.12.09, 14:35
            No widzisz Marti jak jest... Większość ludzi sie tłumaczy że kryzys i kryzys a
            jak trzeba troszkę popracowac to poprostu sie nie chce... a nawet jak pracujesz
            to zwalasz wine na innych na opiekuna że Ci nie pomógł itp. wszyscy są winni
            tylko nie ty.... Prezydent za mały premier za chudy lekarze oszuści itp. jak Ci
            nie wyszło to sorry że tak powiem ale może powinnaś się troszke podszkolić bo
            jak to jest że są ludzie którym wychodzi??? Dam Ci rade zamiast narzekać weź się
            za siebie... Użalanie sie nad sobą nic Ci nie da wiec po co sie użalać???? Jeśli
            Ci taka praca nie odpowiada to ok ale boję sie że z takim nastawieniem to żadna
            praca nie będzie dla Ciebie odpowiednia...

• marti1209 Re: firma gold partner 03.12.09, 11:17
              No widzisz Teodorze tak się składa,że czego jak czego ale motywacji do tej pracy
              mi nie brakowało,gdyby było inaczej już dawno bym zrezygnowała to raz,dwa to to
              że obowiązkiem opiekunów z tej firmy jest nam pomagać przez pierwszy tydzień
              pracy mój to zrobił przez dwa dni... to sorry ale sami niewiele możemy. Jak ktoś
              ma na początku rodzinę bogatą której coś sprzeda to owszem jest mu dużo łatwiej
              jak nie masz bogatej bazy klientów to już niekoniecznie jest tak bajkowo. Nie
              użalam się nad sobą powiedziałam tylko jak to wygląda z mojego punktu widzenia,a
              to co Ty piszesz to utarte slogany których jakby nie patrzeć uczyli nas na
              szkoleniu...Mimo wszystko życzę Ci powodzenia w tej firmie jak popracujesz
              troszkę to przekonasz się że nie koniecznie jest tak kolorowo,wiele ludzi się na
              tym przejechało obyś Ty nie był kolejnym,a ja mam już nową pracę więc jak
              widzisz nie jest ze mną tak źle. Pozdrawiam.
              • alekalebi Re: firma gold partner 03.12.09, 20:17
                Witam!W najbliższym czasie wybieram sie na szkolenie tej firmy do
                Sułkowic,szczeże to namówiła mnie koleżanka która u nich pracuje 3
                miesiące i jest strasznie zadowolona.Nie szukam pracy jako takiej bo
                pracuje na etacie ale coś dorywczego chciałbym spróbować więc
                dlatego się zdecydowałem.Na szkolenie zawsze można pojechać i
                sprawdzić jak to wygląda więc dlatego jadę zobaczyć to sam a
                najbardziej jestem ciekawy tego bankietu sobotniego.Wyjazd na ich
                szkolenie do niczego później nie zobowiązuje, nie trzeba podejmować
                u nich pracy więc czemu nie
                • artek_7 Re: firma gold partner 16.02.10, 22:41
                  wydaje mi sie ze jest to wiarygodna firma
                  • pan_broda Re: firma gold partner 16.12.13, 23:16
                    Strasznie dużo tu sztucznego PR
                    Czerwona lampaka dla myslących :)
    • aniaania.2 Re: firma gold partner 07.01.10, 10:32
      Cześć,
      Zetknęłam się z tą firmą, mają swoje biuro w Nowym Sączu, całkiem
      fajne. Rozmawialiśmy z Panem Łukaszem na temat zapewnienia sobie
      tego czego na pewno nie da nam ZUS, czyli emerytury na przyzwoitym
      poziomie. Nikt do niczego mnie nie nakłaniał i nie zmuszał. A sama
      zaczęłam zastanawiać się nad swoją przyszłością. Dostałam bardzo
      ciekawą propozycję udziału w szkoleniu, może się wybiorę?
      • red.piter Re: firma gold partner 01.07.10, 10:45
        Jeżeli szukasz firmy, która daje wiele możliwości awansów, dobre zarobki itd. to
        powinieneś spróbować w Gold Partner. Spróbuj, a sam zobaczysz. Spróbowałem już
        2 miesiące temu i wiem, że podjąłem wtedy bardzo dobrą decyzje. Wczesniej
        pracowałem na etacie, gdzie awans graniczyl z cudem, możliwe było to w ciągu
        kilku lat. W Gold Partner przy odpowiednim nakładzie pracy możesz zostać
        Managerem już w trzy miesiące. Oczywiście, nie każdy może się sprawdzić w
        charakterze Konsultanta, ale osoba, która lubi kontakt z ludźmi jak najbardziej.
        Polecam taką prace, w tej czy innej firmie tego typu.
    • szybki-and-more Re: firma gold partner 08.01.10, 13:52
      Jestem klientem tej firmy, doradzają mi w kwestiach finansowych. Mam
      z nimi dobry kontakt, to świetna firma z branży doradztwa
      inwestycyjnego.
      • 1piotrrrr Re: firma gold partner 25.01.10, 22:31
        ja też jestem ich klientem, mam u nich otwarty jeden ze swoich programów
        inwestycyjnych, Produkt ich jest bardzo dobry, jestem zadowolony z zysków które
        juz dla mnie wygenerował program. Moge spokojnie polecić firmę Gold Partner i
        ich produkt.
    • kasaasa Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 19.01.10, 12:27
      Ciekawe, jakie komentarze by były gdyby szkolenie było darmowe?
      Strasznie naród się nam rozpuścił, wszystko "się należy", ma być za
      darmo. Byłem na takim szkoleniu, bardzo dobre warunki lokalowe i
      żywieniowe a to kosztuje. Jeśli płacisz to nie masz żadnych
      zobowiązań, sam decydujesz czy chcesz z firmą współpracować czy nie.
      A to czego się nauczysz może Ci się zawsze przydać. Ja jestem bardzo
      zadowolony z całego szkolenia i polecam innym.
    • apolanska Re: firma gold partner 27.01.10, 14:04
      Z tego co wiem to firma zajmuje się inwestycjami, konkretnie
      doradztwem i szkoleniem. Dostarcza rozwiązania finansowe osobom
      prywatnym i firmom. Organizują wiele ciekawych szkoleń na temat
      inwestycji, finansów, pasywnego dochodu, efektywnego zarządzania
      własnymi pieniędzmi. Od nich można się dowiedzieć, co robić by w
      perspektywie pracować coraz mniej i zarabiać coraz więcej. Kwestie
      umiejętnego zarządzania finansami są bardzo ważne w dzisijszych
      czasach a od firmy gold partner można się sporo nauczyć.
    • notorka Re: firma gold partner 03.02.10, 13:15
      Wejdź na ich stronę internetową www.gold-partner.pl, tam masz sporo
      danych i umów się na spotkanie, bo na tych forach to każdy może
      pisać jak tylko ma za dużo czasu i nie ma co robić.
      • teodor77 Re: firma gold partner 09.02.10, 19:04
        Dokładnie popieram... Najlepiej samemu sie przekonać, Mają biuro w Nowym Sączu
        na Zygmuntowskiej 15 i tam sie dowiesz rzetelnych informacji. Z tego co wiem to
        mają również w Krakowie i Gorlicach i chyba gdzieś na Podhalu wiec tam sprawdź...
    • pawel.85 Re: firma gold partner 14.02.10, 22:13
      Gold Partner zajmuje się dystrybucją programów inwestycyjnych oraz
      przeprowadzaniem szkoleń z tego tematu. Osobiście polecam ponieważ jestem
      klientem tej firmy.
    • artek_7 Re: firma gold partner 16.02.10, 13:58
      goldenka100 napisała:

> CZY ktos wie cos na temat firmy GOLD-PARTNER w Nowym Saczu?Czym ona sie
      > zajmuje ?Dzieki.
      Goldenka firma Gold Partner jest spółką z o.o. i zajmuje sie dystrybucją
      produktów rentierskich,
    • teodor77 Re: firma gold partner 19.02.10, 18:13
      Witaj Goldenka
      Sprawdziłem tą firmę i jest w porządku
      Działa w 100% legalnie i bardzo prężnie się rozwija otwierają nowe placówki np.
      w Krakowie. Sam odwiedziłem ich biuro w Nowym Sączu i muszę powiedzieć że robi
      wrażenie.
      Umówiłem się na rozmowę ale dopiero w przyszłym tygodniu bo w tym już nie było
      szans. Mam nadzieję że przyjmą mnie tam do pracy bo naprawdę Fajna Firma.
      Pozdrawiam
      • ksiezniczkaa [...] 24.06.10, 09:40
        • pawel_ss Re: firma gold partner 25.06.10, 13:06
          Księżniczko, jak się na czymś nie znasz i nie wiesz to się nie wypowiadaj, jak
          jesteś taka mądra to może byś się przedstawiał? Proponuję Ci zadzwoń na policję
          albo do CBŚ może jakąś nagrodę dostaniesz!

Jeżeli kogoś interesują fakty to wyglądają one następująco:
          Każdy kto chce współpracować z Gold Partner najpierw musi odbyć 152h szkoleń,
          następnie wysyłany jest na państwowy egzamin licencyjny KNF i po jego pozytywnym
          zdaniu następuję podpisanie umowy agencyjnej działającej w ramach kontraktu
          menadżerskiego. Przez pierwszy okres każda osoba ubiegająca się o prace posiada
          status osoby asystującej i cały czas pracuje pod okiem swojego managera który
          wdraża go do pracy. Po 2 dniowym szkoleniu przygotowawczym i otrzymaniu
          specjalnego certyfikatu ukończenia go, osoba może rozpocząć swój cykl
          szkoleniowy. Jeżeli ktoś jest już z branży i taką licencje posiada to od razu
          (po48h szkolenia)jest na egzamin wysyłany.

Księżniczko jeżeli nie posiadasz żadnych kompetencji, nie masz odpowiedniej
          wiedzy to najpierw się przygotuj do rzetelnego wypełniania zadań a potem proś o
          cokolwiek.
        • teodor77 Re: firma gold partner 24.07.10, 10:57
          księżniczko jak to nie ma umowy???
          ja przez 3 miesiące się szkoliłem a potem firma podpisała zemną umowę tak więc
          nie rozumiem dlaczego takie głupoty piszesz???
      • red.piter Re: firma gold partner 01.07.10, 10:53
        Pracuje tam już jakis czas i mam już duży zespół Zarabiam bardzo dobre
        pieniądze, na pewno wiecej niż będąc Konsultatnetm finansowym na etacie np. w
        banku. Dodatkowym plusem jest to ze stawiaja na rozwój i kształcenie
        kompetentnych doradców finansowych. Nie w każdej firmie tak jest. Niektóre
        firmy, nie bede przywoływał tutaj przykładów, bgo nie o to tutaj chodzi, bazują
        na ilości, a nie jakości. Finanse są specyficznym tematem i zawód doradcy jest
        zawodem bardzo odpowiedzialnym i nie każdy może tak pracować. Jeżeli szukasz
        firmy kompetentnej mogę polecić GP.
    • aleksandra.88 Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 31.05.10, 14:58
      Dla wyjaśnienia, nikt nie żąda kasy za szkolenie. Jedzie ten, kto chce. Firma
      nie zarabia na szkoleniu, cała kwota pokrywa koszty pobytu w hotelu i materiałów
      szkoleniowych. :)
      Polecam takie seminarium biznesowe, sama byłam i przekonałam się, że warto. :)
    • aleksandra.88 Re: jeśli żądają kasy płatnej z góry za "szkoleni 14.06.10, 15:45
      heh nie wiem jak na podstawie takich informacji mozna od razu stwierdzic, ze to
      przekręt....
    • pawel_ss Re: firma gold partner 28.06.10, 13:17
      Droga Księżniczko, bardzo irytują mnie osoby które jak sobie z czymś nie radzą
      to żeby się poczuć lepiej i przyjemniej albo być może się usprawiedliwić wchodzą
      na fora i wypisują głupoty.

Wiele osób chodzi do liceum i nie zdaje matury. Chodzi 3 lata i nie ma potem
      żadnego papierka. Czy to oznacza, że licea są złe czy może ktoś jest za słaby
      albo sobie olewał. Nie chodzi o to aby chodzić przez pół roku na szkolenia tylko
      o to, żeby sobie tą wiedzę brać do siebie.

Procedury są proste, po 152 h idziesz na Państwowy egzamin. Pod warunkiem że
      cokolwiek umiesz. Jeżeli twoja siostra nie poszła to wydaje mi się, że przyczyna
      jest bardzo prosta i klarowna.

Dlatego proszę Ciebie abyś to ty dała spokój, nie wypisywała jakiś głupot nie
      mających najmniejszego odbicia w prawdzie. Krytykować i potępiać potrafi każdy
      głupiec, dlatego większość głupców to robi jak mówi R. Kiosaky dlatego proponuję
      wziąć się do roboty a nie narzekać.
    • anka_an Re: firma gold partner 05.07.10, 12:59
      temat finansow nie jest mi obcy, pracuje w tej branzy juz od jakiegos czasu.
      Zostalam zaproszona przez znajomego na konferencje organizowana przez tą firmę i
      zainteresowalo mnie ciekawe podejscie do tematu osoby prowadzacej. jestem
      ciekawa jak wyglada szkolenie... ma ktoś moze porównanie z konferencja? czy to
      odbywa sie w ten sam sposób?
      z góry dzieki za wszystkie informacje
      • olusia0909 Re: firma gold partner 05.07.10, 14:42
        Witaj uczestniczko forum! :)
        Mogę po krótce porównać Ci konferencję ze szkoleniem, bo niedawno byłam
        uczestnikiem konferencji i seminarium biznesowego.
        Zostałam zaproszona na konferencję przez moją znajomą, zachęcała mnie do
        przyjścia, bo jedyne co inwestuję to czas a mogę się dowiedzieć czegoś
        ciekawego. I tak rzeczywiscie było. Na konferencji przedstawiony jest po krótce
        temat rynku inwestycyjnego i zarys firmy Gold Partner. Trzeba przyznać, że
        konferencję prowadzą ludzie z praktyczną wiedzą. Konferencja wzbudzila we mnie
        duze zainteresowanie tą tematyką i postanowiłam pojechac na szkolenie 2dniowe,
        które wygląda zupełnie inaczej.
        Po pierwsze jest organizowane w bardzo fajnym hotelu. Trwa dwa dni, czyli
        wiadomo, ze ilość przekazanych informacji jest kilkakrotnie większa niz na
        konferencji. Cykl "wykładów" podzielony jest na panele, takie jak np. rynek
        inwestycyjny, godzina dla przedsiębiorców, o karierze w firmie, itd. W sobote
        wieczorem odbywa sie bankiet, ktory jest doskonala okazja do swobodnego
        porozmawiania z innymi uczestnikami i wymiany wrażeń.
        Według mnie warto jechac sobie na takie szkolenie, niekoniecznie, zeby
        podejmowac współprace z firma, ale chociażby po to, zeby miec jakies pojecie jak
        funkcjonuje "system finansowy" i być moze po to, aby otworzyc sobie program
        inwestycyjny i pomyslec o przyszlosci... :)
        Pozdrawiam
        • soltyszlotejwsi [...] 26.08.10, 01:24
          • niedoby.j.sikora Re: firma gold partner 03.09.10, 20:55
            Panie Jarku, nawet porządnie nie potrafi Pan konkurencji zespamować:) Uważam, że nie jest Pan dzieckiem i powinien się Pan zachowywać na poziomie pomimo tego, że nie dał sobie Pan rady w GP i poszedł do AXY bo dali więcej za darmo, bez pracy:)
            Tego typu posty pokazują całkowity brak wiedzy i profesjonalizmu:)
            1) GP - jest firmą, nie zależną i nie jest na stałe powiązana z żadną grupą kapitałową, to że Generali jest najkorzystniejsze to je dystrybuujemy, a jest tak według każdej agencji reitingowo analitycznej. Jeżeli sie to zmieni to filozofią firmy jest zmiana produktu, na co się jednak nie zanosi:) Ty pracując w AXIE co możesz mówić:) bo chyba masz małe pole do manewru, a nie oszukujemy się realia się zmieniają:)
            2) Ty sprzedajesz axe i "doradzasz" będąc uwiązany przy axie:) My proponujemy wiedze i edukacje, pokazujemy mechanizmy rynkowe i budujemy zaplecze wiedzy dla Klienta aby to on sam mógł wybrać najlepsze rozwiązanie, bo to Klient sam podejmuje decyzje.
            3) Twój śmieszny ranking pokazuje polise generali, ale chyba życiową a nie inwestycyjną omni profit:) warto ten fakt podkreślić
            4) Krytykować i potępiać potrafi każdy głupiec i przeważnie właśnie oni to robią. Proponuje zmianę strategii bo do końca życia nic nie osiągniesz. AXA to również dobry produkt wiec warto się wsiąść do pracy zamiast, oczerniać byłą firmę bo znowu będziesz musiał szukać nowego pracodawcy i będziesz miał już 2 firmy do obgadywania:)
            5) Nie trzeba mieć u nas wykupionej polisy aby współpracować, jeżeli ktoś to robi to z tego powodu, że chce sam zostać inwestorem i rozwijać swoje kompetencje w tym obszarze. Nikt nie jest dzieckiem, każdy sam podejmuje decyzje za siebie:)
            6) To co jest najważniejsze, to najwyższy poziom kompetencji naszych współpracowników. Zapraszam na stronę internetową www.gold-partner.pl gdzie opisujemy wybrane szkolenia dla naszych partnerów.

To by było na tyle:)
          • teodor77 Re: firma gold partner 07.09.10, 15:05
            Niestety mamy czasem do czynienia z ludźmi wydawałoby się na poziomie ale Pan Jarosław S.
            Który odszedł do konkurencji wypisuje takie rzeczy że głowa boli...
            Szkoda słów i komentować Twojego zachowania Jarku...
            Miałem Cię za naprawdę poważnego człowieka ale teraz widzę że się myliłem...
            Dam Ci dobrą radę zajmij się teraz pracą w AXA a nie pisz oszczerstw na temat Firmy GP
            Bo pamiętaj że burzę zbiera ten kto wiatr zasieje...
            Powodzenia Panie Jarku i życzę wielu sukcesów bez obrażania i wypisywania negatywnych i nieprawdziwych rzeczy na temat konkurencji...
            Pozdrawiam
            • michalekk7 Re: firma gold partner 05.12.10, 16:38
              Witam. Od jakiegoś czasu pracuję w firmie Gold Partner. Powiem szczerze że na początku miałem o niej bardzo dobre zdanie, jednak dla pewności sprawdziłem sobie wszystko na własną rękę (rozmawiałem z poważnymi ekonomistami i nie tylko) i tak jak przewidywałem okazało się że firma jest jak najbardziej uczciwa, bo gdyby tak nie było to osobiście nie rozpocząłbym w niej pracy. A tych którzy narzekają zapraszam na szkolenie, z miła chęcią zwrócę wam wszystkie pieniądze jeśli tylko udowodnicie dlaczego to niby Gold Partner jest zła tudzież oszukańczą firma. Pozdrawiam wszystkich ludzi na poziomie:)
              • 2bialoleka Re: firma gold partner 09.12.10, 15:17
                Przyznaj się kolego ile Ci zapłacili za tego posta :-))
                • on.d Re: firma gold partner 12.08.11, 10:32
                  Napiszę krótko pracowałem mam dość tej firmy za szkolenie 390 zł to co zarobiłem wydałem na dojazdy i szukanie klientów NIE WARTO WSPÓŁPRACOWAĆ!!!
                  • teodor77 Re: firma gold partner 23.09.11, 10:41
                    Nie pomyśl kolego że chcę Ci ubliżyć ale jak to jest że dużo ludzi zarabia tam kasę jeżdzą fajnymi autami i dobrze sie im powodzi.... nie pomyslałeś że to może Ty jesteś za cienki do tej branży...
                    skoro inni tam zarabiają i sobie chwalą to może Ty sie naucz a nie narzekaj. Pozdrawiam
    • pracanatacy_pl Re: firma gold partner 13.03.12, 12:46
      Witam - biorąc pod uwagę szereg różnych opinii na wielu forach internetowych dotyczących : zarówno poszczególnych firm - pracodawców, ofert pracy, jak i kryterów związanych z zatrudnianiem pracowników, płacami - nasza grupa www.PracaNaTacy.pl przygotowała całkowicie niezależny małopolski portal internetowy
      PracaNaTacy.pl

PracaNaTacy.pl - portal dla ludzi z województwa małopolskiego i województw ościennych, którzy poszukują dobrej pracy
      - Wykwalifikujemy Profesjonalistów W Branży
      PracaNaTacy.pl - Podsuwamy Ci Pracę Pod Nos

Witam Bardzo Serdecznie.

Portal PracaNaTacy.pl dedykuję głównie osobom poszukującym pracy z okolic Małopolski i rejonów ościennych.

W ramach PracaNaTacy.pl chciałbym zaproponować atrakcyjne propozycje pracy.

Zdaję sobie sprawę, że wiele osób poszukuje godnego, uczciwego i dobrze płatnego zajęcia, ale

po pierwsze – jest ogromna konkurencja wśród pracowników,

a po drugie pracodawca nie zawsze jest uczciwy i wypłacalny.

Ja staram się znaleźć kompromis zarówno dla jednej i drugiej strony, zatem i pracownik i pracodawca musi być zadowolony.

Współpracuję z wieloma dużymi - często nowymi firmami, które dają mi wolną rękę w znalezieniu dla nich personelu – ta praca to headhunting.

W moim pakiecie znajdują się ciekawe zawody w różnych branżach. Od branży finansowej, przez rozrywkową, po informatyczną.

Zatem jeśli szukasz dobrze płatnej pracy, uczciwego pracodawcy i ciekawego doświadczenia, to wiedz, że mogę Ci pomóc.

Nie pobieram od Ciebie żadnych opłat. Ani przed rozpoczęciem pracy ani po rozpoczęciu pracy.

Całość mojego wynagrodzenia zapewniają mi firmy zlecające, a wiesz dlaczego zlecają to mnie?

Ponieważ moja intuicja i doświadczenie, jeszcze nigdy nie zawiodły. Zgłoś się do mnie już dziś, napisz o sobie kilka słów, a zobaczymy co dla Ciebie znajdę.

Oferty, oraz ciekawe darmowe kursy internetowe czekają na Ciebie już teraz na www.PracaNaTacy.pl

Sprawdź już teraz nas i naszą ofertę.
    • 0toja29 Re: firma gold partner 28.05.12, 10:46
      Witam proponuję lepsze warunki współpracy www.efg.com.pl kontakt: rekrutacja efg@gmail.com
      Naprawdę Warto!
      • 0toja29 Re: firma gold partner 28.05.12, 10:47
        Witam proponuję lepsze warunki współpracy www.efg.com.pl kontakt: rekrutacja.efg@gmail.com
        Naprawdę Warto!
    • pan_broda [...] 16.12.13, 22:26
      Treść postu jest niedostępna.
      • niejaguar Re: firma gold partner 12.02.14, 00:02
        nie mnie jest oceniać i krytykować, ale krew mnie zalewa jak czytam opinie osób ktore wiedza lepiej, nie znając zadnych podstaw i wprowadzają innych w błąd! Wnioskuje, ze na seminarium nie byłaś, bo gdybyś była, wiedziałabyś ze branża finansowa... ba! edukacja finansowa kuleje w naszym Kraju! nikt nie trzyma spluwy po seminarium z pytaniem TAK lub NIE!! musze Cie zmartwić ale firma dopiero się rozkręca i musze Cie jeszcze bardziej zmartwic, bedzie o niej coraz głosniej!! a teraz uwaga! coraz wiecej ludzi bedzie Ciebie do tego biznesu zapraszac! dlaczego? BO ROBIĄ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY! GP ma kilka cech MLM jednak tylko kilka i jest znaczna różnica bo niczego się nie sprzedaje- GP nie ma swoich produktów!!! mozesz skorzystac z rekomendacji golda (sa partnerem strategicznym generali i polecają ich rozwiązania) - uwaga ! MOZESZ ALE NIE MUSISZ!! ja weszlam tam z zerowym stanem konta i w cale nie musialam go minusować!!!! są inne drogi, inne projekty nie wiesz co zainteresuje Twojego kolege, kolezankę i nawet nie zdajesz sobie sprawy ze to moze IM pomóc. fajnie jest myslec tylko o sobie, nie? moze oni są bardziej przedsiębiorczy od Ciebie? ja ucze się tam od najlepszych!! dołaczyłam do golda kilka miesiecy temu, bo chcialam sie czegos dowiedziec, bo jesli chodzi o wiedze to nie ma mety. zarabiam duzo i z miesiaca na miesiac coraz wiecej i nie jest moim celem udowodnienie Ci ze "słoń ma trąbę". to jest dla osob ktore sa otwarte i chca czegos wiecej od zycia. jezeli Ty do takich osob nie nalezysz to z Twojego powodu płakać nie będziemy. kazdy jest kowalem swojego losu. ja chce sie rozwijac nie tylko finansowo ale mentalnie i ciesze sie ze wylądowałam na tym seminarium. nie chodzi o to aby zmieniac czyjes zycie ale pokazac inne mozliwosci jakich nikt wczesniej nie miał. warto i POLECAM prosto z SERCA!!!
        • travert Re: firma gold partner 03.03.14, 17:11
          Przez przypadek tu trafilem bo znajoma zaczela sie zachowywac jakby wstapila do swiadkow jehowy albo innego odrodzenia w duchu swietym ...

Ludkom z Golden Partner polecam szybka lekturke podobnej firemki EFG European Financial Group
          - w 100% to jest copy/paste waszych guru pochadzacych z podsadeckich wsi, wielcy finansisci i podroznicy z pospolitymy gebami ;)

poczytajcie z reszta jak powstal i juz chyba upadla firma EFG zeby sie wyleczyc z tego waszego GP - wszystko to samo, konferencje, przezetacje, BMW, klub golfa

forum.o2.pl/temat.php?id_p=6466733&start=0
          Postepem poleca sie madre ksiazki aby potem ludzikow ostrzyc jak owieczki
          • niejaguar Re: firma gold partner 04.03.14, 10:52
            nie zgodzę się z Tobą kolego. Żadna firma w Polsce nie ma takiego zaplecza szkoleń i projektów wewnętrznych co Gold Partner. Za Goldem jeszcze będzie długo długo nikt.

• travert [...] 04.03.14, 16:42
              Treść postu jest niedostępna.
              • travert Re: firma gold partner = piramida na 102 jak EFG 04.03.14, 16:44

Poczytajcie sobie o EFG ;)
                • travert Re: firma gold partner = piramida na 102 jak EFG 04.03.14, 16:45
                  travert napisał:

>
                  > Poczytajcie sobie o EFG ;)

zapomnialem linka

moja-przyszlosc.pl/w_co_warto_inwestowa/reklama-piramidy-bez-zenady/
                • nowy_saczeu Re: firma gold partner = piramida na 102 jak EFG 10.11.14, 11:04
                  Co to takiego?
          • katarzynamerkun Re: firma gold partner 20.05.14, 12:47
            Witam:)
            Piszę z prośba o udzielenie mi informacji o rekrutacji w firmie gold partner?
            nie ukrywam że interesuje mnie ta firma i bardzo chciała bym kiedyś podjąć z nia współprace aczkolwiek interesują mnie warunki współpracy czy mógłby mi ktoś udzielić takich informacji ?
            • wiktor-ia9001 Re: firma gold partner 04.06.14, 14:56
              WITAM KATARZYNO JEŻELI NIE SPOTKAŁAŚ SIĘ JESZCZE ZE WSPÓŁPRACOWNIKIEM NASZEJ FIRMY TO PROSZĘ TO TEL. DO MNIE 883-316-456
          • astopka Re: firma gold partner 03.04.16, 20:38
            popieram, bo niestety dałam się nabrać i teraz tracę kasę, nie o wszystkim mówią na szkoleniach, nie o wszystkim, naprawdę ostrzegam
            • cryystian09 Re: firma gold partner 18.05.16, 08:46
              witam!
              mialem polisę założoną przez pracownice gold partner, zostały mi przekazane nie wszystkie prawidłowe iformacje I troche mnie naciągnięto na wysokość rocznej stawki !!
              Treaz dzieki decyzji UOKiK rozwiązałem umoze z nimi I z generali, ponieważ moja polisa od dłuższego czasu traciła na wartości. Poza tym, zero kontaktu z tej firmy było, nikt się nawet nie ainteresował tym, że pisałęm do nich maile z różnymi zapytaniami...
              jak by ktoś chciał o coś zapytać, to zostawiam maila: cryystian09@gmail.com

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka