kapciuch1 22.11.05, 22:38 mamy w koncu swoj portal swoje forum i wszystko co w naszym miescie sie dzieje. zapraszam zserdecznie wszystkich do glosow w dyskusji na forum. jak zwykle przepraszam za ortografy. pozdrowienia dla GIKS ZAWISZY I JACKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libuszanka Re: WWW.GORLICE24.PL 23.11.05, 19:22 tak, tylko szkoda, ze tak mało ludzi ja przeglada... ale zapowiada się na fajną stronkę Odpowiedz Link Zgłoś
maladanka Re: WWW.GORLICE24.PL 25.11.05, 10:24 może strona graficzna mogłaby byc bardziej przemyslana - Odpowiedz Link Zgłoś
pepem Re: WWW.GORLICE24.PL 25.11.05, 11:26 Bardzo dobrzy pomysł to relacje z posiedzeń Rady Miasta. Powinny być udostępnione wszystkie protokoły. Niech sobie ludzi poczytają kto co powiedział, za czym głosował. Będzie przed wyborami mniej wątpliwości na kogo głosować, na kogo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimiera_szczuka Re: WWW.GORLICE24.PL 09.12.05, 20:52 Byłam dziś na tej stronie poraz pierwszy bowiem znajomi w biurze żywo komentowali artykuł pochodzący z tego portalu W wolnej chwili skupiłam się na zawartości merytorycznej i powiem szczerze że mi się podoba. Widać że ktoś wkłada w to sporo pracy choć brakuje tam jak dla mnie paru rzeczy. Ogólnie wystawiam 4 z nadzieją że wkrótce będzie 5 lub nawet celujący. Zastanawia mnie jedna rzecz Dlaczego ludzie są tak nieśmiali Mała ilość wpisów na forum a jeszcze mniej komentarzy Wydaje mi się że jest to super sposób by bohaterowie artykułów poznali zdanie zwykłego szarego czytelnika Ja bynajmniej dodałam dziś tą stronę do zakładki ulubione i będę tam sobie zaglądać po wiadomości z miasta bo są ciekawe Choćby dzisiejszy artykuł o urzędnikach z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
kasz2003 Re: WWW.GORLICE24.PL 11.12.05, 17:14 kilka razy próbowalem się tam zalogować ale mi nie wyszło. Może gdzieś w tym tygodniu się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
agunia101 Re: WWW.GORLICE24.PL 26.12.05, 09:42 Byłam na portalu 24 i jest powiedzmy fajny. tylko te newsy są trochę nie aktualne! przecież tyle się dzieje nawet w Gorlicach.. a poza tym to brakuje tu odnośnika M U Z Y K A!!!przydały by sie informację o koncertach i takich tam! a i za dużo reklam Pana Rozpłochowskiego pozdrawiam Cię Jarku i Wszyskich Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś