09.11.03, 00:02
czy macie już jakieś plany na obchody Nowego Roku? Sylwester na białej sali
z Jaśkiem pierzem czy może coś bardziej wymyślnego??? ja chyba już 3 rok z
rzędu tradycyjnie w domu w łóżku względnie z nosem przy oknie oglądając
fajerwerki nad rynkiem :)
Obserwuj wątek
    • ellenai Re: Nowy Rok 10.11.03, 03:52
      heh, no wlasnie juz niedlugo koniec roku.Ja najprawdopodobniej spedze go w
      domu.Mozliwe ,ze cos bedzie organizowane w pracy mojego faceta, wiec oboje
      sie wybierzemy.W zeszlym roku, sami wypilismy sobie noworoczny toast i
      poszlismy spac, spokojnie i bezproblemowo.Zasypalo wtedy wszystkie drogi,do
      domu wiec nie moglam wrocic,wrrrrrrrrrr,moze w tym roku bedzie lepiej, bo jak
      tutaj jest burza sniezna to nie ma mowy nawet o ujechaniu pol metra.Zawsze w
      takich momentach szkoda mi krow na lakach.....buuuuuu biedne:
      (((((((zasypane "pagorki sniegowe" :(((((
      • zawisza777 Re: Nowy Rok 12.11.03, 13:03
        :D :D jak to krowy na lakach w nowy rok???? przy sniegu???? nie mozliwe?! wiesz
        jakos sobie radza w "kupie" :)
        • ellenai Re: Nowy Rok 12.11.03, 15:46
          krowy tu sa caly rok na polu, zima ,lato,mroz ,snieg,upal:((( nie ma
          budek ,stajenek ,schronienia:(((( a burze snieznie potrafia byc tu straszliwe
          na wiosne.W kupie sobie radza,bo jak tylko wyczuwaja jakis "kataklizm" to
          zbijaja sie w grupe i odwracaja tylem do wiatru,sniegu,deszczu,zeby sie nie
          zadusic, i tak sie potrafia zmieniac w grupie,bo te na obrzezu przeciez marzna
          szybciej niz te poza.Ja jak przyjechalam tutaj to tego pojac nie moglam ze
          mozna tak bydle na pastwe losu zostawic ,a tutaj to normalne, jak slabsza
          sztuka jest to zdycha i trudno sie mowi:((((cielaki z odmrozonymi uszami,bleeeh
          bo sie wczesniej rodza niz termin przewiduje,bleeeeh....nikogo to nie
          dziwi,buuuuuu
    • zawisza777 Re: Nowy Rok 12.11.03, 13:01
      Giks no jak to ? TY w domu? ja bym sobie nie wybaczyl Sylwka w domu....wez cos
      pomysl! - o wyjsciu gdzies :F
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka