Dodaj do ulubionych

Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkiego....

12.11.03, 02:50
.....na tym swiecie, czego dowodem jest giks i ja:)))))))))))))Gdyby nie my
to forum padloby na pysk,a tak to trzymamy fason:)giks,bez nas ,kobiet, to
wszystko leci na leb i szyje hehehhehe:))))))))cmooook
Obserwuj wątek
    • giks Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 12.11.03, 10:43
      wiesz elle to chyba z tego że piszemy o takich porach, dostajemy gupawek :) he
      he he ie
      ale tak na poważnie to zostałyśmy same tylko Ty i ja :((( normalnie szok!
      Musze poprostu się wziąć do roboty i skończć zadanie od zawiszy bo tak nie
      moze byc ......
      • zawisza777 Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 12.11.03, 13:38
        No normalnie chyba sie dzis z wami zgodze :D ale tylko dzis heh
    • grekaa Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 12.11.03, 13:42
      I ja się pod tym podpisuję!!!!
      Pozdrawiam:-)
      • ellenai Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 12.11.03, 16:00
        greka tez sie podpisala,:))))))))) solidarnosc jajnikow, i nawet zawisza sie
        zgdodzil za to kgr milczy hmmmmmmmmmmmm?????heheh
      • k.g.r Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 13.11.03, 08:55
        no nie nie wierzę , naprawdę???
        • zawisza777 Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 13.11.03, 12:24
          ja powiedzialem wyraznie ze zgdzam sie tylko przez ten jeden dzien..:) dobre
          czasu sie skonczyly dla was moje panie(panny) sss...! Meska solidarnosc KGR !
          • k.g.r Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 13.11.03, 12:30
            dokładnie.Pamiętam,że kobitki na forum założyły klub jajników czy cos
            takiego:)))))))))))))))))))),moze w odpowiedzi załozymy klub....hmmmmm nie wiem
            jak to nazwać???jader??,nasieniowodów??nie wiem.
            • zawisza777 Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 13.11.03, 12:33
              he he dobre :D tu sie trzeba zastanowic...moze klub "Plemnika"? :D jesli chodzi
              o jadra to po watku Elle z bykami narazie ta nazwa odpada...a moze
              klub "Meskiego zwisu" o dwuznacznej nazwie ? : ) oczekuje dalszych propozycji!
              • k.g.r Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 13.11.03, 12:38
                no tak jądra zdecydownie odpadają.podoba mi się klub "męskiego zwisu" dobre:)))
                • zawisza777 Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 13.11.03, 13:42
                  OKi KGR staje na meskim zwisie chyba ze macie jeszcze jakies propozycje?
                  Oficjalnie oglaszam powstanie klubu "Meski zwis" - w celu oparcia sei dominacji
                  kobiet w naszym jakze meskim zyciu :)
                • grekaa Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 13.11.03, 14:05
                  k.g.r napisał:

> no tak jądra zdecydownie odpadają.podoba mi się klub "męskiego zwisu"
                  dobre:)))

Wiesz co to w tekstylnym znaczeniu "męski zwis"?
                  Zakładacie KLUB KRAWACIARZY ??????? eh
                  • zawisza777 Re: Kobieta jest fundamentem i podpora wszystkieg 13.11.03, 17:25
                    No przeciez napisalem wczesniej ze podwojne znaczenie i dlatego wlasnie jest
                    org.nazwa :D
              • zawisza777 Re: Zeby sie wam kobietki w glowach nie poprzewrac 13.11.03, 12:38
                Zeby sie wam kobietki w glowach nie poprzewracalo to macie tu Hi hi : I co Wy
                na to????

1. Kobiety są złośliwe; intuicyjnie wyszukuje słabe punkty u innych, zwłaszcza
                u mężczyzn. Nawet jeśli jest się z taką dość blisko [żona, dziewczyna, sex,
                próby dyskusji na tematy nie-zbyt trudne], niewiasta skrupulatnie gromadzi
                wszelkie informacje, by - gdy nadejdzie wła-ściwa chwila zwyczajnie dokopać.
                Robią to regularnie i świadomie.
                2. Niestabilność emocjonalna. Trudno znaleźć istotę równie bezwolną wobec
                własnej biologii. Tak zwany cykl miesiączkowy przekłada się na różne,
                niezrozumiałe dla mężczyzn, zacho-wania. Do najbardziej charakterystycznyc h
                należą: chichotanie bez powodu, apatia na prze-mian z nieuzasadnioną euforią,
                pokrzykiwanie, uporczywe milczenie.
                3. Pazerność. To nie mężczyźni są materialistami, lecz kobiety. Wypatrując
                samca, zwracają uwagę na atrakcyjność społeczną, czyli zarobki, mieszkanie,
                samochód, wiek, stanowisko. Romantyzm to mit. U kobiety to reakcja zaledwie
                naskórkowa, jak u głaskanego kota. Tego typu zachłanność stanowi jeden z
                powodów nieuzasadnionych pretensji wysuwanych pod ad-resem mężczyzn.
                4. Nierozumność. Spotkanie kobiety wykształconej, mądrej, inteligentnej
                graniczy z cudem. Takie coś w naturze po prostu nie występuje. Nie spotkałem
                jeszcze takiej, która ukończone studia umiała przełożyć na dojrzałą osobowość.
                Kobiety wszystko łączą, wszystko postrzega-ją kompleksowo, w rozmaitych
                tonacjach i aspektach. Niemniej właściwość ta nie dotyczy sfery intelektualnej.
                Mózg u kobiety to często atrapa, a czaszka bardziej służy hodowli nowej
                fryzury, aniżeli pielęgnacji wnętrza.
                5. Fałsz. W zasadzie to drugie imię kobiety. Gesty i słowa służą jej wyłącznie
                do skrywania swoich intencji. Zresztą jak cała reszta rozmaitych środków
                komunikacji. Jeśli kobieta się od-zywa, bądź pewien, że kłamie.
                6. Lenistwo. Nie należy dać się wodzić za nos różnym czynnościom, jakie
                wykonują na rzecz rodziny i domu. Działanie takie służy głównie jej samej,
                sprawia przyjemność, a przede wszystkim stanowi koronny argument, że są pełnymi
                poświęcenia matkami i żonami. Czyli egoizm. Znacznie trudniej kobiecie
                wytłumaczyć się z bezsensownych form wypoczynku: le-żenie odłogiem, wpatrywanie
                się w telewizor [czasem włączony, lektura idiotycznych ksią-żek].
                7. Wygoda. Kto widział większość przedstawicielek płci, powiedzmy pięknej, na
                tapczanie, przed telewizorem, z podwiniętymi nogami, z infantylnym kolorowym
                czasopismem w ręku, wie, co mam na myśli. Czynność bez celu i sensu, ale
                zdradza jedno – dla kobiety liczy się komfort. Pod tym względem są
                rozpuszczone jak dziadowski bicz. Czas z tym zrobić porzą-dek, koledzy.
                8. Próżność. Nie ma na świecie kobiety, nawet świętej, która byłaby wolna od
                tej przywary. Niedoceniana, nieuwielbiana, nieadorowana, czuje się podle.
                Znacznie spada jej samoocena. Wystarczy popatrzeć na kobiety niezbyt urodziwe,
                a te są w większości, żeby zrozumieć, jak bardzo oczekują od mężczyzn sympatii
                i uznania na wyrost. A kłamać nie będziemy. Liczą się tylko piękne i mądre.
                Najlepiej te dwie w jednej.
                9. Zrzędliwość. O zgrozo! Jak za większość tych cech, kobieta po prostu nie
                może odpowia-dać, jest bezwolna, lecz zarazem niezwykle uciążliwa. Gadać nie
                przestają, nawet gdy gadać nie ma już o czym. Jednak mową wyrządzają szkodę
                głównie sobie samym. Mężczyzna robi to, co zwykł robić – zamyka się w
                swoim świecie. Nie daj Boże, jeśli taka sytuacja ma miej-sce w życiu
                zawodowym.
                10. Całokształt. Kobieta nie jest egzemplarzem specjalnie udanym. Jeśli
                rozłożyć kobiecą na-turę na detale i pomnożyć przez ilość pań spotykanych
                wokół, otrzyma się rażąco niski współczynnik ogólnej przydatności. Kobietę
                wyprzedzają komputery, samochody, a nawet mniej skomplikowane urządzenia, jak
                na przykład pompka do roweru, albo deska do krojenia chleba.
                Owszem, zdarzają się egzemplarze całkiem miłe, ładne, tylko że toną w
                przeciętności, bądź zbyt długo pozostają pod wpływem żeńskiej reszty. Kobieta
                ma szansę normalnieć dopiero w rękach i w ramionach mężczyzny. Nie należy się
                jednak łudzić, że każdy zabieg wychowaw-czy przyniesie od razu efekty.
                Mężczyzna powinien dominować, ponieważ jego osobowość jest znacznie bogatsza i
                wartościowsza. Do niego należy podejmowanie decyzji, wydawanie kobiecie
                poleceń, a nawet ustalanie planu dnia. Kobieta winna wiedzieć, że dzięki
                mężczyźnie staje się prawdziwie kobietą i w ogóle, jeśli tylko zechce, ma
                szansę stać się lepsza, warto-ściowsza także dla innych.
                • k.g.r Re: Zeby sie wam kobietki w glowach nie poprzewra 13.11.03, 12:47
                  nic dodac nic ująć.sedno sprawy:)))))))
                • grekaa Re: Zeby sie wam kobietki w glowach nie poprzewra 13.11.03, 14:07
                  Czekaj tylko! I ja coś wynajdę!!!!!!!!!!!!!!!!
                • giks zawisza... 13.11.03, 15:53
                  teraz to masz u mnie kreche :P
                  chwilowo nie mam czasu na konkety ale prawda jest taka, ża równie dobrze
                  można by było to napisać o mężczyznach
                  i jeszcze jedno nawet gdyby było jeszcze gorzej to co z tego? i tak nas
                  kochacie i potrzebujecie. Tak samo jak my was i to jest sedno sprawy i nie
                  lubie jak ktoś takie gupoty wypisuje bo to chyba nie Twoja osobista twórczość?
                  To mi razej wygląda na jakiegoś zakompleksionego faceta który ze złośći ze "mu
                  nie dała" wypisuje takie bzdety......

"KOBIETY - Z NIMI ŹLE A BEZ NICH JESZCZE GORZEJ"
                  • ellenai Re: zawisza... 13.11.03, 15:56
                    no to nie skreslajcie mnie przez te bycze jaja, to przeciez tylko BYCZE sa
                    ehhehe,(a nie wasze) heheh dzis tak sie sklada ze w lokalnym college jest ROCKY
                    MOUNTAIN OYSTER party,czyli wyzerka z byczych jaj sie szykuje,bilet juz mam
                    hehehhe zdam wam relacje jak bylo heheh:))))))))
                    • zawisza777 Re: zawisza... 13.11.03, 17:29
                      Zyczymy nie smacznego!! bleeeh.. ;)
                      • ellenai ooo zawisza ,nie dziekuje,bo sie udlawie heheh... 13.11.03, 17:43
                        paskudo heheheheh :)))))))))))
                  • zawisza777 Re: zawisza... 13.11.03, 17:28
                    Wez Giks no traktoj tego powaznie...oczywscie ze to nie jest moja tworczosc ja
                    tylko to powielam...a nie koniecznie sie z tym musze zgdzac..a faktycznie kot
                    wie jak problemy mial autor :D choc we wszystkim musi byc troche prawdy ale nie
                    przejmojcie sie zawsze mozna nam faceta tez dokopac he he :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka