m.a.r.y.s.i.a 12.02.03, 20:17 Proszę bez żadnych skojarzeń !! Chodzi mi o zwykłego, śniegowego bałwana. Czy ktoś widział takowego tej zimy ? Ja nie. A dawniej tyle ich bywało. Teraz dzieci nie lepią bałwanów ? Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nygus Re: Bałwan !!! IP: *.pp.rzeszow.pl 12.02.03, 22:18 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Proszę bez żadnych skojarzeń !! > Chodzi mi o zwykłego, śniegowego bałwana. Czy ktoś widział takowego tej > zimy ? Ja nie. A dawniej tyle ich bywało. Teraz dzieci nie lepią bałwanów ? > Dlaczego ? Bo teraz wystarczy włączyć telewizor tak około np. 19:30 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nygus Re: Bałwan !!! IP: *.pp.rzeszow.pl 12.02.03, 22:22 Wybacz, że jednak ze skojarzeniami. Nie potrafiłem sobie darować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.a.r.y.s.i.a Re: Bałwan !!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 20:23 Już wiem . To Wam , młodym rodzicom nie chce się uczyć dzieci lepić bałwany. Wstyd, wstyd !!!! Zdjęcie z bałwanem to jedna z najważniejszych pamiątek z dzieciństwa. No a wiedza... co to bałwan, też się chyba w dorosłym życiu przydaje.Co nie ?????? Ps Już mi się dziś trzy razy pokazało "system cię wylogował" no to ich chrzanię i nadaję niezalogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.a.r.y.s.i.a Re: Bałwan !!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 20:26 Już wiem . To Wam , młodym rodzicom nie chce się uczyć dzieci lepić bałwany. Wstyd, wstyd !!!! Zdjęcie z bałwanem to jedna z najważniejszych pamiątek z dzieciństwa. No a wiedza... co to bałwan, też się chyba w dorosłym życiu przydaje.Co nie ?????? Ps Już mi się dziś trzy razy pokazało "system cię wylogował" no to ich chrzanię i nadaję niezalogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.a.r.y.s.i.a Re: Bałwan !!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 20:30 Już wiem . To Wam , młodym rodzicom nie chce się uczyć dzieci lepić bałwany. Wstyd, wstyd !!!! Zdjęcie z bałwanem to jedna z najważniejszych pamiątek z dzieciństwa. No a wiedza... co to bałwan, też się chyba w dorosłym życiu przydaje.Co nie ?????? Ps Już mi się dziś trzy razy pokazało "system cię wylogował" no to ich chrzanię i nadaję niezalogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.a.r.y.s.i.a Re: Rany Boskie !!!!!!!! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 20:40 Nic nie piłam!!!!!!! Słowo honoru !!!!!! To ONI tak napieprzyli. To nie ja !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nygus Re: Rany Boskie !!!!!!!! IP: *.pp.rzeszow.pl 13.02.03, 21:55 Gość portalu: m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > Nic nie piłam!!!!!!! Słowo honoru !!!!!! > To ONI tak napieprzyli. To nie ja !!!!!! No i wyszło szydło z worka. M.a.r.y.s.i.a. klika z Krosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur61 Re: Rany Boskie !!!!!!!! IP: *.gimsat.pl 13.02.03, 23:25 Gość portalu: Nygus napisał(a): > Gość portalu: m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > > > Nic nie piłam!!!!!!! Słowo honoru !!!!!! > > To ONI tak napieprzyli. To nie ja !!!!!! > > No i wyszło szydło z worka. > M.a.r.y.s.i.a. klika z Krosna. No Nygus,skąd ta pewność ?.A może jednak nie?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nygus Re: Rany Boskie !!!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 14.02.03, 07:08 Gość portalu: Artur61 napisał(a): > Gość portalu: Nygus napisał(a): > > > Gość portalu: m.a.r.y.s.i.a napisał(a): > > > > > Nic nie piłam!!!!!!! Słowo honoru !!!!!! > > > To ONI tak napieprzyli. To nie ja !!!!!! > > > > No i wyszło szydło z worka. > > M.a.r.y.s.i.a. klika z Krosna. > No Nygus,skąd ta pewność ?.A może jednak nie?. Aż tak to oni nie mogli napieprzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Rany Boskie !!!!!!!! 14.02.03, 07:15 Gość portalu: Nygus napisał(a): > No i wyszło szydło z worka. > M.a.r.y.s.i.a. klika z Krosna. Ha ! A nie wyszło ! Marysia klika z Jasła, a że łączy się przez modem Ip pokazuje adres TePsy, który obowiązuje dla całego, byłego województwa krośnieńskiego. ps. Tiaaaaaaa, nic nie piłam.......... :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Rany Boskie !!!!!!!! 14.02.03, 19:28 > Gość portalu: Nygus napisał(a): > > > No i wyszło szydło z worka. > > M.a.r.y.s.i.a. klika z Krosna. To nie moja wina, że srewer jest w Krośnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niebawem będę mieć SDI , to Ci udowodnię Ty Nygusie!!!!!!! Wiele razy na tym forum mówiono, że jestem z Krosna..... to nie jest takie złe ALE............... mówiono, że Marysia to.........facet.....no to już mnie (za przeproszeniem) wkurwia !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nygus Re: Rany Boskie !!!!!!!! IP: *.krak.tke.pl 14.02.03, 21:54 A Kopernik też był kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Rany Boskie !!!!!!!! 14.02.03, 19:37 georghe napisał: > ps. Tiaaaaaaa, nic nie piłam.......... :))))))))))))))) He,he, he wiele razy pisałam tu po paru setach i nic nie poznałeś Żorżyku. A wczoraj.............zero trunków. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Rany Boskie !!!!!!!! 17.02.03, 08:02 m.a.r.y.s.i.a napisała: > He,he, he wiele razy pisałam tu po paru setach i nic nie poznałeś Żorżyku. > A wczoraj.............zero trunków. Nic nie poznałem ??? Zapytaj Gadacza :)))))) ZDRÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Rany Boskie !!!!!!!! 17.02.03, 19:27 georghe napisał: > Nic nie poznałem ??? > Zapytaj Gadacza :)))))) > ZDRÓW! > Ciekawe jak ???????? Na trzeżwo też robię literówki i (wstyd, wstyd) ortografy. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Rany Boskie !!!!!!!! 18.02.03, 11:22 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Ciekawe jak ???????? Na trzeżwo też robię literówki i (wstyd, wstyd) ortografy. Ależ Marysiu ! Ja się Twoich literówek nie czepiam, ortografów również bo sam nieraz coś tak palnę że jak później czytam to się czerwienię, ale przecież nie mogę udrzeć japy na całe forum, że: OOOOO!! WŁAŚNIE MARYSIA NAPISAŁA COŚ PO DRINECZKU TUDZIEŻ "SECIE". A swoje wiem..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Bałwan !!! IP: *.dialup.chcgil.ameritech.net 14.02.03, 01:09 ....Koniec swiata pani Popiolkowa....Marysia klika z Krosna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Bałwan !!! 14.02.03, 11:53 M.a.r.y.s.i.a !!! ale wzbudzasz emocje ;) brak logowania poderwał wszystkich... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Bałwan !!! 14.02.03, 19:42 Ale checa M.a.r.y.s.i.a na trzeźwo rzuca mięskiem :)))) Ja widziałem bałwana, prawdziwego ze śniegu i z nosem z marchewki w Przemyślu w ogródku w okolicach ul. Grunwaldzkiej, są jeszcze dzieci które potrafią ulepić bałwanka, a może to rodzice :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Bałwan !!! 14.02.03, 19:54 wook napisał: > Ale checa M.a.r.y.s.i.a na trzeźwo rzuca mięskiem :)))) A to takie dziwne ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Bałwan !!! 14.02.03, 20:09 wook napisał: > A co na to dzieci? :)))) jakie dzieci ?????? moje ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: Bałwan !!! 15.02.03, 01:32 ...czyli wszystkie balwanki(ze sniegu) nasze sa... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Bałwan !!! 15.02.03, 04:09 wook napisał: > hahaha!!! wszystkie.... te na forum też:))) Co Ty ??? Tutaj podobno wszyscy po trzydziestce. Można przeklinać . Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Bałwan !!! 17.02.03, 11:07 1. Marysiu będziesz miała SDI ? EXTRA ! Nie siedzę w temacie napisz ile Cię to będzie kosztować i jakim trybem to się załatwia ? Tylko proszę nie odsyłaj mnie do Biura Obsługi Klienta - bo tam się jakoś nie mogę porozumieć i nie chcę mi się przez pół miasta lecieć tylko po ulotke. 2. Tak się właśnie zastanawiam - czy faktycznie netem zajmują się w Jaśle tylko ណ latkowie ? Czyżby od naszego forum odrzucała ich mała zawartość wapna w postach ? 3. Jeszcze po pierwszych opadach śniegu ulepiłem dzieciakowi bałwana. Potem stopniał ( ale była rozpacz) teraz znowu stoi przed domem i dzierży żółtą miotłe. ( no to teraz już każdy wie gdzie mieszkam - przy takim deficycie bałwanów ) . Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Bałwan !!! 17.02.03, 11:31 A mnie jak pamiętam najbardziej cholera brała gdy nijak nos z marchewki nie chciał się bałwana trzymać. Zawsze odpadał, a w TV wyglądało że ma się trzymać. Gadacz, jak Ty tego bałwana ulepiłeś skoro śnieg zmrożony i nie chce się lepić ? ŚCIEMNIASZ CY CUŚ ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Bałwan !!! 17.02.03, 16:09 Zaraz jak napadało to ulepiliśmy - teraz go zmroziło i stoi .. jak zima długo potrwa to pewnie mnie zaskarży o świadczenia emerytalne. Z marchewki zrezygnowałem - włożyłem mu w głowę zaostrzony kij - może to i nie wyglada jak w TV ale się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Bałwan !!! 17.02.03, 16:11 coś mi pozjadało literki: wpis miał wyglądać tak: 1. Marysiu będziesz miała SDI ? EXTRA ! Nie siedzę w temacie napisz ile Cię to będzie kosztować i jakim trybem to się załatwia ? Tylko proszę nie odsyłaj mnie do Biura Obsługi Klienta - bo tam się jakoś nie mogę porozumieć i nie chcę mi się przez pół miasta lecieć tylko po ulotke. 2. Tak się właśnie zastanawiam - czy faktycznie netem zajmują się w Jaśle tylko ponad 30 latkowie ? Czyżby młodzież od naszego forum odrzucała mała zawartość wapna w postach ? 3. Jeszcze po pierwszych opadach śniegu ulepiłem dzieciakowi bałwana. Potem stopniał ( ale była rozpacz) teraz znowu stoi przed domem i dzierży żółtą miotłe. ( no to teraz już każdy wie gdzie mieszkam - przy takim deficycie bałwanów ) . Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa WAPNO 17.02.03, 16:44 gadacz napisał: > 2. Tak się właśnie zastanawiam - czy faktycznie netem zajmują się w Jaśle > tylko ponad 30 latkowie ? Czyżby młodzież od naszego forum odrzucała mała > zawartość wapna w postach ? ...alez sie usmialam ...mlodziez od "waszego" forum odrzuca ZBYT DUZA zawartosc wapna w waszych organizmach...to sprawia, ze wpisy sa w wiekszosci formalne, konserwatywne, a ich ciezar nie pozwala unosic sie im wyzej niz poziom wlasnych posladkow tudziez wysokosc jasielskiego nieba.... A tak na marginiesie, moze ktos pokusilby sie o oszacowanie, ile lat ma Handzia??? Wiem, ze smialkowie zaraz uciekna, bo sie przestrasza mojego "monotemetycznego slowotoku", ale moze jakis odwazy by sie pokusil.....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: WAPNO do Handzi 17.02.03, 19:38 Handzia sama napisała, że ma 13 lat i kupiła płytę. Co takie dziecko tu robi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa niedobor WAPNA w okresie dojrzewania 17.02.03, 20:22 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Handzia sama napisała, że ma 13 lat i kupiła płytę. > Co takie dziecko tu robi ??? Dokladnie tyle mam. Wlasnie weszlam w okres pokwitania:uroslam w ciagu ostatniego miesiaca 10cm, zmienilam na wiekszy rozmiar stanika, czekam na pierwsza miesiaczke... A ci, ktorzy "kontaktowali" sie ze mna odpisujac na moje posty czeka proces o pedofilie. Ide poczytac cos o tradziku mlodzienczym i blonie dziewiczej....(a moze Marysia mnie oswieci w tej dziedzinie?????? nie watpie, ze jakies doswiadczenia posiada......) Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Marysia a wspomnienia z mlodosci... 18.02.03, 12:45 Smialo,smialo, Marysia....nie wstydz sie....powiedz, jak to bylo....W szczegolnosci interesuje mnie twoj "pierwszy raz"...... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Marysia a wspomnienia z mlodosci... 18.02.03, 20:29 handziaa napisała: > Smialo,smialo, Marysia....nie wstydz sie....powiedz, jak to bylo....W > szczegolnosci interesuje mnie twoj "pierwszy raz"...... Handziu, byłam dziś u wróżki. Pytałam o Twoją przyszłość.Powiedziała mi ..... "źle, źle zgubią ją po pierwsze.. ciekawstwo, po drugie...szczegóły " Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Marysia a wspomnienia z mlodosci... 18.02.03, 20:37 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Handziu, byłam dziś u wróżki. Pytałam o Twoją przyszłość.Powiedziała mi ..... > "źle, źle zgubią ją po pierwsze.. ciekawstwo, po drugie...szczegóły " Marysiu!!! Skoro pytasz wrozke o moja przyszlosc, to raczej TY KOCHANA jestes za bardzo ciekawska.....umpa bumpa.....trelemorele!!! Ale jezeli wrozka jest "Baba Jaga" to jej nie wierz.... ...tylko Nostradamus prawde Ci powie.... PS.I znowu spotykamy sie przy stole....dzisiaj jem spaghetti...... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Marysia a wspomnienia z mlodosci... 18.02.03, 20:43 Jestem ciekawska ale mnie to nie zgubi a Ciebie .....niestety.No i te szczegóły.. Ja jem śledzia w śmietanie. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Marysia a............apetyt na RYBY 18.02.03, 20:48 Moze i Marysiu ciekawosc zgubi Handzie.....ale Ciebie, moje ty "pierogowe guru" podejrzliwosc wykonczy na pewno.... Sledzie w smietanie???? Fuj, fuj,...obslizle, maja taka ochydna pokrywe, swieca sie do swiatla......ale Marysia chyba ma sentyment do wszystkiego, co oddycha skrzelami.... ....a ja teraz pije "na deser" czekolade!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Marysia a............apetyt na RYBY 18.02.03, 20:53 handziaa napisała: > > ....a ja teraz pije "na deser" czekolade!!!!! Spagetti, czekolada ?? Same węglowodany ! Nadmiar węglowodanów to przyczyna wielu chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Marysia a............zdrowe odzywianie 18.02.03, 20:58 Alez Marysiu...moja czekolada jest "fat free" i ma tylko 20 kalorii (moja kochana, ja dbam o figure.....) A spaghetti???? Podwyzsza poziom serotoniny nazywanej "hormonem szczescia"....co widac, slychac i czuc..... .....a smietana? a sledzie???.....co Marysia ma "na swoja obrone"???? ..no chyba, ze z cebulka. Cebula zawiera bardzo duzo siarki, ktora jest wspanialym "srodkiem" na piekna cere i wlosy..... Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa ciekawosc mna kieruje.... 18.02.03, 20:42 m.a.r.y.s.i.a napisała: > > Handziu, byłam dziś u wróżki. Pytałam o Twoją przyszłość.Powiedziała mi ..... > "źle, źle zgubią ją po pierwsze.. ciekawstwo, po drugie...szczegóły " A czy wrozka powiedziala, w jaki spodob zgine???? Chcialabym ci cos zapisac w testamencie...... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ciekawosc mna kieruje.... 18.02.03, 20:47 handziaa napisała: > A czy wrozka powiedziala, w jaki spodob zgine???? Chcialabym ci cos zapisac w > testamencie...... EEE tam , pewnie masz same długi. Nie wyglądasz bogato. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: ciekawosc mna kieruje.... 18.02.03, 20:49 Jestem obrzydliwie bogata. Widialas mnie w szklanej kuli????? Moze z profilu nie wygladam najkorzystniej, ale za to szczegoly mojej budowy anatomicznej sa olsniewajace..... Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ciekawosc mna kieruje.... 18.02.03, 21:03 Już tu jedną obrzydliwie bogatą mamy.. baseny, kamienice itp trelemorele.Jak mam być spadkobiorcą to proszę o konkrety !! Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: ciekawosc mna kieruje.... 18.02.03, 21:09 m.a.r.y.s.i.a napisała: > Już tu jedną obrzydliwie bogatą mamy.. baseny, kamienice itp trelemorele.Jak > mam być spadkobiorcą to proszę o konkrety !! Chcialam Ci zapisac bielizne. Konkretnie te, ktora kupilam, a nie mialam okazji uzyc. Slyszalam, ze w Jasle jest wiecej okazji, by sie wyszumiec...... Prosze o rozmiary Marysi, wtedy zobacze, co moge zrobic.... ...ewentualnie moge jeszcze zapisac Marysi ksiazke "Wszystko o kacu" i dzieki dobrym kontaktom w srodowisku przedstawicieli firm medycznych zalatwic jakies probki lekow typu "Nicorette". Niech Marysia wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: ciekawosc mna kieruje.... 18.02.03, 21:13 Marysia bieliznę ma najlepszą, o kacu wie wszystko a palić i tak nie przestanie.Do kitu z takim spadkiem (((((( Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa ?????????????? 18.02.03, 21:17 ...w takim razie coz moge zrobic???? Marysia nie chce mi podac swoich rozmiarow.....nie chce wspominac pierwszych chlopakow .....a ja o niczym innym nie jestem w stanie rozmawiam z innymi kobietami... Marysiu??? O czym mam z Toba rozmawiac??? Ja, nieboga, ktora kaca w zyciu nie mialam, a pierwszego i ostatniego papierosa zapalilam w kawiarni "Coctailland" (nie wiem nawet, czy jeszcze takowa w Jasle jest......) Wiec o czym?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 11:34 handziaa napisała: A tak na marginiesie, moze ktos pokusilby sie o oszacowanie, ile lat ma Handzia??? Ja bym się chętnie "pokusił"..... :) Analizując z grubsza wszystke dotychczasowe wskazówki zawarte w postach napisanych przez Handzię "trudno cośkolwiek powiedzieć", ale zdaje mi się, że nie odbiega zasadniczo od średniej tego forum tzn. mieści się (za przeproszeniem) w przedziale od 30 do 40 wiosen/zim/jesieni*. YES OR NOT ? *niepotrzebne skreślić Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 12:32 Wiem Zorzu(musze sobie ulatwic "zycie", to Georghe mi jakos przez klawiature nie chce sie przecisnac ...), ze bys sie "pokusil"...ale, ale......musisz najpierw odtanczyc "taniec godowy", a i potem absolutnie niczego nie obiecuje........ A co do wieku????....no coz, .....zasadniczo "pudlo".Blizej mi do renty..ale wiem, ze cie starsze "rajcuja".... Potrzebujesz jakichs dodatkowych wskazowek????? PS.Czy "Szogun" nadal sprzata szatnie w 1LO???? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 13:38 handziaa napisała: > Wiem Zorzu(musze sobie ulatwic "zycie", to Georghe mi jakos przez klawiature > nie chce sie przecisnac ...), ze bys sie "pokusil"...ale, ale......musisz > najpierw odtanczyc "taniec godowy", a i potem absolutnie niczego nie > obiecuje........ > A co do wieku????....no coz, .....zasadniczo "pudlo".Blizej mi do renty..ale > wiem, ze cie starsze "rajcuja".... > Potrzebujesz jakichs dodatkowych wskazowek????? > PS.Czy "Szogun" nadal sprzata szatnie w 1LO???? Taaaa, w zasadzie lubię starsze, ale jestem przeciwnikiem nekrofilii... Wskazóweczki mile widziane, bo ta którą zapodałaś nic mi nie mówi - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 13:49 georghe napisał: > Taaaa, w zasadzie lubię starsze, ale jestem przeciwnikiem nekrofilii... > Wskazóweczki mile widziane, bo ta którą zapodałaś nic mi nie mówi - niestety. ....kiedy chodzilam do liceum, to otworzyli "Europe".......pierwszy "supermarket" a Jasle....i pierwsza dyskoteke, gdzie tlumy wtedy walili drzwiami i oknami.... hehehehehe.......pomysl.....wiecej nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 14:12 handziaa napisała: > georghe napisał: > > > Taaaa, w zasadzie lubię starsze, ale jestem przeciwnikiem nekrofilii... > > Wskazóweczki mile widziane, bo ta którą zapodałaś nic mi nie mówi - nieste > ty. > > ....kiedy chodzilam do liceum, to > otworzyli "Europe".......pierwszy "supermarket" a Jasle....i pierwsza > dyskoteke, gdzie tlumy wtedy walili drzwiami i oknami.... > hehehehehe.......pomysl.....wiecej nie powiem. Właśnie przeprowadziłem małe śledztwo od kiedy dyrektorem LO był Jankisz (jak wcześniej wspomniałaś dyrektorował za "Twoich " czasów). Wyszło mi, że gdzieś od roku 1981 do drugiej połowy lat 90, więc coś mi tu nie zagrało bo jak twierdzisz bliżej Ci do renty niż....... No i jeszcze ten tatuaż. Przecież po 40 już się chyba takich "ozdób" nie robi... Twój ostatni post wyjaśnił mi wszystko. Według mnie dobiegasz trzydziechy (26-29 piękny wiek :))), a powiem Ci jeszcze, że jeśli chodziłaś do Europy gdy ona ruszała to znasz i mnie i Bolka71. Na 1000 %. :) Ps. Kruca bomba, a może i ja Cię znam !!!!????? :O Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 14:15 uoborze......Zorz....to Ty tak swietnie calowales?????? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 14:17 Nie, bo byłem (jestem) wierny jak cholera i do tego pod silnym ostrzałem z pewnego miejsca na sali....... Że zacytuję: KHY, KHY............ :) Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 14:29 ..alez to niepowetowana strata, ze to nie Ty.... Ale z moim wiekiem juz jestes blisko, blisko..... Czy nadal maja w "Europie" taki ultrafiolet, ze zeby swieca sie w ciemnosciach???? ...ja tam bywalam tylko sporadycznie..... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 14:55 handziaa napisała: > ..alez to niepowetowana strata, ze to nie Ty.... > > Ale z moim wiekiem juz jestes blisko, blisko..... > Czy nadal maja w "Europie" taki ultrafiolet, ze zeby swieca sie w > ciemnosciach???? > ...ja tam bywalam tylko sporadycznie..... Rozumiem, że strzał był na tyle precyzyjny, że swoim zakresem obejmuje właściwy rok i to mi wystarcza. Nie jestem drobiazgowy. (khy,khy.... kolejne pytanie będzie dotyczyło znaku zodiaku, pod którym urodziła się tak cholera niedobra, która się Handzią nazywać każe... :)) Ultrafiolet ?? Nie wiem bo do Europy nie chodzę (ostatnio byłem tam jakieś 7 lat temu), ale mnie się podobał... i nie ze względu na zęby.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: Ile lat ma Handzia? 18.02.03, 15:01 no tak: Kobiet o wiek sie nie pyta....ale kto pyta nie bladzi.... Znak zodiaku????... taki rogaty...... Ja w tym gniezdzie rozpusty Podkarpacia bylam ostatnio.....momencik, niech pomysle......po polmetku!!!! Tak, po dyskotece "polmetkowej" w liceum (trzeba bylo "doprawic" impreze)....czyli pocztatek trzeciej klasy......alez ten czas szybko plynie..... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: WAPNO 18.02.03, 14:14 handziaa napisała: > ...alez sie usmialam ...mlodziez od "waszego" forum odrzuca ZBYT DUZA zawartosc wapna w waszych organizmach...to sprawia, ze wpisy sa w wiekszosci formalne, konserwatywne, a ich ciezar nie pozwala unosic sie im wyzej niz poziom wlasnych posladkow tudziez wysokosc jasielskiego nieba.... > > A tak na marginiesie, moze ktos pokusilby sie o oszacowanie, ile lat ma > Handzia??? > Wiem, ze smialkowie zaraz uciekna, bo sie przestrasza mojego "monotemetycznego > slowotoku", ale moze jakis odwazy by sie pokusil.....?????? Jako 13-letnia punkówa musisz tak pisać. "Anarchy in the forum Jaslo" ? Do zaistnienia 13-letniej punkówie konieczne jest grono odwapnionych postów inaczej nie byłoby widać Jej nadwyżek wapna. Wapno z wpisów, ktore laduje w naszym organizmie doskonale cementuje poziom dobrego nastroju, który Handzia osiągnie prawdopodobnie za jakie 7-12 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: WAPNO 18.02.03, 14:25 Kolega Gadacz doskonale rozumie nastoletnia dusze Kolega Gadacz powinien pracowac w Osrodku dla Trudnej Mlodziezy. ...tak, tak......anarchia, Kult, "Do Ani"..."czekam trzeci dzien, patrze na drzwi, czy przyjdzie ktos od ciebie, czy przyjdziesz ty.... ...tak bardzo, bardzo kocham cie, tak bardzo potrzebuje cie" Jak bylam mlodsza to to byla "moja" piosenka...... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: WAPNO 18.02.03, 15:20 handziaa napisała: > Kolega Gadacz doskonale rozumie nastoletnia dusze > Kolega Gadacz powinien pracowac w Osrodku dla Trudnej Mlodziezy. > ...tak, tak......anarchia, Kult, "Do Ani"..."czekam trzeci dzien, patrze na > drzwi, czy przyjdzie ktos od ciebie, czy przyjdziesz ty.... > ...tak bardzo, bardzo kocham cie, tak bardzo potrzebuje cie" > Jak bylam mlodsza to to byla "moja" piosenka...... Gadaczowi wapno zacementowało pamięć o latach trudnej walki z trądzikiem więc może masz i rację że rozumiem. Niestety jak "do Ani" było hicikiem to chyba się przygotowywałem do matury :) gdy byłem w Twoim wieku to pewnie Kultu jeszcze nie było ale radosne to chwile gdy nuciłem: "Ty mówiłeś mi kiedyś, że lubisz samochody, Myslałem, że jesz je na obiady" Odpowiedz Link Zgłoś
handziaa Re: WAPNO 18.02.03, 15:30 gadacz napisał: > "Ty mówiłeś mi kiedyś, że lubisz samochody, Myslałem, że jesz je na obiady" > ....ach ci ludzie, to brudne swinie co napletli o mojej dziewczynie jakies bzdury o jej nalogach no to po prostu litosc i trwoga tak to bywa , gdy ktos zazdrosci kiedy brak mu wlasnej milosci plotki plodzi...................ze Handzia to Norbert!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Bałwan !!! do Gadacza 17.02.03, 19:35 ad 1. Nie wiem czy tak ekstra. Pewnie wtedy Was zadręczę. Kosztów dokładnie nie znam. Sąsiad załatwia ,ponoć teraz tpsa nie ma nic przeciw kilku odbiorców pod jednym łączem. ad 2. Może to i nie jest złe...... ad 3.Noooooooo cieeeeeeeekawe......Nigdzie tego bałwana nie widzę ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Bałwan !!! do Marysi(w kropki) 20.02.03, 08:45 m.a.r.y.s.i.a napisała: > ad 3.Noooooooo cieeeeeeeekawe......Nigdzie tego bałwana nie widzę ((((((((( Choć ostatnio wyraźnie podupadł po sadystycznej akcji doknonanej miotłą przez mojego dzieciaka, to jeszcze go trochę widać. Przypatrz się lepiej. Ja ze swojego okna widzę sporą część Górki Klasztornej :) A i ze sporej części Górki bałwanka widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Bałwan !!! do Marysi(w kropki) 20.02.03, 13:01 gadacz napisał: > Choć ostatnio wyraźnie podupadł po sadystycznej akcji doknonanej miotłą przez > mojego dzieciaka, to jeszcze go trochę widać. > Przypatrz się lepiej. Ja ze swojego okna widzę sporą część Górki Klasztornej :) > A i ze sporej części Górki bałwanka widać :) Ha ! Gadacz to jest szczere chłopisko - nic nie ściemnia (nie to co Marysia;) Powiedz jeszcze, w którą stronę trzeba patrzeć ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Bałwan !!! do Marysi(w kropki) 20.02.03, 13:57 georghe napisał: > > Ha ! Gadacz to jest szczere chłopisko - nic nie ściemnia (nie to co Marysia;) > Powiedz jeszcze, w którą stronę trzeba patrzeć ;)))) Jak siedzisz przed komputerem to po Twojej lewej :) Jak Marysia określi stok to jej podam która strona. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Bałwan !!! 18.02.03, 11:27 m.a.r.y.s.i.a napisała: > wook napisał: > > > A co na to dzieci? :)))) > > jakie dzieci ?????? moje ?????? TAK, TAK ! Właśnie chciałem zapytać co na to Twoje dzieci ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: Bałwan !!! do wszystkich 17.02.03, 19:44 Przeczytałam, że gazeta robiła jakieś eksperymenty na nietypowych nickach. Nietypowych tzn też z kropkami.Dlatego tak mi fiksowało. OOOOOOOOO a wcale nie dlatego, że piłam czy świrowałam czy coś...........No i zżarli mi całą pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: Bałwan !!! do wszystkich 19.02.03, 18:21 ...ciekawe,czy mi tez zezarlo poczte...nie moge sprawdzic ,bo zapomnialem hasla...a jezeli chodzi o tzw podpowiedzi,to nie wiem o co mi chodzilo...smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Bałwan !!! do wszystkich 19.02.03, 19:19 ojejuuu... to jak się logujesz skoro zapomniałeś hasła, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: Bałwan !!! do wszystkich 19.02.03, 19:50 ...to jest po prostu cud...ale dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Bałwan !!! do wszystkich 19.02.03, 22:15 działające cuda, to jest to ;) Odpowiedz Link Zgłoś