Dodaj do ulubionych

Wesele w Gorlicach

13.11.03, 15:36
Witam pięknie,
mam małe pytanko - gdzie w Gorlicach warto urządzić imprezę weselną - ale tak
żeby było elegancko i z klasą? Polećcie proszę..
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zawisza777 Re: Wesele w Gorlicach 13.11.03, 15:43
      Tak naprawde i to moim zdaniem to nie ma gdzie nie ma i dlugo jeszcze nie
      bedzie tzw. domu weselnego...jezeli ja bym robil to tylko "Kogutka"
      widze...ale nie jestem swietnie zorientowany w tym topicu...ciekaw jestem co
      reszta powie?
    • grekaa Re: Wesele w Gorlicach 13.11.03, 15:47
      cóż, i ja Ci wiele nie pomogę:-(
      Idę w czerwcu do lipska i doprawdy nie wiem czy mam sie cieszyć czy nie.
      A tak nawiasem.... dużo zależy od muzyki.

Elle, jak tam Twoje przygotowania do lipcowych świętowań????
      • ellenai Re: Wesele w Gorlicach 13.11.03, 16:26
        efciu ja tez niewiele pomoge,ale napewno giks bedzie wiedziala na ten temat
        cos:)))))tez ciekawa jestem co powie:)))))
        greka hehehe dzieki za pytanko kochana,milo mi bardzo:)))) a wiec spiesze z
        wyjasnieniami:) otoz w srode bylam w sklepie i mierzylam sukienki, po 10
        mialam dosc,znalazlam sliczna i chyba ja kupie,szkoda ze ciebie tu nie ma bo
        pomoglabys mi sie zdecydowac.Brakuje mi "fachowego doradztwa",bo moj
        facet ,ktoremu sukienki przeciez pokazac nie moge,z pomoca przyjsc nie moze:
        (((( hehe.Na dodatek w rozmowie z nim wczoraj wyszlo ,ze on nie bardzo chce
        brac slub u siebie w kosciele,bo tam jest pastor z Afryki,oczywiscie
        murzyn.Zarzucilam mu rasizm heheheh,ale sama w glebi duszy nie wiem co o tym
        myslec, rasistka nie jestem,ale jednak wolalabym tradycyjne(okropnie to
        brzmi,przepraszam).......wiec jest opcja isc do znajomego pastora w luteranskim
        kosciele,tu znowu ja nie wiem co o tym myslec, on lubi tego pastora,a ja nie
        mam zdania.Mnie ten pierwszy kosciol bardziej sie podoba,ze wzgledu na lokacje
        (piekne,male ,senne amerykanskie miasteczko jak z westernow),tylko ten czarny
        pastor ( " mojemu rasiscie") psuje szyki ehhehe, moze wy sie wypowiecie?????
        ciekawa jestem waszego zdania")))))tak sprawy sie maja na dzien dziejszy:))
        • grekaa Re: Wesele w Gorlicach 13.11.03, 19:34
          hehe, świetnie, że już wybierasz sukienki, obyś tylko do lipca zanadto nie
          przytyła :-D
          U nas teraz moda na iście skromne kreacje z tego co wiem. A Ty co prefrujesz?
          Co do murzyna........eh......też należę do tradycjonalistek :-)
          • ellenai Re: Wesele w Gorlicach 13.11.03, 19:37
            grekaa ani nie mow o przytyciu heheheh.Lubie proste suknie,ta jest w sumie
            prosta,z wysokim stanem i ladym gorsetem,ma spory tren i jest szeroka:))))Tutaj
            wlasnie na przynajmniej pol roku przed slubiem powinno sie wybrac suknie:)))
            widzisz , ja tez jestem tradycjonalistka i nie sama nie wiem co wybrac,(chodzi
            o tego pastora) na szczescie czasu troche jest:))))))
    • giks Re: Wesele w Gorlicach 13.11.03, 16:40
      no proszę pierwszy odpisał kawaler ;))))

no cóż wszystko zależy od ilości osób :)
      ja np. wesele miałam w Elicie i jestem bardzo zadowolona ale tam to tak tylko
      chyba na max. 50 osób
      Żarcie super! Atmosfera też, muzyke to sobie sami przywlekliśy na CD żadnej
      orkiestry wieśniackiej :P
      Ja miałam ślub w lipcu więc lato było super do dyspozycji taraz dużo zieleni i
      hamak! jak się potem okazało ulubione miejsce gości ;) Poprostu pięknie te
      alejki zielone i lampiony rozpraszające ciemności nocy fantastycznie
      romantycznie ;) No i jeszcze jedno wszyscy mile to wspominają

Najpier miało być w Korutku ale szczęście w nieszczęściu musieliśy przesunąć
      date ślubu i potem nie było już miejsca i bardzo dobrze bo jak pomyśłe ze
      miałabym zamiast ciszy i spokoju i świeżego powietrza wdychać spaliny
      samochodów i słuchać warkotu aut to ..... fee
      • asto72 Re: Wesele w Gorlicach 16.11.03, 22:50
        Witam pieknie...a gdzie w Gorlicach ta Elita?
        Ja mialam wesele 11 lat temu w Kogutku -brrrrrrrrrrrr!!!!!! Do dzis dreszcze!
        Bylo zrobic w ogrodzie pod sliwa , wiecej byloby klasy!
        • ellenai Re: Wesele w Gorlicach 17.11.03, 03:41
          asto tak zle bylo, co nie poszlo po twojej mysli ? pozdrawiam cie:)))))
    • boski_yaro Re: Wesele w Gorlicach 17.11.03, 08:47
      wiem że napewno nei powinno się robić wesela w lokalu u pani Olczyk tzn w
      Akropolu No chyba że ktoś ma ochote na zimne i niesmaczne jedzenie Mało
      uprzejmą obsługę (ale tu sie nie dziwie jak ktoś ma takie szefowe) itp.
      Najdroższy i najgorszy lokal w miescie. Wybór zależny jest od tego na ile osób
      to ma być to wesele. Ze znanych mi lokali wiem ze właśnie Elite, Starościanka
      są godne polecenie ale tam wchodzi max ok 60 osób (ale kto teraz robi wieksze
      wesela) no i lepiej miec muze z DJ niz orkiestra (to nawet teraz bardzo modne
      jest) Jednak niezależnie od lokalu, zarcia i muzy klimat budują goście bo jak
      się nie bawią albo grandzą to i tak z wesela nici a jak ekipa jest rozrywkowa
      to i na stypie zrobią balety ;-))
    • giks Elite 17.11.03, 14:08
      nie wiem czy potafię wytłumaczyć gdzie to ale to chyba jest ul. Dukielska to
      jest trochę od głównej ulicy ale jest znak przy drodze naprzeciw uliczki w
      którą trzeba skręcić :))) Pisze chyba ELITE 2 i Motel ;)
      W każdym bądź razie jedziesz do Sokoła, mijasz Montermi stacje Glimaru a potem
      skręcasz w lewo :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka