giks 14.11.03, 01:28 zawisz Ty na dachu w gwiazdy się gapiszy czy w łóżku przeciągasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: Zawisza..............Czarny :))))) 14.11.03, 01:36 zawisz ,no wlasnie ,my tu dwie teskne bialoglowy ciebie wypatrujemy a ty pewno zdradzasz nas z Leonidami badz Morfeuszem:)))) a tu sie tyle dzieje, nawet Tarnow do nas zawital:))))), No to wracaj, ja nawet z byczych jaj zrezygnowalam :)))) wiec jestem niegrozna:)))) heheh nic sie nie boj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Zawisza..............Czarny :))))) 14.11.03, 01:42 normalnie nie wiem co się znim stało. Jeszcze nie dawno sam tu [isał wątki po północy a teraz to ja nie wiem co mu się stało... Ja bym stawiał na łóżko a Ty elle? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Zawisza..............Czarny :))))) 14.11.03, 01:44 .....a myslisz ze on tak sam w tym lozku tak?.......mamy byc zazdosne czy nie??? heheh bo z dwoja zlego to ja wolalabym jego z tymi Leonidami,no ale znowu jakby zlapal jakies suchoty z zimna to tez niedobrze:)))0 Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Zawisza..............Czarny :))))) 14.11.03, 01:48 no coż podejrzewam najgorsze że nas zdradza i to nie z Leonidami tylko z Ewe ale wolę myśleć ze siedzi na dachu i przymarza niż że nas zdradza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Ja jestem zazdrosna a Ty? 14.11.03, 01:50 ale w głębi duszy liczę na to że zaraz tu wpadnie i nam opowie co widział na dachu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja jestem zazdrosna a Ty? 14.11.03, 01:54 no tak, na dachu to rozne rzeczy sie walaja, wiec niewiadomo jak to moze byc hehe ja zazdrosna??? hmmmmmmm??????hm????hmmmmm????no kurdeeeee bez zawiszy pusto tu!!!!my dwie i tradycja sie wtraci od czasu do czasu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Ja jestem zazdrosna a Ty? 14.11.03, 02:01 może siedzi na dachu ale ogląda a raczej podgląda sąsiadki w bloku obok ;) ciekawe obserwacje co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja jestem zazdrosna a Ty? 14.11.03, 02:03 ciekawa hipoteza, no wlasnie mozliwe, z facetami to nigdy nic nie wiadomo........ale i tak nam go moze zawiac i dostanie jakiej dychawicy, do lozka go przykuje,hmmmmmmale wtedy mozemy sie nim opiekowac, co ty na to???? myslisz ze bylby grzeczny? zawisz ,ja mam nadzieje ,ze mimo naszego gadulstwa spisz smacznie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Ja jestem zazdrosna a Ty? 14.11.03, 02:10 no ale łatwiej przewidzieć reakcje faceta niż kobiety ;) z tą opieką to chyba tak jakoś wirtualnie ;) bo ja to nawet nie bardzo wiem gdzie On tam mieszka ;) a z tą grzeczności to ma się sposoby choć myślę że by się nam (p)oddał ;) co jak co życzę mu jak najlepiej. żadnej dychawicy i innych paskudztw ;) no i spokojnych snów. Choć za to, ze nas tak opuścił to przydałby się jakiś koszmarek nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Ja jestem zazdrosna a Ty? 14.11.03, 02:13 koszmarek to pewno, taki maltutki ,niewykonczajacy,coby wiedzial ze my tu takie samotne, a ty giks pedz to swego lozka,bo oka rano nie otworzysz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: pierwszy post-odpowiedz na wasze wywody :D 14.11.03, 12:47 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: pierwszy post-odpowiedz na wasze wywody :D 14.11.03, 12:54 dobrze moje panie ja widze ze Wy chetnie zaopikowalibyscie kims hi hi Wyjasniam przyczynie nieobecnosci:goscie od 20,miala byc chwila oddechu jak jzu poszli a przed 22 tel. wypad na impreze(nie moglem odmowic) no a pozniej to juz gwiazdki i troche do domu pozno wrocilem...wiec wybaczcie mi nie obecnnosc :) Jesli chodzi akcje "dach" to nie chodze ogladac Leonidow na dachy tylko jade w ustronne miejsce zdala od swiatel miejskich(wczorajsza obserwacaja-srednio udana)Co do podgladania sasiadek tu W Saczu to ja nie podgladam co najwyzzej mnie moga hi hi bo nie zasuwam zaslon...:P po zreszta ogladac przez okno jak mozna sobie z bliska popatrzec sss ?! :D acha w czasie pisania waszych wypowiedzi ozcywiscie jeszcze nie spalem ss! koniec....! Odpowiedz Link Zgłoś
giks 100% prowokacji ;) 14.11.03, 14:58 > W Saczu to ja nie podgladam co najwyzzej > mnie moga hi hi bo nie zasuwam zaslon... powiedz gdzie te Twoje okna to może am zajedziemy z elle na jakieś ciekawe obserwacje ..... i nie tylko Leonidów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: 100% prowokacji ;) 14.11.03, 16:08 zawisz mowi ze nie spal jak my pisalysmy i sie nie dolaczyl do nas, no to popatrz,a teraz pojechal sobie do Gorlic i my tak bez niego hehehe:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: 100% prowokacji ;) 16.11.03, 15:39 dobra powiem..jak bedziecie chcialy bardzo ale na priv :) sss..wybrac sie zawsze mozecie nie koniecznie podgladac...a coz trzeba bylo pojechac do G. na weekenddzik sss :D odwiedzic co poniektorych nie Giks :) ? Odpowiedz Link Zgłoś