Dodaj do ulubionych

Przyszłość Apatora/Adriany

IP: *.iweb.pl 12.10.04, 20:08
Mysle, ze w toruniu nie bedzie nigdy klimatu do zuzla. W ostatnich sezonach
mielismy przeciez dobre ekipy, ale zawsze "czegos" brakowalo... na 100% chyba
jezdzil tylko jagus!

Obserwuj wątek
    • Gość: maniek oj oj a tak sie nabijaliscie z bydy...a tu co???? IP: *.hipernet.ras.pl 13.10.04, 12:08
      porazka! ot co! i gdzie wasze torunskie wpisy??wstydzicie sie czy denerwujecie?
      • Gość: babette żużel nie umrze - gwarantuję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 12:48
        doskonałym sonsorem jest Budlex prowadzacy bydgoszczan - moze weźmie i Torun?

A moze jakas konkurencyjna firma budowlana np. Marbud?

A moze dla równowagi firma z Bydgoszczy weźmie Apator?

Jest jeszcze Staler, Torfarm, Betor...

żużel nie umrze - gwarantuję.
        • Gość: rrr Re: żużel nie umrze - gwarantuję. IP: 217.96.7.* 13.10.04, 14:17
          tez mysle, ze zuzel nie umrze, bo to jedyna rzecz (sportowa), ktora ma Torun.
          hokeja nie mozna traktowac powaznie
          ale generalnie ciezko widze los...
          • Gość: Zenon Re: żużel nie umrze - gwarantuję. IP: *.torun.mm.pl 13.10.04, 14:44
            Predzej o hokeju mozna powiedziec "sport" niz o zuzlu. To jest raczej hmmm
            widowisko publiczne
        • Gość: Dr Green Re: żużel nie umrze - gwarantuję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:13
          Ja też mam nadzieje, że w Toruniu żużel nie umrze, mam sentyment do tej
          drużyny, mimo że jestem kibicem Włókniarza, szkoda by bylo gdyby coś nie wyszło
          ale jestem dobrej mysli, o Bydgoszczy też mówili na początku zeszłego sezonu,
          ze drużyna do spadku, a udało im sie utrzymać, wiec w Toruniu też sie uda.
        • snoop Re: żużel nie umrze - gwarantuję. 16.10.04, 18:19
          Stalera odrazu odrzuc nie ma mowy raczej aby ta firma weszla w zuzel
          pozdrawiam
      • Gość: KibicP. No, no - problemy się zaczęły??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:53
        No i proszę... Kazdy wie, że raz na wozie, raz pod wozem. Toruń tak się
        naśmiewał z Bydgoszczy, a przecież wahania i formy i finansów są nieuniknione!
        Bydgoszcz jeszcze niedawno zdobywała mistrzostwo, teraz ma problemy, ale jest
        światełko w tunelu!

Nie będę się z Was nabijał Toruniaki - życzę Wam dobrego budżetu, cobyście na
        derby mogli dobry skład wystawić i coby żużel w regionie był najsilniejszą
        dyscypliną! Pozdrowienia z Bydgoszczy - patrzcie działaczom na ręce - mówię
        Wam!!!
    • Gość: PIOTR Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.zywiec.plusnet.pl 14.10.04, 09:11
      A cwaniacy pisali jak to będą lali wszystkich przez trzy lata a tu usiedli na
      tyłkach bo okazało się że są mocni ale w gębie.
      • Gość: o tak! Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.perfektpc.lublin.pl / 212.182.96.* 14.10.04, 12:16
        coś za dużo nie ma postów w tym temcie. ucichło towarzystwo! strch obleciał?
    • Gość: Miłośnik żużla Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.gauss.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:25
      Myślę, że Zarząd klubu powinien szukać oszędności wszędzie tam gdzie to możliwe.
      Najwżniejszą sprawą dla klubu jes utrzymanie drużyny na właściwym poziomie.
      Nie chciałbym aby jeden dobry rok pod batutą pana Marka Karwana zaminił się w
      dobijanie klubu.Po co tak liczny zaząd? Po co inne sekcje, które marnotrawią
      pieniądze na rodzinne wyjazdy? To chyba początek końca klubu!
      • Gość: caca nie minie rok, a bedzie 3 sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:17
        spokojnie! Apator jest sponsorem jeszcze przez rok. A w Toruniu jest wiele
        innych firm, nawet wiekszych od Apatora. Sa firmy budowlane Marbud, jestr
        Budlex (ma juz Polonie, moze i ten?), jest Torfarm, jest Nestle, jest Thyssen
        Krupp, jest Nova Trading...
        nie minie rok, a bedzie 3 sponsorów - to zbyt dobra promaocja dla wielu firm,
        zeby to zignorować.
        • Gość: pimek Re: nie minie rok, a bedzie 3 sponsorów IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 16.10.04, 02:43
          Najlepszych sprzedać do Polonii, a reszta niech ewentualnie wegetuje w II
          lidze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka