Gość: Malin IP: *.iweb.pl 12.10.04, 20:08 Mysle, ze w toruniu nie bedzie nigdy klimatu do zuzla. W ostatnich sezonach mielismy przeciez dobre ekipy, ale zawsze "czegos" brakowalo... na 100% chyba jezdzil tylko jagus! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek oj oj a tak sie nabijaliscie z bydy...a tu co???? IP: *.hipernet.ras.pl 13.10.04, 12:08 porazka! ot co! i gdzie wasze torunskie wpisy??wstydzicie sie czy denerwujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babette żużel nie umrze - gwarantuję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 12:48 doskonałym sonsorem jest Budlex prowadzacy bydgoszczan - moze weźmie i Torun? A moze jakas konkurencyjna firma budowlana np. Marbud? A moze dla równowagi firma z Bydgoszczy weźmie Apator? Jest jeszcze Staler, Torfarm, Betor... żużel nie umrze - gwarantuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: żużel nie umrze - gwarantuję. IP: 217.96.7.* 13.10.04, 14:17 tez mysle, ze zuzel nie umrze, bo to jedyna rzecz (sportowa), ktora ma Torun. hokeja nie mozna traktowac powaznie ale generalnie ciezko widze los... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: żużel nie umrze - gwarantuję. IP: *.torun.mm.pl 13.10.04, 14:44 Predzej o hokeju mozna powiedziec "sport" niz o zuzlu. To jest raczej hmmm widowisko publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Green Re: żużel nie umrze - gwarantuję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:13 Ja też mam nadzieje, że w Toruniu żużel nie umrze, mam sentyment do tej drużyny, mimo że jestem kibicem Włókniarza, szkoda by bylo gdyby coś nie wyszło ale jestem dobrej mysli, o Bydgoszczy też mówili na początku zeszłego sezonu, ze drużyna do spadku, a udało im sie utrzymać, wiec w Toruniu też sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
snoop Re: żużel nie umrze - gwarantuję. 16.10.04, 18:19 Stalera odrazu odrzuc nie ma mowy raczej aby ta firma weszla w zuzel pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicP. No, no - problemy się zaczęły??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:53 No i proszę... Kazdy wie, że raz na wozie, raz pod wozem. Toruń tak się naśmiewał z Bydgoszczy, a przecież wahania i formy i finansów są nieuniknione! Bydgoszcz jeszcze niedawno zdobywała mistrzostwo, teraz ma problemy, ale jest światełko w tunelu! Nie będę się z Was nabijał Toruniaki - życzę Wam dobrego budżetu, cobyście na derby mogli dobry skład wystawić i coby żużel w regionie był najsilniejszą dyscypliną! Pozdrowienia z Bydgoszczy - patrzcie działaczom na ręce - mówię Wam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.zywiec.plusnet.pl 14.10.04, 09:11 A cwaniacy pisali jak to będą lali wszystkich przez trzy lata a tu usiedli na tyłkach bo okazało się że są mocni ale w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o tak! Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.perfektpc.lublin.pl / 212.182.96.* 14.10.04, 12:16 coś za dużo nie ma postów w tym temcie. ucichło towarzystwo! strch obleciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik żużla Re: Przyszłość Apatora/Adriany IP: *.gauss.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:25 Myślę, że Zarząd klubu powinien szukać oszędności wszędzie tam gdzie to możliwe. Najwżniejszą sprawą dla klubu jes utrzymanie drużyny na właściwym poziomie. Nie chciałbym aby jeden dobry rok pod batutą pana Marka Karwana zaminił się w dobijanie klubu.Po co tak liczny zaząd? Po co inne sekcje, które marnotrawią pieniądze na rodzinne wyjazdy? To chyba początek końca klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caca nie minie rok, a bedzie 3 sponsorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:17 spokojnie! Apator jest sponsorem jeszcze przez rok. A w Toruniu jest wiele innych firm, nawet wiekszych od Apatora. Sa firmy budowlane Marbud, jestr Budlex (ma juz Polonie, moze i ten?), jest Torfarm, jest Nestle, jest Thyssen Krupp, jest Nova Trading... nie minie rok, a bedzie 3 sponsorów - to zbyt dobra promaocja dla wielu firm, zeby to zignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimek Re: nie minie rok, a bedzie 3 sponsorów IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 16.10.04, 02:43 Najlepszych sprzedać do Polonii, a reszta niech ewentualnie wegetuje w II lidze! Odpowiedz Link Zgłoś