ellenai 11.12.03, 18:07 bardzo serdecznie w naszym gronie:))prosimy czesciej i duzo:) takie wymagania kurcze mamy!!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrick78 Re: witamy-basman73:))))) 11.12.03, 18:08 ja tez witam i sciskam prawice:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: witamy-basman73:))))) 11.12.03, 21:09 Nooo.... Dziń dybry Państwu, hehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: witamy-basman73:))))) 11.12.03, 21:12 no to fffffffitamy basman73:))))chlebem i sola:))))heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: witamy-basman73:))))) 11.12.03, 21:14 ellenai napisała: > no to fffffffitamy basman73:))))chlebem i sola:))))heheheh To czemu nie odpowiadamy na GG........? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: witamy-basman73:))))) 12.12.03, 02:04 no to gadalam niee!!!!!! ehehhe kurcze ale swiat maly ze znowu "pukne" tym frazesikiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: witamy-basman73:))))) 11.12.03, 21:14 chleb ,sol ,caly "obrzadek" i "chudoba":-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: witamy-basman73:))))) 12.12.03, 16:20 witam nowy nick na forum:) rozgosc sie miedzy nami i miej sie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: witamy-basman73:))))) 14.12.03, 15:29 No tak. Chlebem i solą.... Chleb tuczy, sól to biała smierć. No to może by mnie ktoś czymś bardziej płynnym przywitał, co ????? ;->>>> Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: witamy-basman73:))))) 14.12.03, 15:50 spoxik piwko w G. masz zagwarantowane tylko trzeba bedzie jakis zlot ludzisk z forum Gorlice zorganizowac na miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: witamy-basman73:))))) 14.12.03, 15:56 Najlepiej na naszym koncercie w Lamusie, hehe........;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: witamy-basman73:))))) 14.12.03, 16:45 Eh serio to WY tam gracie?blusa moze? wlasnie ostatnio na stopa dziewczyne ktora byla na koncercie przyjaciol w Lamusie i zaprosila mnie zebym kiedy wpadl.Bylo to w zeszlym tygodniu niestety zapomnialem jak ma na imie bo gadalismy tylko na trasie Grybow-Sacz jako ze ktos ja do Grybowa podwiozl. Jak dobrze pamietam to studiuje W-wie...i przyjezdza czesto w okolice Gorlic. Mieli imprezke ostatnio w schronisku na MAgurze...itd. Ciekaw jestem czy to Wasza znajoma akurat !? . Swoja droga to kiedy macie koncert i jaka to muza? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: witamy-basman73:))))) 14.12.03, 19:59 No bluesa pewnie i takie tam wkoło. W Lamusie to nie wiem, pewnie jakos na początku stycznia, może między świętami a nowym rokiem. W drugi piatek stycznia w Nowym Sączu, później jak się da to w Krakowie, nawet ze dwa razy, a potem jak się nic nie zmieni to w Muzycznej Owczarni w Szczawnicy Jaworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: witamy-basman73:))))) 14.12.03, 20:04 spox to daj znac jak bedziecie grac w G. jakis sygnalik na forum wystarczy Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: witamy-basman73:))))) 14.12.03, 22:16 geez ludzie ,no jak to dobrze, ze internet jest!:)) basman ,pewno ze na twoja czesc mozemy cos glebszego,lyk tequili na nogi postawi heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
giks Musze nakrzyczeć!!!!!!! 15.12.03, 01:53 Ti ti Ti ti Ti niedobry jesteś chłopczyk.... autostopowiczki zabierasz??? no ładnie, nie boisz się? podziwiam...... A tak na marginesie to jak Ci się udało ją zauważyć skoro nie jechała samochodem? Podobno nie obglądasz się na pieszych :P tylko na tych co jeżdżą.... coś mi tu kombinujesz...... Ps.stawiała bym na krótką spódniczkę ale pora roku niesprzyjająca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Musze nakrzyczeć!!!!!!! 15.12.03, 12:43 Fakt zabieranie przez zemnie ustostopowiczek nalezy do rzadkosc - mozna by je policzyc na palcach jednej reki. W sumie na trasie Grybow - N.S. to czego mam sie bac? jednej kobiety? he he. Nie wiem Giks o co TY mnie podejzewasz...?! kkto jezdzi przez Grybow wie ze po gorke autostopowiczki stoja caly czas...i to slowo jest najbardziej adekwatne do okreslenia podrozujacych tam kobiet chyba ze ktos ma inne doswiadczenia.... Tam jest ogr. do 50 i nie mozna nie zauwazyc "machajach ludzikow" :D Odpowiedz Link Zgłoś