millenik1 04.07.02, 15:56 ...kto zna jakiegos zaklinacza...moze by cos zrobil z tym deszczem...przynajmniej na weekend... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris1_gazeta Re: ...zaklinacz slonca... 04.07.02, 16:08 imprezka pod chmurką się szykuje? Znam jedną czarodziejkę w Jaśle, poproszę ją, żeby coś zrobiła dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 04.07.02, 18:16 ...mam nadzieje ze jest to najlepsza z najlepszych:a wiec z rana troche deszczu,kolo poludnia sloneczko potem troche chmurek...no i wieczorem cos takiego zeby nie bylo komarow(moze jakies nieszkodliwe promienie-komary moga ginac)...i bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ...zaklinacz slonca... 05.07.02, 07:39 No, Millenik ! Stoisz Chrisowi porządną gorzołeckę. POGODA JAK DRUT !!!! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: ...zaklinacz slonca... 05.07.02, 11:13 georghe, nie chwal dnia przed zachodem slonca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 05.07.02, 16:46 ...jak na razie czarodziejka robi dobra robote(niezle znajomosci masz Chris)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 16:47 dajcie mi adres do tej baby od zaklinania pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: ...zaklinacz slonca... 05.07.02, 17:05 chciałbyś, nie ma tak dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 18:37 Słuchaj szanowny Staszku ! Jestem czarodziejką, o której pisał Chris. Nie rozumię jaką wdzięczność otrzymałam, za swoja ciężka pracę. Jak mozesz zwracać sie do mnie BABO!!!!! Chcesz deszcz jeszcze dziś wieczorem. Moge załatwić Twoje wakacje w sposób wyszukany...i znany tylko czarodziejkom. Zastanów sie czy warto zadzierać ze mna? A chesz inne zmory i zarazy w Jaśle... Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: ...zaklinacz slonca... 05.07.02, 18:42 no Sztaszek, biegaj po piękny bukiet bo z Jagą nie ma żartów.... może jeszcze uda mi się przebłagać Jagę o jakiś słoneczny dzionek dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 18:50 Kwiatów na dziś mi wystarczy. Sama zrywałam na łące.No troche też ziół, z wiadomych względów. A tak osobiście to wolę duże bombonierki. Nawet czarodziejki maja słabe strony... Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 11:38 ...osobiscie trzymam kciuki(a jednego obwine tasma klejaca aby trzymac przez dwa dni)...a dzisiaj bedzie zrzuta na ogromna baboniere(co drugiu toast bedzie za zdrowie czarodziejek)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 13:44 a kiedy i kto dostarczy ta słodycz... Tylko nie zapomnijcie... co drugi toast za mnie Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 14:13 ...bedzie maly problem...ale cos sie wymysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.02, 22:13 ...jaki? mały problem...? radzę jak najszybciej, no wiesz jestem troche niecierpliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 22:22 Gość portalu: jaga napisał(a): > radzę jak najszybciej, no wiesz jestem troche niecierpliwa... facetom podobają się takie szybkie wiedżmy ,może podaj pozycje w której najszybciej dochodzisz to będzie jeszcze szybciej ,trzymaj się cieplutko,masz moje wzgledy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 22:23 he, he ... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 22:37 GAMMI ona musi być niezła ....a skoro wiedżma to lubi tak jak zwierzątka no i do trzonka w rącce przywykła :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 22:43 ha ! cos w tym musi byc; no i ten trzonek.... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 22:47 ciekawe jaki rozmiar preferuje ,natomiast wiadomym jest że jako otrzaskana wiedzma lubi pracować buzią :-))i języczek też ma pewnie pracowity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 22:50 języczek uwagi ? Niema to tamto - na zlocie forum Jasło bedzie na dyche gościem specjalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 22:52 może lepiej do niej pasuje wyuzdanym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 22:58 w kazdym razie atrakcja specjalna jak mur ;-) małe czary mary i bum gorzała z pod ziemi, trzask prask i bum gruszki na wierzbie zamieniają sie w puszki piwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:01 niby tak ale jest ryzyko że jak do niej podejdziesz z zamałym "trzonkiem" to trzask prask i piwko zamieni się w wode brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:02 spoko. pójde do niej z trzonkiem jak baobab. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:04 to będzie niezłe słuchowisko jak się będzie cieszyć w trakcie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:06 słuchowisko z serii "przyroda świata" odcinek pierwszy "odgłosy baobaba" program piąty rozgłosni polskiego radia, godz. 12.00 retransmisja na żywo plus wideo w niedziele zamiast teleranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:10 no to co - zaklinamy to słońce ? bo chiba o tym traktuje ten wąteck ? Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:11 nie fiu fiu ale FIUT FIUT oto czego jej trzeba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:12 ...czyzbym czegos nie wiedzial.. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:13 nawet lew starowicz przy takiej wiedżme nie wie wielu rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:14 nie mówiac o wisłockiej, ciciolinie i anastazji potockiej Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:18 ...a to niezle kobity sa... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:18 więc wychodzi milenik że nie powinieneś się martwić zdaje mi się że ona jako wiedżma potrzebuje w sobie poczuć nie myśliciela ale drwala do tego co drwale robią najlepiej ......rżnąć drzewo aż pójdą wióry,musi byc krótko ale dogłębnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:21 a moze napuscic ja na niejakiego "bonga" ? Mysle ze pofiglowalaby sobie z nim na swój specyficzny sposób i moze gosciowi poustawiały by sie lejce .... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:22 mnie to się wydaję że on mógły jej conajwyżej w uchu gmernąć:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:24 ...drwale lubia swoja robote... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:26 taki drwal to nie może po bożemu bo on do roboty zawsze kolege bierzę Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:29 będziecie mieć po koleżeńsku za swoje - Jaga zapowiada plagi jasielskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: ...do baby jagi.. IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 17:43 Gość portalu: Jaga napisał(a): > Słuchaj szanowny Staszku ! Jestem czarodziejką, o której pisał Chris. Nie > rozumię jaką wdzięczność otrzymałam, za swoja ciężka pracę. Jak mozesz zwracać > sie do mnie BABO!!!!! > Chcesz deszcz jeszcze dziś wieczorem. Moge załatwić Twoje wakacje w sposób > wyszukany...i znany tylko czarodziejkom. > Zastanów sie czy warto zadzierać ze mna? A chesz inne zmory i zarazy w Jaśle... no dobra. nie jesteś babą, nie spuszczaj na nasze jasełko plag egipskich ani rzeszowskich, ani żadnych innych i jeszcze jakbyś mogła tak zrobić żeby czarni awansowali za rok do III ligi to będę dozgonnie wdzięczny. da sie zrobić ? niech nam żyje ba.. pardon najfajniejsza czardziejka na świecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:31 Może być i po koleżeńsku byle tylko było !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:33 wycie wilków do księzyca, baobab etc. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:43 a co ... dżentelmeny jestesmy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 06.07.02, 23:55 ...wszystkie kobiety nasze sa nawettt kobiety specialnej troski(ale bez przesady)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 06.07.02, 23:58 a gdzie jest granica przesady ? musimy zdefiniowac sobie warsztat pojeciowy .... W kazdym razie wszystkie mieszczace sie w granicach rozsądku NASZE są - albo będą jak je znajdziemy (to oczywiscie tylko kwestia czasu...) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 07.07.02, 01:18 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > musimy zdefiniowac sobie warsztat pojeciowy .... Oj GAMMI ,zająłbyś sie warsztatem naszej wiedżmy,nic nie musisz definiować mówie ci że ona jest dość pojemna,mimo że okrakiem jeżdzi na trzonku od miotły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 07.07.02, 08:55 miałem na mysli warsztat pojeciowy a nie szrot ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.02, 11:10 Czarodziejki nie to nie wiedźmy!!! Nie są złośliwe... więc życzę wam jełopy żeby wasze baobaby były przez pół roku zielone, a drugie pół suche... A tak na marginesie to czarodziejki zadają się tylko z czarodziejem ewentualnie z księciem Plebs nie ma dostępu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.chemia.pk.edu.pl 07.07.02, 11:34 przecie my som elyta ..... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 07.07.02, 14:25 A ja to blisko spokrewniony jestem z elfami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 08.07.02, 00:38 nadchodzi strażnik siedmiu kluczy, które otworzą siedem bram piekieł .... POWER METAL JUNIWERS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 08.07.02, 00:40 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > nadchodzi strażnik siedmiu kluczy, które otworzą siedem bram piekieł .... > CZy to nie IRON MAIDEN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 08.07.02, 00:41 nie , HELLOWEEEN !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 09.07.02, 00:18 Masz racje ,pomyliłem z siedmioma synami aironów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.chemia.pk.edu.pl 09.07.02, 13:01 co nie zmienia faktu ze główny motorniczy Helloween z czasów keeper of the seven keys gra obecnie w kapelce pt. GammaRay a wokalista poszedł sie j...ć i spiewa solowo jakies przynudne smuty .... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ...zaklinacz slonca... 09.07.02, 13:51 Mam tę płytkę na analogu. Co jak co, ale okładki mieli ŁADNIUŚKIE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: ...zaklinacz slonca... 09.07.02, 15:19 ...czyli doszlismy od czarodziejek>wiedzm>trzonkow>krasnali>hallowenow>iron maidenow do analogow...i dlatego pogoda jest jaka jest(cieplo ,slonce itp)...trzeba to opatentowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.chemia.pk.edu.pl 09.07.02, 16:13 spoko spoko.... poczekajmy az sytuacja rozwinie sie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: ...zaklinacz slonca... 09.07.02, 20:54 ...sugerujesz ze mozna zamowic pogode co do minuty???...moze jakies nowe zwiazki chemiczne(moze nawet na bazie piwa) ale to zbyt piekne by bylo prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: ...zaklinacz slonca... 09.07.02, 21:22 Jaga jest rozżalona, że z dobrej czarodziejki niosącej pomoc potrzebującym została przerobiona na wiedźmę. Przestała się odzywać od wczoraj. Boję się, że nadchodzą czarne chmury.... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 09.07.02, 23:09 Mamy niezaprzeczalną zalete kreowania wizerunku osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.pk.edu.pl 10.07.02, 19:51 chris1_gazeta napisał(a): > Jaga jest rozżalona, że z dobrej czarodziejki niosącej pomoc potrzebującym > została przerobiona na wiedźmę. Przestała się odzywać od wczoraj. Boję się, że > nadchodzą czarne chmury.... "czarne chmury" ??? super - mój ulubiony serial .... ;-)) A kogo grała tam Jaga ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: ...zaklinacz slonca... 11.07.02, 01:01 ...no to trzeba poszukac nowych czarodziejek...dzisiaj jest ciezko z praca...miejmy nadzieje ze sie znajda... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 11.07.02, 01:05 Czarodziejki to moze są ale powymierali dziadki co im miotły robili wiec one teraz są niemobilne Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 00:26 teraz sie lata na mopach ... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris1_gazeta Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 00:42 mała podpórka... czarodziejki latają na wskaźnikach do mapy... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 00:47 a czasami nawet na chochli do mieszania zupy Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 01:09 ...naga atrakcyjna czarodziejka z mopem(albo mapa pogody)...dajcie namiar na ten program... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 11:28 w Radomiu takiej nie widzialem, ale moze jest ..... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 15:09 my tu gadu-gadu a dziewczyna (czyt.jędza) się nie pokazuje ,zawstydziła się czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 15:23 nie, .... pewnie czaruje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 17:21 a ja myslalem .... niewazne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 19:32 powiedz co myślałeś ,czyżby wzieła się za jakiegoś forumowicza w realu?? no,no Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 13.07.02, 19:37 hmmm.... myslalem cos niecos o klonowaniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: ...zaklinacz slonca... 15.07.02, 07:13 hihihi, ja lubie takich mencizn, takich dowcipnych, takich silnych, takim meskich, aaaahhh Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 15.07.02, 17:26 truskawusia napisała: > hihihi, ja lubie takich mencizn, takich dowcipnych, takich silnych, takim > meskich, aaaahhh My to wiemy ,na ulicy nas zaczepiają kobitki i mówią takie właśnie rzeczy ,wiec żeśmy przywykli co do klonów to niektóre czynności powielane wielokrotnie wchodzą w nawyk innymi słowy ,ciało puszczone raz puszcza się cały czas,no cóż tradycjonalista ze mnie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 15.07.02, 18:13 ... a co, fachowce to my som bez dwu zdań .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 15.07.02, 20:55 może jest jaka chętna na przetestowanie nas ,już takie rzeczy robili w krakowie :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: ...zaklinacz slonca... 15.07.02, 21:09 ...jak trzeba sie poddac testowaniu, to trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: ...zaklinacz slonca... 16.07.02, 07:02 i jak sie chlopczykom spalo? zycze wam moje dziubdziusie slicznego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: ...zaklinacz slonca... 16.07.02, 18:53 ...spalo sie dziwnie...jezeli chodzi o innych "chlopczykow" to nie wiem..."dziubus"-niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: ...zaklinacz slonca... 16.07.02, 20:02 millennik1 napisał: > ...spalo sie dziwnie...jezeli chodzi o innych "chlopczykow" to nie > wiem..."dziubus"-niezle... truskawusia siem martwi ze moj millenik spal dziwnie, dziubdzius podusie sobie dobrze potarmosi i bedzie smacznie dzis spal. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 17.07.02, 06:12 Po udanej nocce szary dzionek nie straszny bo po nim znowu przyjdzie kolorowa nocka Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: ...zaklinacz slonca... 17.07.02, 07:16 jepat napisał: > Po udanej nocce szary dzionek nie straszny bo po nim znowu przyjdzie kolorowa > nocka nio, nie straszny, nie straszny taki chmurzasty dzionek jak siem dobrze poscieli lozeczko do snu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 17.07.02, 09:53 to kiedy robimy spęd testatorów ? Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: ...zaklinacz slonca... 17.07.02, 15:55 ...raczej bym sie nie martwil na twoim miejscu...kazdy ma takie spanie na jakie sobie zasluzyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 16:58 jaga - gdzieś ty ? jesteś czy nie ? co z tym awansem ? TYLKO CZARNI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 21:44 Jestem...nie powiem gdzie. Panie jepat czarodziejka to nie jędza, a że kobieta – to czasami lubi wolne... Nie wiem co się dzieje. Tak bardzo tęsknicie? A może burzowe czarne chmury – to za mała kara dla nieposłusznych chłopców? Czy nie ostrzegałam... Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 19.07.02, 06:24 Pani JAGO kochana ,możesz wszystko co Zechcesz,nasze marzenia kreują nasze postawy i możliwości -możesz to co sobie zamarzysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: ...zaklinacz slonca... IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 16:39 te, jaga, wnerwiasz mnie zasadniczo bo po pierwsze nie czytasz co się do ciebie pisze, a po drugie nie odpowiadasz na pytania. ogólnie pewnie jako baba jaga guzik możesz. TYLKO CZARNI ! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 18.08.02, 18:32 no i co z tym zaklinaczem ?? miala byc Jaga, whisky etc. .... Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: ...zaklinacz slonca... 10.10.02, 00:08 ...robi sie powoli zimno...chyba sie zima zbliza...gdzie sa zaklinacze??? Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: ...zaklinacz slonca... 10.10.02, 00:45 Służba mi doniosła że u mnie jest -1 ,brrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 10.10.02, 13:58 a w krakówku tysz wieje i bangla ... :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
millennik1 Re: ...zaklinacz slonca... 15.10.02, 00:10 ...jest szaro ...i zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: ...zaklinacz slonca... 15.10.02, 13:50 zimno jak cholera .... ale na brak kolorków to my tu nie narzekamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
milenik11 Re: ...zaklinacz slonca... 15.10.02, 18:43 ...kolorowy lykend sie zbliza...zabijemy szarosc w zarodku... Odpowiedz Link Zgłoś