Dodaj do ulubionych

do qwintesencji

21.11.06, 10:50
Powiedz jak to jest - grupa kilku osob na forum, majacych opinie naprawde nieglupich, ma ogromne klopoty ze zrozumieniem Twoich - naszym zdaniem metnych i rozdmucahnych - postow. Albo opinia ogolna, nasi pracodawcy i partnerzy myla sie majac nas za rozgarnietych albo to ta druga strona nie ma nic do powiedzenia i brak mysli i spostrzezen owija w pustoslowie rodem z gazet... Sam juz nie wiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: do qwintesencji IP: *.range86-131.btcentralplus.com 21.11.06, 10:56
      nie znoszę jej postów - beeee
      co to za indywiduum???
    • gonzales.wroclaw Re: do qwintesencji 21.11.06, 12:00
      kicior99 napisał:

> Powiedz jak to jest - grupa kilku osob na forum, majacych opinie naprawde niegl
      > upich, ma ogromne klopoty ze zrozumieniem Twoich - naszym zdaniem metnych i ro
      > zdmucahnych - postow.

Wprawdzie nie lubię jakichkolwiek uwag ad personam, ale ta ostatnia uwaga jest niezwykle celna. Już niejednokrotnie się zastanawiałem, jak to jest, że osoba o takim nicku pisze takie obszerne elaboraty ;).
      • kicior99 Re: do qwintesencji 21.11.06, 12:11
        wlasnie ja tez nie lubie i czynie to niezmiernie rzadko - tym razem jednak nie zdzierzylem. Poza tym nie czepiam sie osoby a stylu i tresci - to chyba polowicznie mnie rozgrzesza? =)
        • gonzales.wroclaw Re: do qwintesencji 21.11.06, 12:25
          kicior99 napisał:

> wlasnie ja tez nie lubie i czynie to niezmiernie rzadko - tym razem jednak nie
          > zdzierzylem. Poza tym nie czepiam sie osoby a stylu i tresci - to chyba polowic
          > znie mnie rozgrzesza?

Jasne :).
    • Gość: ffds Re: do qwintesencji IP: 80.50.29.* 21.11.06, 12:23
      Powiedz jak to jest - grupa kilku osob na forum, majacych opinie naprawde
      nieglupich, ma ogromne klopoty ze zrozumieniem Twoich -
      naszym zdaniem metnych i rozdmucahnych - postow.
      Albo opinia ogolna, nasi pracodawcy i partnerzy myla sie majac nas za
      rozgarnietych albo to ta druga strona nie ma nic do powiedzenia i brak mysli i
      spostrzezen owija w pustoslowie rodem z gazet...
      Sam juz nie wiem.

a kto tak twierdzi ze macie opinie nieglupich osob? moze Was Cell
      Leader/Supervisor - czyli zapewne gburowaty Anglik ktory ukonczyl kilka klas i
      teraz dowodzi 'ekipa emigroli z PL'?? Poprostu Wasze ograniczenia, brak wiedzy
      na temat podstawowych praw ekonomii, statystyki, rachunku prawdopodobienstwa
      nie pozwalaja Wam na zakceptowanie oczywistych faktow ktore przedstawia 'q.',
      • kicior99 Re: do qwintesencji 21.11.06, 12:27
        tu nie chodzi o ZAAKCEPTOWANIE faktow - bo, po przebicou sie przez styl czasem jej przyznaje racje - a o ZROZUMIENIE stylu. to zupelnie dwie rozne rzeczy. Zgadza sie, nie jestesmy ekonomistami - ale z drugiej strony nie jest to forum ekonomiczne, nikt nie zanudza tu szcdzegolami ze swej dziedziny - choc kilku z nas wlasnie w tym miejscu mieliby pelne prawo, np. anglisci. Nie zrozumielismy sie po prostu - chodzi o jasnosc i czytelnosc. Czy np. w ktorymkolwiek miejscu kwestionowalem poglady i fakty przez q. podane?
        • qvintesencja kicior ustosunkuj sie bez mentniactwa 21.11.06, 13:23
          kicior99 napisał:

> tu nie chodzi o ZAAKCEPTOWANIE faktow - bo, po przebicou sie przez styl
          czasem
          > jej przyznaje racje - a o ZROZUMIENIE stylu. to zupelnie dwie rozne rzeczy.

Ustosunkuj sie konkretnie czego nie rozumiesz to bedziemy wyjasniali.

Problem jest taki ze proste bdzury badziewiakow latwo przyklejaja sie ludziom
          do szarych komorek. Niestety rownie latwo nie da sie ich odkleic ale
          przynajmniej mozna probowac demaskowac te bzdury. Czy to sie da zrobic jasno
          i czytelnie niech ktos sprobuje.
          • Gość: ventriloquist Re: kicior ustosunkuj sie bez mentniactwa IP: 194.72.105.* 21.11.06, 14:41
            Zastanawiajacy jest twoj upor w walce z bzdurami. Dlaczego tak bardzo zalezy Ci
            na ich zdemaskowaniu? Jaki masz w tym interes?
            • qvintesencja Bez interesu tez mozna brzuchomowco 22.11.06, 12:51
              Gość portalu: ventriloquist napisał(a):

> Zastanawiajacy jest twoj upor w walce z bzdurami. Dlaczego tak bardzo zalezy
              Ci
              > na ich zdemaskowaniu? Jaki masz w tym interes?

Weszysz interes we wszystkim? Demaskowanie badziewiakow jest bezinteresownie
              przyjemne.
      • Gość: ventriloquist Re: do qwintesencji IP: 194.72.105.* 21.11.06, 14:38
        a tobie nikt nigdy nie powiedzial, ze jestes toksyczny?
        • kicior99 Re: do qwintesencji 21.11.06, 14:46
          otoz nie. Moze nie jestem?
          • Gość: ventriloquist Re: do qwintesencji IP: 194.72.105.* 21.11.06, 14:56
            ech. To nie bylo do ciebie kicior tylko do ffds'a. Chyba zle kliknalem.
      • Gość: ff Re: do qwintesencji IP: *.ipt.aol.com 22.11.06, 00:46
        hahaha

troll trola oczywiscie bedzie bronil

• Gość: Soup Nazi Ja ci wyjasnie IP: *.sdsl.bell.ca 21.11.06, 18:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=52496131&a=52606543
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka