basman73 Re: Co na kaca??? 25.12.03, 23:31 Wysowianka. Jajeczniczka. Herbatka z cytrynką. Łóżko z kołderką i sen. Jak jest bardzo źle, to ibuprom. A najbardziej to klinik. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co na kaca??? 25.12.03, 23:59 no tak basman ty weteran jestes w tym temacie hehehe,prawda hehehe jak przetrwales magure? Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: Co na kaca??? 26.12.03, 02:15 Zawsze daję radę. Ale dziś wyjątkowo długo, sen mnie dopadł o pół do szóstej rano. A Poranek był tak cudny jak rzadko. No i chyba juz jutro trzeba tam będzie z powrotem spadać na sylwestra..... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co na kaca??? 26.12.03, 04:58 no to sie ciesze ,ze fajnie bylo i ze juz szykujesz balange nastepna heheh zyc nie umierac hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Co na kaca??? 26.12.03, 23:05 Bożeszty MÓJ Ja to pisałem ?Wczoraj O 22-23 ? Po tej 70% ŚLIWOWICY ? Ludzie ja dopiero teraz dochodze do siebie :)) POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co na kaca??? 26.12.03, 23:31 szak najwazniejsze ze dochodzisz i jestes z nami ciagle, reszta juz sie nie liczy hehehhehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: Co na kaca??? 27.12.03, 16:49 nie picie na kaca jest najlepsze szak hahah:-) Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Co na kaca??? 27.12.03, 18:09 patrick78 napisał: > nie picie na kaca jest najlepsze szak hahah:-) O MATKO MOJA Z DZIECKIEM BEZ OJCA:))????????? POZ>SZAK Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co na kaca??? 27.12.03, 18:38 szak cos ci sie widze ta rada nie spodobala heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
s_z_a_k Re: Co na kaca??? 27.12.03, 19:25 ellenai napisała: > szak cos ci sie widze ta rada nie spodobala heheheh Hmm.. a Tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co na kaca??? 27.12.03, 19:37 szak,hmmmmm,nie mam zdania, bo nigy kaca nie mialam heehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: Co na kaca??? 28.12.03, 21:27 czasem sie elle zdarza kazdemu maly kac hihi,wtedy trzeba znac odtrutke hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Co na kaca??? 29.12.03, 02:28 ja glosuje zeby bez kaca sie obywac hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Co na kaca??? 29.12.03, 11:52 Po pierwsze to gratuluje i podziwiam. Raz tylko w życiu próbowałam Śliwowicy Łąckiej i nigdy więcej tego nie zrobie ;) W Poznaniu na kaca stosowali napój: gruby plaster cytryny zalany szklanką wody letniej ja komu za kwaśne to można wsadzić łyżeczkę miodu. I to popijać. Generalnie to w ogóle dobrze jest pic cokolwiek bo wiadomo, że alkohol odwadnia organizm :( Ponoć dobre jest też taki cóś co można kupić w aptece kiosku ruchu czy na stacji benzynowej Alkazeltzer czy jakoś tak. Prawde powiedziawszy to jest to bardzo teoretyczna rada bo ja nigdy kaca nie miałam i nie wiem na ile to jest skuteczne. Można też kaza przespać ;) a mówią też ,że na kaca najlepsze pifffko ale to chyba droga do następnego kaca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai witaj w klubie giks 29.12.03, 15:51 jest nas tutaj dwie ,bo ja kaca tez nigdy nie mialam hehehheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
zolty_i_puchaty Re: witaj w klubie giks 30.12.03, 06:36 raz w zyciu ale trzeba kaca zaliczyc,nawet nie wiecie o czym mowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: witaj w klubie giks 30.12.03, 17:34 zolty ja dziekuje za takie cos:)hihi Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: witaj w klubie giks 30.12.03, 20:21 lilly ciesze sie,ze o dobrych manierach nie zapomniasz i dziekuje mowisz hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: witaj w klubie giks 04.01.04, 14:49 szaku zaszalal :D no no kac rzeczz nieprzyjemna poprzedzona przyjemna ;) Odpowiedz Link Zgłoś