basman73 05.01.04, 20:19 A ja jutro mam DRUGĄ WIGILIE ;-))))) I to chyba piękniejszą niż ta pierwsza ;-)))))) Boh Sia Rażdajet, kto imia jeho znajet....;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellenai Re: WIGILIA BIS 05.01.04, 20:44 basman zycze ci wyjatkowej wigili i swiat,takich spedzonych w milej atmosferze ,przekaz zyczenia swiateczne swoim znajomym::) Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: WIGILIA BIS 05.01.04, 20:51 Tak będzie, gdyz będę w miejscu magicznym w mojej ulubionej wsi, a wokół będa Anioły. Przynajmniej dwa. I coś szykują. Ale jeszcze nie wiem co. Aha, jutro, TVP 3 o godzinie 17.00. ETNICZNE KLIMATY. Prawdopodobnie bedzie zespół WERETENO śpiewający kolędę w cerkwi w Bielance i SERENCZA w Gościnnej Chacie w Wysowej. Ale mogę sie mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: WIGILIA BIS 05.01.04, 20:55 ciesze sie ze tak dobrze ci sie zapowiada, zazdroszcze ci tych klimatow troszke:),a te programy to chetnie obejrzalabym ale nam w tv tego nie nadaja,wrrrrrrrrrrrrrrrrrr, acha gadam do ciebie na yahoo,i co sie nie odzywasz?na messengerze rzucam sniegiem w ciebie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: WIGILIA BIS 05.01.04, 21:00 nie używam takich imperialistycznie śmierdzących kanałów szpiegowskich. A GG mi wisi, Wam też ? A na Liście już 6 osóbek, hehe....;-). Oby tak dalej, i wiem, że jeszcze dwie się zapiszą.... Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: WIGILIA BIS 05.01.04, 21:02 GG wisi jak nic...a tlen tez cos nie bardzo :( Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai pierdzielisz basman 05.01.04, 21:02 bo to dobry wynalazek tylko niereformowany jestes i tyle hehehhehe,gg tez mi padlo ,tlen tak samo i nie oddycham:) hehehehheh Odpowiedz Link Zgłoś
basman73 Re: dołaczam sie do zyczen! 05.01.04, 21:06 Hehe, dzięki, choć to niestety nie moje święta.... Ja w ogóle jestem niezrzeszony religijnie, to znaczy jak byłem mały, to jakiś facet polał mi głowę zimną wodą w jakimś dużym budynku, ale to raczej bez udziału mojej świadomości się działo, więc nie czuję zobowiązań.... Zostałem zaproszony przez Moją Ukochaną Najpiękniej Na Świecie Śpiewającą Łemkinię Julię Dosznę na ich rodzinną Wigilię.... Na pewno będzie Babcia Feciochowa z Bielanki, 6 dzieci Julii, Iwanko i Hospody znajet kto jeszcze ;- ). Może xionc Pawliszcze wpadnie... I będa śpiewać Karpackie kolędy, a ja sobie będe brykał przy kominku z Tomaszkiem i Łukaszkiem.... Juz mi się morda śmieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly Re: WIGILIA BIS 06.01.04, 17:04 basman73 wesolych swiat w zwiazku z tym zycze tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: WIGILIA BIS 06.01.04, 17:39 Ale pisalem juz ze to nie jego Swieta..on idzie tylko na Wiglie :D Ale zawsze przyjemnie zobaczyc jak to jest w innej kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś