mayylo 28.02.10, 11:47 czy ktos mi może coś powiedzieć na temat Dworku Aleksander?? ma byc gdzieś Bychawy albo Krzczonowa ?? to podobno jakiś nowy lokal ?? proszę o info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wideofilm Re: Dworek Aleksander ?? 28.02.10, 21:27 To będzie w samym Kosarzewie Dolnym na przeciwko kościoła. Nowy właściciel, prężnie działa, zrobił niesamowity remont. Dawniej był to dom ludowy i jakiś wiejski dom kultury. W ubiegłych latach popadł w ruinę. Obecny właściciel odbudował, zrobił porządek wokoło lokalu, także w tym roku już będa imprezy. Odpowiedz Link
mayylo Dworek Aleksander ?? 01.03.10, 18:44 proszę o jakieś namiary na ten lokal lub jego właściciela ?? kontakt mailowy >> telefon?? Odpowiedz Link
meriss Re: Dworek Aleksander ?? 01.03.10, 19:07 ja już widziałam ten lokal, i muszę stwierdzić że lokal za jakiś czas będzie SUPER tam jest taka strasznie wysoka sala . mi się podobało ja umówiłam sie telefonicznie 695 402 406 p. Ania by obejrzeć sale Odpowiedz Link
fantasmagoria82 Re: Dworek Aleksander ?? 09.03.10, 08:15 Witam! Czy mogę uzyskać więcej informacji na temat tej sali? ;) Odpowiedz Link
mayylo Re: Dworek Aleksander ?? 10.03.10, 09:22 dworekaleksander.pl.tl/ tutaj znalazłem stronę z rozmowy z właścicielką lokal będzie w pełni gotowy od maja 2010 roku, prawdziwa sala balowa wysoka na jakieś 6 metrów i w tej sali maksymalnie wchodzi 120 osób możliwość jest wynajęcia samej sali i organizowania we własnym zakresie imprezy - wesela lub można zamówić zorganizowanie wesela imprez właścicielom lokalu działka jest wielka i bardzo ładna, najbardziej podoba mi się aleja wjazdowa na posesje i ten wielki kasztanowiec na środku jak będzie tam zielono to myslę ze będzie ślicznie :) Odpowiedz Link