ewela778 Re: ZESPÓŁ: PRIMO CZY COME&JOIN ?? 03.09.08, 21:07 zespół primo bardzo ladny kobiecy wokal, ale niestety bardzo niesympatyczny pan.Byłam zainteresowana tym zespołem , więc zadzwoniłam wypytać szczegóły, pan odpowiadał jakby nie specjalnie mu zależało, kiedy zapytałam o cene, on zamiast odpowiedzieć zapytał a ile ja płace za kamerzystę?ja na to a co to ma wspólnego z zespołem? wtedy ten bardzo niemiły pan zaczął cos pokrzykiwać, że niby czemu kamerzysta ma zarobic więcej niz oni, oni musza podzielic to na cztery osoby, nawet nie czekałam az skonczy, brak kultury, nie wiem jak ty uważasz ale dla mnie miało znaczenie jak osoba która reprezentuje swój zespół dba o potencjalnego klienta. powodzenia Odpowiedz Link
kylus3227 Re: ZESPÓŁ: PRIMO CZY COME&JOIN ?? 04.09.08, 21:37 ZESPÓŁ MAGNUS Z LUBLINA JEST FAJNY MŁODE CHŁOPAKI FAJNIE GRAJĄ,BYŁEM Z NIMI NA WESELU GRALI DO 7.00 RANO ANI JEDNEJ PIOSENKI NIE POWTÓRZYLI NOGI OD TAŃCZENIA BOLAŁY MNIE PRZEZ TRZY DNI.GORĄCO ICH POLECAM.TYLKO NIE WIEM CZY TRAFISZ W WOLNY TERMIN. Odpowiedz Link
sami2000 Re: ZESPÓŁ: PRIMO CZY COME&JOIN ?? 05.09.08, 00:38 Witaj!Czasami zagladam na to forum i bardzo mnie zadziwilo to co opisalas.Rok temu bylam na weselu,gdzie gral zespol Primo i bylo super.piosenki,brzmienie,orginalne oczepiny.Goscie byli wybawieni i zadowoleni.Chcialam,zeby zagrali u moich kolezanek,ale juz terminy byly zajete.Maja duzo imprez i sa to weseli i sympatyczni ludzie.Czasami chodze na dancingi tam gdzie graja i zawsze jest ful ludzi i fajna zabawa.Nie bardzo wierze,ze ten pan z ktorym rozmawialas byl zdenerwowany bez powodu.Ja i tak uwazam,ze Primo jest suuuuuperr! Odpowiedz Link
brevis1 jeśli ogłoszenie jest aktualne mój tel 606450920 05.09.08, 09:51 witam ! Jeśli ogłoiszenie jest jeszcze aktualne o potrzebie zespołu na wesele to proszę o tel mój numer to 606450920 lub e-mail blueheaven@poczta.fm pozdrawiam dariusz Odpowiedz Link
wideofilm Re: ZESPÓŁ: PRIMO CZY COME&JOIN ?? 05.09.08, 15:01 Miałem okazję pracować tak z zespołem PRIMO jak i COMEN JON.Wg mnie oba zespoły repreentują dobry poziom.W tym drugim zespole może lepiej wygląda konferansjerka.Nie sądzę,żeby Radek wypytywał takie rzeczy co do cen usług filmowania, bo przecież ceny usług filmowania są zawsze niższe od zespołów muzycznych, no chyba że jakieś garkotłuki grają. Odpowiedz Link
ewela778 Re: ZESPÓŁ: PRIMO CZY COME&JOIN ?? 05.09.08, 17:14 pan z którym rozmawialam przez telefon dokadnie powiedzial ,,czy mam kamerzyste juz?i ile zamierzam mu zaplacic bo oni biora cztery razy wiecej" wiec zapytalam czy 8000? bo ja place za kamerzyste 2000.Rozumiem ze zespól ma wielu wielbicieli z czym absolutnie sie zgadzam bo spiewaja rewelacyjnie, ale napisalam mój wczesniejszy komentarz po to by zwrocic uwage jakie jest podejscie do klienta osoby która jest odpowiedzialna za jego zdobycie! Odpowiedz Link