Dodaj do ulubionych

A Teraz BIECZ

04.11.05, 00:33
Czy ktoś był w BIECZU ?
Obserwuj wątek
    • chani-nr1 Re: A Teraz BIECZ 04.11.05, 00:35
      ja znam i słyszałam o Bielczy... tylko...
    • chani-nr1 153 posty - gonimy? 04.11.05, 00:48
      Do miejscowości tej, leżącej pomiędzy Gorlicami a Krynicą Zdrój, poza km dzielą
      nas TYLKO 153 posty!!!
      DOGONIMY??
      • malop Re: 153 posty - gonimy? 05.11.05, 09:25
        Teraz trochę mniej

Biecz jest pięknym miastem

taka perelka
        • malop 138 posty jest dobrze 05.11.05, 09:27
          Należy trochę rozesłać linek o naszym forum
          • chani-nr1 Re: 138 posty jest dobrze 05.11.05, 14:50
            hahaha... ciekawe kto na gg i skype ciągle info o naszym forum śle...:) i na
            krakowie szukał wsparcia...
          • chani-nr1 Re: 109 postów 06.11.05, 00:20
            ...będzie jeszcze lepiej...
            szkoda tylko, ze stale ci sami ludzie się wypowiadają..
            pozdrawiam
    • chani-nr1 100! 06.11.05, 13:42
      .. nic dodac nic ująć!
      • malop 98 06.11.05, 17:01
        jest blisko ,coraz bliżej
        • usx Re: 98 07.11.05, 13:18
          to się nazwya nabijanie postów...
          Dzieci, ile wy macie lat?
          ;]
          • chani-nr1 Re: 98 07.11.05, 15:01
            może przeczytaj sobie wszystkie posty raz jeszcze, przeanalizuj.. a potem
            zastanawiaj się ile jest tu dzieci i kto tym dzieckiem jest!

"Dla swoich rodziców - zawsze będziemy dziećmi!"
            • chani-nr1 ps. 07.11.05, 15:04
              sprawdź sobie jeszcze jak na np. Krakowie nabijali sobie posty by osiagnąć 300
              000... Alob na jakie teamty i co oni pisza... Albo po rpostu przeczyatj
              netykietę forum raz jeszcze. Nie zawsze trzeba być poważnym - trzeba też umieć
              się dobrze bawić... (hmmm... może nadal zostało we mnie cos z dziecka - ktoś ma
              ochotę na huśtawki? iplac zabaw?)
              • usx Re: ps. 07.11.05, 21:06
                drogie dziecko, nie widzę powodu aby się wzorować na Krkowie - melinie zdufanych
                w sobie osobistosci... To raz.. Dwa to to, że forum powinno nieść za sobą jakiś
                sensowny poziom, natomiast jak chcesz się pobawić to idz na czaterie, tam jest
                pokój Chrzanowa i można sie spokojnie wySHumieć.

Netykiety nie jest mi do szczęścia potrzebna.
                • chani-nr1 do usx 07.11.05, 22:47
                  ... chyba masz jakies bezsensowne uprzedzenie do mojej osoby - maluszku: nie
                  czytasz uważnie postów, zarzucasz innym wzorowanie się na Kraku i sam odsyłasz
                  na dziecinne czaty... a sama jeszcze tak niedawno na jednym z tematów pisałam
                  "Należy sobie zadać - czy zależy nam na jakości tego forum czy ilości postów?"
                  do Człowieka, którego do końca nie rozumiem... Zauważ też, że nt. Krakowa nie
                  wypowiadam się w samych superlatywach, a Chrzanowa nie potępiam! Forum - jest po
                  to by - jak sam nazwa wskazuje - wypowiadać się na nim, a to czy pozytywnie,
                  obiektywnie, żartobliwie czy negując pewne stany rzeczy, to pozostawnym własnym
                  subiektywnym ocenom. Zresztą - w regulaminie forum - jest napisane - by
                  "prowokować innych"... nie spamuję, nie klnę, nie krytykuję i nie obrażam.

ps.Jak masz do mnie uwagi - to proszę majlem lub na gg:5336699
                  • malop Re: do usx 07.11.05, 22:56
                    Wyraźnie niektórzy chcą dopiec innym

inni się obrażają

jednak najlepszym rozwiązaniem jest robić swoje

• usx ... 08.11.05, 14:12
                      ja do nikogo się nie uprzedzam a forma 'dzieci...' w waszą stronę z założenia
                      jest formą żartobliwą, przynajmniej w tym kontekście w jakim ja tam używałem (a
                      skoro ktos tak zareagowal to może to nie tylko joke;>). Jednak faktem jest fakt,
                      iż niektóre tematy są tylko i wyłącznie prowokujące a wg mnie przyzwolenie na
                      taki stan jest w konsekwencji schodzeniem na mielizne.. REGRES i CHAOS.
                      Najpierw jest jeden małowartościowy temat a zanim się obejżysz są ich dziesiątki.
                      Tak to jest na takich forach, kompletna samowolka.
                      • chani-nr1 Re: cos ambitniejszego? 08.11.05, 21:12
                        skoro jestes taki ambitny to może sam zaproponuj bardziej odpowiednie i ambitne
                        tematy, kóre sprawią, że to forum się ożywi, przyciagając rzesze nowych
                        forumowiczów:D
                        pozdrawiam
                        • usx Re: cos ambitniejszego? 10.11.05, 15:52
                          Chcesz przez to powiedzieć, że lepiej pisac byle co niż nic?
                          :|

Poza tym schodzisz z setna. Mi nie chodzi o jakies niewiadomo jak ambitne
                          posty/tematy lecz o danie sobie siana z tematami typu 'nabijmy sobie - będziemy
                          wyżej od Pogorzałki na Podlasiu...:/
    • chani-nr1 Biecz za nami! 20.11.05, 11:57
      jw! <gratulacje>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka