chani-nr1 27.01.06, 20:49 przez ta mroźna zime stwierdziłam, że trzeba u mnie w domu wymienic okna drewniane na plastiki... Czy wie ktoś może gdzie i który sklep/firma w Chrzanowie i okolicach jest najlepszy/a zarówno cenowo jak i montażowo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chani-nr1 Re: okna plastiki 28.01.06, 16:54 dzieki... ale sobie trafiłam z tematem:D - właśnie się dowiedziałam o aferze w libiąskim "Thermoplaście"... Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: okna plastiki 29.01.06, 02:01 Nie wiem czy nie lepsze są okna drewniane z drewna prasowanego z szybami zespolonymi :-) Ale są na pewno droższe... Odpowiedz Link Zgłoś
arti260 Re: okna plastiki 29.01.06, 12:57 W zyciu nie ta firma!!Znajoma zakladala okna Okoplast czy jak tam sie ona nazywa i jest zla.Zle je zalozyli wiecznie jej wieje przez te okna.Jak zglaszala to do firmy to ja olali. Odpowiedz Link Zgłoś
guska621 Re: okna plastiki 01.02.06, 11:19 Nie kupuj okien w PLASTPOLU w Chrzanowie na Starej Hucie SZKODA ZDROWIA!!! Jestem bardzo niezadowolona,mam nowe a są zniszczone i porysowane,źle zamontowane itd.Miały być takie wspaniałe a są beznadziejnie wykonane.Najchętniej to bym je oddała!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: okna plastiki 01.02.06, 19:11 jeśli zdecydujesz sie na okna z Nowmar w Trzebini- tylko zamawiaj i niechaj Ci zakładaja pracownicy firmy macierzystej,absolutnie nie przedstwaiceile-nam założył przedstawiciel-porysowane ramy,wybite potężne otwory w murze-dziury... Odpowiedz Link Zgłoś