Dodaj do ulubionych

cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;)

17.12.05, 10:27
jak było na otwarciu? dziki tłum przepychał się przez drzwi czy raczej
kulturalnie?
pytam trochę z przymrużeniem oka, a trochę na poważnie, bo pod wieczór
planujemy spokojne zakupy z dwoma maluchami.

pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • meper Re: cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;) 17.12.05, 11:51
      hi!
      szpiedzy donieśli że brak jest koszyków żeby wejść więc póki co się nie
      wybieram. Ma być otwarte 24h - nad ranem nie będzie kolejek :-))
      pozzz
      • chani-nr1 Re: cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;) 17.12.05, 12:30
        do świą mabyc czynne 24h/24h... jak przechodziłam Szpiatlną k. tesco kilka minut
        o 9-j tłumy sie kłębiły i z tego co widziałam - nie było wózków... a jak
        wracałam to kłebiły się auta ososbowe i dostawcze:D - aha i były 2 stłuczki
        przy wyjeździe zTesco... strat w osobach nie znam... Cen też, ale juz karp jest
        droższy niż w Kraq.
        pozdr
        • nocny0 Re: cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;) 17.12.05, 19:44
          W Tesco masakra. Takie kolejki jak za komuny, tyle ze musztarda i ocet jest :)
          Ja stalem okolo godziny. I malo tego dwoch gosci przy kasie malo sie nie pobilo.
          Odrazu czuje sie ze Chrzanowianie przyszli do marketu ;)
    • arti260 Re: cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;) 17.12.05, 20:46
      Market jak market.Czym ie tu podniecac:)Pojde jak bede mial taka potrzebe.
      • usx Re: cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;) 18.12.05, 02:35
        mnie na szczescie supermarkety nie bawia i raczej nie wybieram sie w najblizszym
        czasie do tesco :D
        • chani-nr1 Re: cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;) 18.12.05, 16:09
          a ja mam zamiar właśnie dziś za niedługo sprawdzić jak tam jest - w końcu będę
          mogła powiedzieć - "też tam byłam... ale miodu i wina nie piłam":D
          • arti260 Re: cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;) 18.12.05, 19:12
            Nigdy wiecej do chrzanowskiego Tesco! Byle tam i spedzilem 3 godziny z czego godzina to zakupy,reszta w kolejce do kasy.A na dokladke jeszcze mnie zobili w konia.
    • kasia_ol1 Re: cisza na forum. czy wszyscy są w TESCO? ;) 18.12.05, 20:18

my byliśmy wczoraj wieczorem pod TESCO, ale widok ludzi czekających na wózki, a
      później do kas skutecznie nas odstraszył :(
      • chani-nr1 TESCO? = hangar 18.12.05, 20:20
        uważam, ż eTesco to porażka - wewnątrz wyglada jak sklep w hangarze - koszmarnie
        brzydki wygląd -brak sufitu i podłoga jakby jeszcze z cementu...
        • meper Re: TESCO? = hangar 20.12.05, 19:17
          Koszty i czas wymuszają taki wygląd - zresztą większość marketów tak wygląda
          tylko częto sufit jest wyżej :-)
          BTW: byłem dzisiaj - ludzi jak mrówków, o karpia sie zabijają - dobrze że jest
          wyjście dla ludzi bez zakupów. Za to w Albercie luzy, działają dwie kasy i to
          wystarcza...
          pozdr.
          • hiryu Re: TESCO? = hangar 20.12.05, 22:14
            Takie czasy takie technologie... Podłoga moze i wygląda jak "betonowa" ale jest
            tańsza i czystsza niż płytki :D
            • chani-nr1 Re: TESCO? = hangar 20.12.05, 23:14
              może jeszcze wewnątrz go nie skonczyli, bo chcieli przed świętami jakies zyski
              mieć;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka