iw-ii 07.01.08, 20:00 Czy u kogoś na weselu grał zespół NOVA BAND z Krakowa?(szukam zespołu na wesele w lipcu br. większość fajnych;) zespołów jest już niestety zajęta a oni brzmią całkiem sensownie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniafijal Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 18.04.08, 19:38 U mnie grali w październiku 07. Fajna wokalistka i pełna kulturka polecam. Ania Odpowiedz Link
arturro1978 Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 30.04.08, 22:26 Potrzebuję namiary na tą kapelę (NOVA BAND), moje gg 2631834. Z miłą chęcią ominąłbym pośredników. Z góry serdecznie dziękuję. Arturro Odpowiedz Link
anniaa_2 Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 21.10.08, 15:48 U nas grali we wrześniu 2008. Nie polecę zespołu głównie ze względu na wokalistkę Wiktorię: głos bardzo ładny ale przez całe przyjęcie miała znudzoną i zdegustowaną minę. Chcieliśmy żeby zespół poprowadził wesele a niestety to nie wypaliło. Odpowiedz Link
morro24 Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 25.10.08, 17:46 a tak z ciekawości ile to Trio krzyczy za wieczór (jaki mają cennik) Odpowiedz Link
anniaa_2 Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 29.10.08, 16:50 we wrześniu 2008 zapłciliśmy 2500 zł Odpowiedz Link
gaj_1 Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 31.10.08, 11:41 Witam, NOVA BAND grał na moim weselu w lipcu 08, zespołu z NIE POLECAM!!. Główna uwaga do dosyć długich przerw (szczególnie po otrzymaniu przez managera pieniędzy za usługę). Pani rzeczywiście ma ładny głos i śpiewa nieźle niestety wiele piosenek wykonuje Pan do głosu, którego można mieć wiele uwag. Dodam, że na stronie zespołu przykładowe piosenki wykonuje tylko Pani Wiktoria i szczerze powiem, że jeśli słyszałabym wcześniej śpiew Pana to raczej nie zdecydowałabym się na ten zespół. Bardzo nie lubię pisać takich opinii po prostu spodziewałam się czegoś więcej a słuchanie od gości, że zespół gra słabo robi długie przerwy nie należy do miłych momentów. Odpowiedz Link
rraaccjjaa Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 04.12.08, 00:53 Witam serdecznie.Muszę przyznać, że z wielkim zdźiwieniem czytam ostatnie opinie, gdyż zespół ten grał w czerwcu na moim weselu i wykazał się pełnym prpfesjionalizmem! Wokalistka- pełne zawodostwo: głos, wdzięk,dowcipna konferansjerka- oczarowałam moich gości swoją osobą!Do głosu wokalisty też nie mam większych zastrzezen! Poprowadzili wiele udanych zabaw, bogaty reperuar dostosowywali do akurat bawiących się gośći...Jestem im wdzięczny za najpiekniejsze wesele w moim życiu! Polecam gorąco! Odpowiedz Link
hehehe36 Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 08.12.08, 22:56 widzę ze wokalistka sama sobie opinie wydała: cyt: oczarowałam moich gości swoją osobą! Odpowiedz Link
normaln345 Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 28.12.08, 12:13 U mnie też grali w sierpniu! i w sumie nie sądzę zeby wokalistka o sobie musiała wydawać jakies opinie bo jest naprawde dobra, zreszta jak caly zespół. Byłem naprawde bardzo usatysfakcjionowany i moi goście również! Nie rozumiem wcześniejszych opini...czy to aby napewno mowa o zespole z Krakowa, z muzykami opery krakowiskiej?!?!?!U mnie byli naprawde świetni, a wokalistka naprawde "czarująca";P Odpowiedz Link
wladekfortuna Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 15.12.08, 11:55 Wolne reminy Zespół Sotomix z Krynicy Zdroju www.sotomix.ecom.net.pl Możliwosć rozszerzenia składu (gitara + wokal) Odpowiedz Link
agatami26 Re: Zespół NOVA BAND z Krakowa 18.05.09, 19:20 Słuchałam ich na żywo i nie mam zastrzeżeń - wokalistka świetna, prowadzenie imprezy przez Nova Band takie jak to na weselu. Generalnie pozytywne miałam odczucia, tylko szukałam innego charakteru muzycznego Odpowiedz Link