Gość: Kec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 08:21 Witam Czy stosujecie jakieś środki na komary przy dzieciach (nasz synek akurat ma 8 mies.) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julia Re: Komary a dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.03, 15:01 Załóż siatki w okna i żadne środki chemiczne nie będą potrzebne.Widziałam również u znajomych moskitierę wiszącą bezpośrednio nad łóżeczkiem dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Komary a dziecko IP: *.introl.pl 27.06.03, 10:58 Używamy MOUSTIDOSE. Dość skuteczny, córa ani razu nie została ukąszona, mimo, że na kilku wypadach atakowały nas komary. Do kupienia w aptece w aerozolu (ok. 16,-zł) lub żelu (ok. 12,-zł). Można stosować u dzieci od 1 miesiąca życia. Gdy chciałam kupić poprosiłam panią w naszej aptece, by pozwoliła córę raz psiknąć na rączkę w celu sprawdzenia czy nie ma na preparat uczulenia. Na drugi dzień kupiłam. Pisze na nim, że chroni także przed kleszczami, gzami i muchami końskimi... Odpowiedz Link Zgłoś
insomnia1 Re: Komary a dziecko 27.06.03, 13:36 My też używamy Moustidose od lat - rewelacyjny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś