formee 19.12.11, 20:46 Co chciałybyście dostać pod choinkę? Zwracam się do Was z tym pytaniem, ponieważ sama nie mam pomysłu co chciałabym dostać i liczę, że mnie zainspirujecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondzia Re: HEEELP 20.12.11, 15:56 Jak można nie wiedzieć co się chcę dostać na gwiazdkę ?! Ja cię nie znam,żeby ci propozycje składać napiszę np telefon a może już masz jakiś najnowszy telefon albo laptop ale nikogo powiedzmy nie będzie stać,żeby ci laptopa kupić. Aż tak rozpieszczona jesteś i wszystko masz , jak tak to oddaj potrzebującym . Odpowiedz Link Zgłoś
van.helsing Bo zawsze mnie mi i ja 22.12.11, 14:12 Ja zamówiłam sobie płyty Sherlocka Holmesa A co do cb to proponuję ; *grę komputerową (np. wiedźmin , gothic , sims 3) *perkusje ;D *kozaki *torbę *jak lubisz jakiś serial - np. Pamiętnik wampirów taką wielką fototapetę na ścianę *płyty ul. zespołów,lub filmowe Odpowiedz Link Zgłoś
damonlove damonlove 22.12.11, 15:14 eee?? nie masz pomysłu co chcesz dostac?? zal... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: HEEELP 23.12.11, 09:26 Nie wiem, nie znam Cię ... A jeśli mam wszystko, że niczego Ci nie brakuje to może lepiej oddaj te pieniądze, (które rodzice przeznaczą na prezent) na cele charytatywne .. Odpowiedz Link Zgłoś