Dodaj do ulubionych

Prosze o Porade-Pomoc

01.09.16, 10:04
Moj problem jest taki...czy...mam iść przez zycie z osobą urodzoną 16 maja 1973...Ja sie urodzilam 9 marca 1968.
Ta osoba zaproponowala mi wspolne zycie. Czy to ma jakis sens? i czy to nie bedzie jakaś "pętla na szyje" dla mnie?
Proszę o pomoc..

Gdy mysle o tej osobie to...nic nie czuje w niej..tak jakby ściana...
i ostatnio trohe sie skłóciliśmy....czy to sie da naprawic?
Obserwuj wątek
    • krol-zycia Re: Prosze o Porade-Pomoc 01.10.16, 15:43
      W takich sprawach niezawodna jest para anaxis54@gmail.com pomogli niejednemu.
      • kinkowiec Re: Prosze o Porade-Pomoc 07.10.16, 08:09
        Wydaje mi się, że ktoś kto zwraca się o pomoc na forum liczy na takową, bo po to ktoś to forum założył... a otrzymuje odnośniki do płatnych porad. Wydaje mi się, że ktoś tu szuka szybkiej kasy sad i chyba się nie mylę, bo to nie pierwsze takie wpisy.
    • chariezdha Re: Prosze o Porade-Pomoc 02.10.16, 14:04
      Najlepsza jest mishaukr@wp.pl
      • kinkowiec Re: Prosze o Porade-Pomoc 07.10.16, 08:10
        Wydaje mi się, że ktoś kto zwraca się o pomoc na forum liczy na takową, bo po to ktoś to forum założył... a otrzymuje odnośniki do płatnych porad. Wydaje mi się, że ktoś tu szuka szybkiej kasy sad i chyba się nie mylę, bo to nie pierwsze takie wpisy.
        Pozwolę sobie skopiować, bo szkoda czasu...
    • kinkowiec Re: Prosze o Porade-Pomoc 07.10.16, 08:15
      jalila11 odsyłam Cię do Uli nick na forum 88ula. Niestety do końca października jest nie aktywna (tak pisała), ale z własnego doświadczenia wiem, że skuteczna i życzliwa, a to jest ważne.
      Pozdrawiam i powodzenia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka