Dodaj do ulubionych

Zespół Armagedon

08.01.10, 22:24
zespół ARMAGEDON polecacie?????
Obserwuj wątek
    • videocezar Re: Zespół Armagedon 08.01.10, 23:16
      Kilka razy pracowałem z tym zespołem i jest naprawdę świetny. Repertuar mają nowoczesny i dostosowany do gustów gości, aż przyjemnie montuje się film z takiego wesela.
    • marta_martusia Re: Zespół Armagedon 28.01.10, 17:23
      Fajna kapela - polecam w 100%
      • najlepszy-tomek Re: Zespół Armagedon 06.02.10, 16:30
        a jak nuzia chodzi jak się obsługuje:) super zespół a słyszałem już wiele
    • beatka583 Re: Zespół Armagedon 20.10.10, 14:18
      Wiecie co... czytam tak te opinie o tym Armagedonie i stwierdzam że stanowczo macie za mało zajęcia - większość z tych, którzy ich obrażają - siedzi w domu nie ma co robić i przypieprza się do czyjegoś tyłka. Jak macie zamiar wypowiadać się o nich źle- że byliście na weselu i słyszeliście jak grają to przypomnijcie sobie najpierw czy nie byliście przypadkiem tak zalani w trupa że dla Was wszystko brzmiało jak bełkot.
      A TERAZ KONKRETNIE : Przyjaźnię się z mini od jakiegoś czasu i powiem szczerze tak otwartych, wesołych i szczerych ludzi jak Aga, Paweł i Sławek nie znałam.:) Z nimi nie da się nudzić na weselu. Tryskają energią, dowcipem, zawsze uśmiechnięci. Jak byście znali inne zespoły to w porównaniu z Armagedonem stwierdzilibyście że cała reszta przy nich to ponuraki.
      Bardzo dużo chodzę po weselach ostatnio i stwierdzam że NIKT IM NIE DORÓWNA.
      Jeszcze nigdy nie ubawiłam się tak jak na weselu z ich udziałem.
      Zresztą co tu ich reklamować, wystarczy zobaczyć ich grafik imprez. Mają tak pozajmowane terminy że szkoda gadać. I wiecie co... gdybym była również w jakimś zespole i chciałabym zabłysnąć na ich tle to właśnie zrobiłabym to co na tym forum się dzieje - obczerniłabym kogoś i od razu podałabym nazwę zespołu który jest według mnie lepszy od nich. To jak widać według wielu najlepszy sposób na reklamę.
      Moi drodzy - Ci którzy podszywacie się pod uczestników nieudanych imprez weselnych z udziałem ARMAGEDONU - może czas zainwestować troszkę pieniążków w coś takiego jak strona internetowa i tam reklamować swoje umiejętności w postaci plików muzycznych i video.
      Może wtedy mielibyście większe wzięcie.
      I na koniec - skoro wszyscy mogą wyrażać swoje opinie - to ja króciutko, bez mieszania kogoś z błotem mogę powiedzieć że nazwa "stokrotki" najlepiej mi pasuje do trio składającego się z 3 dziewczynek z przedszkola śpiewających na akademii :), więc nie wiem czym się tu tak podniecacie. BEZSENSU

P.S. Kochani jesteście najlepsi. MOJE NUMBER 1
      • milka_20 Re: Zespół Armagedon 21.10.10, 20:26
        Z rozpędu chyba per "beatko" odpowiadasz na jakieś ataki, bo mamy powyżej tylko 5 postów i ani jeden nie wyraża się źle o zespole "A". Chciałaś zabłysnąć - ok, rozumiemy.
        • 1-stokrotka Re: Zespół Armagedon 22.10.10, 20:40
          Już wszystkiego doświadczyłam na własnej skórze, ten zespół to Dno i wodorosty , naprawdę nie polecam
        • beatka583 Re: Zespół Armagedon 15.02.11, 08:36
          Po pierwsze to 4 a nie 5 a po drugie komentujemy tutaj zespół a nie siebie nawzajem :)
          Nie wiem nie możesz sobie poradzić ze sobą że się tak dopieprzasz do szczegółów.
          Napisałam to co myślę, więc nie czepiaj się pod którym postem wyrażam swoje zdania - poczytaj inne wątki to zrozumiesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka