superzuzanna59 05.08.10, 13:31 Na pewno ktoś bawił się przy tym zespole proszę o opinie bardzo ważne!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiakasia84 Re: Zespół PROTEST! 05.08.10, 21:14 witam, ja dobrze bawiłam się przy tym zespole na weselu koleżanki. grali super, zabawy robią ciekawe. polecam, zresztą sama wzięłam numer telefonu. pozdrawiam. Odpowiedz Link
sasanka85 Re: Zespół PROTEST! 06.08.10, 11:46 Ja ten zespół mam zaklepany na przyszły rok, a opinie słyszałam bardzo dobre, dlatego też się zdecydowaliśmy!! :) Odpowiedz Link
asankidu Re: Zespół PROTEST! 04.09.10, 22:04 Zespół REWELACYJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W zeszłym tygodniu grali na naszym weselu. Są niesamowici!!!!!! Doskonale bawią gości, prowadzą zabawy. Na naszym weselu byli ludzie w różnym wieku i nie było takiego gościa, który się nie bawił. Polecamy gorąco!!!!! Doskonale śpiewają, a zwłaszcza wokalistka, która ma wykształcenie muzyczne. Pozdrawiamy ekipę PROTEST!!!!!!! Życzymy wszystkiego dobrego!!!!!! Asia i Andrzej :) Odpowiedz Link
julia_m1 Re: Zespół PROTEST! 28.09.10, 23:17 Czy zespól PROTEST ma swoją stronę internetową? Jeśli nie, bardzo bym prosiła o namiary do zespołu, bo nie wiem, jak się z nimi skontaktować.. Dziękuję! Odpowiedz Link
superzuzanna59 Re: Zespół PROTEST! 07.10.10, 12:05 Polecam wszystkim Młodym Parą zespół PROTEST!!!. Wrażenia na gościach zrobili rewelacyjne.Muzyka na wielkim poziomie, dla każdej grupy wiekowej.Parkiet zajęy przez całą noc. Młodziutka wokalistka Magda z pięknym głosem oraz dwóch przesympatycznych chłopaków; Wiesiek- klawisze i wokal Andrzej- gitara i wokal Gorąco polecam ten zespół.Pozdrawiam i WIELKIE DZIĘKI :-) Odpowiedz Link
taranekdorota87 Re: Zespół PROTEST! 11.10.10, 22:36 02.10.2010 odbyło się nasze wesele, mieliśmy przyjemność bawić się przy najlepszym zespole PROTEST!!!!!! Rewelacyjny zespół, a Pan Wiesiu po prostu jest najlepszy, oczywiście reszta zespołu również booomba!! :)) Brak słów by opisać jak świetnie wszyscy się bawiliśmy!! :D POLECAMY KAŻDEMU, ten zespół jest GWARANCJĄ udanego wesela!!!!!! :)) Pozdrawiamy.. Dorota i Tomasz Odpowiedz Link