Dodaj do ulubionych

"PORTOS"ROCHA 270

04.10.10, 20:03
drodzy państwo młodzi................serdecznie polecam lokal "portos"rocha 270, piękne wnętrza ,wygodne skórzane sofy,prawdziwe dębowe krzesła naprawdę zachęcają od pierwszego spojrzenia.ceny przystępne i bardzo mili właściciele.pan Mariusz (właściciel)super facet pomocny i bardzo konkretny a pani Dorota to prawdziwa artystka z poczuciem gustu i dobrego smaku,jedzonko przepyszne i bardzo sprawna obsługa nikt z gosci nie miał najmniejszych zastrzeżeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PEŁEN PROFESJONALIZM, SATYSFAKCJA GWARANTOWANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OLGA I MARCIN
Obserwuj wątek
    • superaniolek Re: "PORTOS"ROCHA 270 07.10.10, 17:39
      witam, jest jakiś kontakt do tych Państwa?
      pozdrawiam
    • hubert286 Re: "PORTOS"ROCHA 270 18.10.10, 23:53
      Potwierdzam miałem tam wesele w sierpniu lokal super!!!
      Wystarczy wejść na stronę a najlepiej pojechać i zobaczyć na własne oczy.
      Pan Mariusz (choć groźnie wyglądający :-P) to można się z nim dogadać co do ceny itp.
      Ku mojemu zaskoczeniu prócz tego co zamówiłem z menu otrzymałem tz.GRATISY (i to nie małe),jedzenia full..... (jeśli ktoś ma wybredną rodzinkę taką jak ja ,nie będzie się wstydził),tylko taki stan rzeczy miał jeden minus ludzie wypili może wódki a ja się nie mogłem się upić (nadrobiłem w drugi dzień :-D )
      Jeśli chodzi o wystrój sali to mogę udostępnić zdjęcia zaje.......... fajny i z gustem (a nie wiejski przepych z balonikami gdzie popadnie jak w remizach) .
      Serdecznie polecam lokal i obsługa I kasa ustalasz raz i zapominasz o sali i jedzeniu , nie ma żadnych dopłat i innych ukrytych kosztów (takie przypadki mieli moi znajomi)
      Zresztą kto ma chęć sprawdzić lokal niech zajrzy na Andrzejki i inne takie tam imprezy ,ja tak sprawdzałem jedzenie i obsługę .
      JESZCZE RAZ SERDECZNIE POLECAM WRAZ Z MAŁŻONKĄ ( KTÓRA JESZCZE ZE MNĄ WYTRZYMUJE :-D)
      HUBERT i KASIA
      • olga30.pl Re: "PORTOS"ROCHA 270 19.10.10, 19:29
        numer tel 600 350 200 zgadzam sie z Hubertem tak wlasnie bylo super,nic nie mamy do zarzucenia temu lokalowi jak i obsludze a wrecz goraco polecamy wesele mielismy 2pazdziernika czysto schludnie gortaco polecamy nie bedziecie miec wstydu ...............OLGA I MARCIN
        • kubaziem88 Re: "PORTOS"ROCHA 270 29.10.10, 18:27
          Witam serdecznie. Adres strony to: www.restauracja-portos.pl
          My mieliśmy wesele 11 września 2010 na 90 osób. Sala tchnie klasą, a co najważniejsze (co zazwyczaj nie idzie w parze) bardzo dobrym jedzeniem. Właściciele bardzo mili i pomocni. Nikt z gości nie narzekał -wszyscy byli zachwyceni wyglądem i jakością oraz ilością jedzenia. Stoły uginały się :)

Polecamy z całego serca! Jeśli ktoś ma jakieś pytania lub chce zobaczyć zdjęcia z przyjęcia to proszę pisać na kuba@ziem.pl
    • szczupim Re: "PORTOS"ROCHA 270 31.03.11, 15:52
      Ja również polecam. W czerwcu 2010 organizowałam w PORTOS -ie swoje przyjęcie weselne. Byliśmy zadowoleni pod każdym względem - wystrój, wyżywienie, obsługa. Bardzo wysoka jakość za przystępną cenę. Zgadzam się również z opinią poprzednika o właścielach - bardzo porządni ludzie. Po weselu otrzymaliśmy dużo miłych smsmów od naszych gości, z czystym sumieniem polecamy.
      Marta i Marcin
      • jarekk244 Re: "PORTOS"ROCHA 270 30.06.11, 18:39
        Dziękujemy panu Mariuszowi i jego żonie za organizacje przyjęcia weselnego. Było super , jedzenie rewelacyjne i w dużych ilościach , obsługa bardzo miła i sprawna.
        Właściciele są bardzo pomocni , udzielają wszechstronnej pomocy , można na nich polegać, mają ciekawe pomysły i rady.
        Wystrój lokalu, dekoracje potraw, stołów nietuzinkowe i eleganckie.
        Goście byli zachwyceni przyjęciem, salą, obsługą i jedzeniem.
        Byliśmy bardzo zadowoleni, na pewno tam wrócimy. Gorąco polecamy.
        Zainteresowanym odpowiemy na pytania:Klekotka181119@interia.pl
        Kasia i Jarek
    • ald123 Re: "PORTOS"ROCHA 270 05.01.12, 17:44
      Fantastyczni właściciele i świetny lokal! 17 grudnia 2011 w Portosie odbyło się nasze wesele. Jeśli chodzi o ten termin mieliśmy do wyboru właściwie wszystkie lokale. Po pierwszej wizycie i rozmowie z właścicielami od razu wiedzieliśmy gdzie odbędzie się nasza uroczystość. Właściciele służyli nam wszelką pomocą. Doradzali, podpowiadali i przeżywali wraz z nami nasz dzień. Na weselu wraz z obsługą stworzyli rodzinną atmosferę. Jedzenie znakomite i jak pięknie podane. Wszystko świeże, smaczne i w dużych ilościach. Właściciel okazał się wprawnym DJ, znakomicie trzymał tempo muzyczne. Polecamy gorąco a właścicielom jeszcze raz dziękujemy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka