j_13 01.09.12, 18:16 Czy ktoś może coś powiedzieć na temat tej sali - interesują mnie opinie o sali, wyżywieniu obsłudze itp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucasbi82 Re: sala Athena Panki 28.04.13, 21:11 witam wszystkich!! mielismy wesele 13.04.13 w athena panki, i musze bardzo goraco polecic ten lokal kazdemu kto chce miec tam swoja impreze, lokal jest na bardzo wysokim pozimie za przystepna cene, obsluga jest naprawde 100% profesjonalna a jedzenia na stolach jest tyle ze mozna spokojnie iprezowac jeszcze przez kilka dni, duze uznanie rowniez dla organizatorow, ktorzy staraja sie pomoc w kazdej sytuacji. lokal jest naprawde godny polecenia, pozdrowienia dla SERGIUSZ i JOZEFA, LUKASZ I KASIA Odpowiedz Link
jgawlikmpk Re: sala Athena Panki 19.09.13, 08:10 Organizowałam tam wesele dla moich dzieci 14.09.2013. Wszyscy bardzo zadowoleni. Organizacja na 10. Pan Józef, kuchnia, kelnerzy, barman wyśmienici. Wszystkim szczerze polecam. Odpowiedz Link
elvisrox Re: sala Athena Panki 26.05.13, 06:15 Mieliśmy wesele 18.05.2013 i musimy przyznać że organizacja jest faktycznie na wysokim poziomie, Pan Dawid jak i Pan Sergiusz to profesjonaliści doskonale wiedzą jak zorganizować dobrą imprezę, w razie jakichkolwiek wątpliwości czy zapytań zawsze doradzą i podpowiedzą jak, co i gdzie załatwić. Obsługa w porządku nic dodać nic ująć (przynoszą odnoszą tak jak się należy). Natomiast kunszt kulinarny Pana Dariusza powalił zarówno nas jak i naszych gości. Jedzenia nie powstydziłaby się Geslerowa zarówno jakościowo jak i ilościowo :) Jedyna dziwną rzecz, to styl bycia Pana Józefa. Może ja jestem przeczulony jeżeli chodzi o obsługę klientów ze względu na swoją pracę, ale główny manager w sfilcowanym sweterku to dla mnie za dużo :D Sala piękna, jedzenia na stołach że aż się uginają, Pan Dawid w garniturze lakiery się błyszczą, a Pan Józef w wymemłanym sweterku (na całe szczęście podczas imprezy nie kręci się nigdzie po sali). Także podsumowując: Organizacja - Profeska Obsługa - Ok (donosili, odnosili tak jak się należy) Kuchnia - Ze szczerego serca polecam :) Ogólnie najlepsze wesele na jakim byłem i to w dodatku moje! :D Odpowiedz Link
music17 sala Athena Panki 02.02.14, 17:06 Po ostatnich doświadczeniach z właścicielami to jedna wielka porażka!!!! Sala ładna i robiąca wrażenie...jedzenie jak to na wiosce...pospolite(wedle gustu właścicieli sali jak i Młodych robiących wesele no i oczywiście zasobności portfela bo nic za darmo) ...natomiast w dzisiejszych czasach oczekuje się wyjątkowości i jakości...a Panom P. najwyraźniej słoma z butów.... Panowie S i D zapomnieli chyba, że pieniążki w życiu nie są najważniejsze a tu jest tylko mowa o tym, że musi się za wszelka cenę opłacić...Pragnę dodać że wesele bardzo udane niestety wszystko przeliczone i to razi. Szczerze z serca jeśli ktoś tu trafi poszukując inf, polecam sale w Szarlejce i Daga w Białej...byliśmy kilkakrotnie i tam jest naprawdę serdecznie i pysznie bez patrzenia w kieszeń klientowi... Dodam że swoje wesele robię w Szarlejce;-)))) Odpowiedz Link
elvisrox Re: sala Athena Panki 03.02.14, 10:11 Chyba koledze się coś pomyliło, robiłem akurat wesele w Pankach i byłem 2 razy na imprezie w Szarlejce i jeżeli chodzi akurat o żarcie w Szarlejce jest dno, przepaść, a nawet kanion w stosunku do Panek. Bądźmy szczerzy i obiektywni. Odpowiedz Link
agnieszka3222 Re: sala Athena Panki 04.10.14, 22:09 Witam byłam tam na weselu 2 lata temu i było świetnie jedzenie i obsługa wiec zdecydowałam się na swoje i jestem rozczarowana jedzenie nie smakowało gościiom zimne porcję panierka przypalona zimny rosół jestem rozczarowana i nie zadowolona aż dziwne bo tyle opinii pozytywnych słyszałam obsługa ok kuchnia nie na plus Pan Sergiusz Pan Dawid wielki minus Pan manager i kuchnia Odpowiedz Link
lucasbi82 Re: sala Athena Panki 08.10.14, 20:22 Robilem tam wesele w tamtym roku i czytajac bzdury typu: jakie nie dobre wiejskie jedzenie, jacy nie dobrzy sa organizatorzy ....itp. To plakac sie chce... Bo organizatorzy staraja sie jak moga by pomoc zorganizowac dobra impreze a jedzenie pyszne I w ogromnych ilosciach.... A niestety jak ktos sie tak panoszy ze mu polska kuchnia nie smakuje to polecam moze wesele we francji zrobic ponoc wodorosty i slimaczki tez niezle smakuja...;). Ps: to ze Chlopaki przeliczaja to normalne w interesie bo kazdy chce zyc! Pozdrawiam organizatorow I o czywiscie Pana lub Pania nie zadowolona i smacznych wodorostow zycze :) Odpowiedz Link
agnieszka3222 Re: sala Athena Panki 12.10.14, 02:28 Oczywiście może na twoim weselu było dobre pod warunkiem że je tam miałeś miałaś ale pachnie mi tu reklama pewnie ktoś z właścicieli lub rodziny nie istotne forum jest po to aby wyrazić swoje zdanie nie zawsze musi być cacy i pięknie kuchnia polska ok jeśli jest ona dobrze przygotowana nie przez pijanego kucharza pozdro Odpowiedz Link
konrad90005 Re: sala Athena Panki 25.01.15, 23:11 Zgadzam się kiedyś było fajnie teraz jest nie za bardzo proponował bym zmienić kucharza bo opinia jest bardzo zła , tym bardziej ze sala prezentuje się rewelacyjnie jak i u góry tak i na dole poza tym właściciele tez są bardzo w porządku ale jedzonko strasznie się popsuło pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
7damiano DEKORACJA ŚLUBNA 02.02.14, 23:01 Witam Serdecznie Mam w Ofercie Dla Państwa: -Dekorację Ślubną Kościołów,Sal Weselnych Oraz Domu Państwa Młodych -Bukiety Ślubne Oraz Dodatki -Strojenie Samochodów Ślubnych - Kompozycje Oraz Bukiety Okolicznościowe WSZYSTKICH PAŃSTWA ZAPRASZAM DO SKORZYSTANIA Z TEJ OFERTY . PRZY KAŻDYM ZAMÓWIENIU RABAT !!! Kontakt 662-716-881 lub dmnczarnecki@gmail.com Odpowiedz Link
prezenter30 Re: sala Athena Panki 24.04.15, 23:16 Witam w ostatni weekend prowadziłem wesele w tym lokalu i z czystym sumieniem polecam wszystkim sale Athena w Pankach : sala b.ładna ,jedzenie smaczne ,obsługa profesjonalna Pozdrawiam Dj.Mario www.mariodj.pl Odpowiedz Link