Dodaj do ulubionych

Diamentowa Sala polecam

09.11.12, 20:22
13 pazdziernika w tej sali odbyło się wesele mojej córki. Wszystko było zorganizowane doskonale. swietne jedzenie,elegancko podane i w ilościach ,którym największy żarłok nie dał rady. Sala ładna. Sanitariaty jak w luksusowych hotelach. Pokoje na górze ładnie urządzone. Pokój dla młodej pary wielki z piękna łazienką i jaccuzi. Bardzo ładnie zaaranżowana zieleń wokół sali. Polecam. Cena bardziej niż atrakcyjna w stosunku do jakości.
Obserwuj wątek
    • rainbow19880 Re: Diamentowa Sala polecam 04.04.13, 21:51
      czy Pani opisuje salę Diamentową we Wręczycy Wielkiej?
      posiadają oni pokoje gościnne?
      • w.pp Re: Diamentowa Sala 05.04.13, 22:31
        Jeden pokój gościnny jest.
        • rainbow19880 Re: Diamentowa Sala 06.04.13, 07:22
          jeżeli ktoś jeszcze był na jakiejś imprezie na tej sali to napiszcie jakie są wasze opinie.
    • sweetpenelope Re: Diamentowa Sala polecam 09.07.13, 18:14
      ja również polecam!!!! cena super. sala jest piękna! miałam tam swoje wesele w tym roku na 100 osób-wszyscy goscie siedzieli na gorze,na balkonie-polecam takie rozwiązanie.jedzenie 1 klasa! pięknie podane,ciepłe. napewno nie zamieniłabym na inna salę. przed podjęciem decyzji bylam tez w zlotych arkadach-pani bardzo arogancka stwierdziła ze w kwietniu na 100 osob moze zrobic ewentualnie...jakby nam wielką łaskę robiła....poza tym wystroj.. hmmm jak na cygańską imprezę...o cenie wyższej o 70zł/osobe nie wspomnę.sala diament jest nowoczesna,wszystko nowiutkie.polecam z czystym sumieniem.my odrazu wiedzieliśmy że "to jest to" i nie zawiedliśmy się;) jeśli chodzi o zespól to mogę polecić Tapps:) grali u nas -goście byli zachwyceni;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka