lola_81 06.03.05, 13:28 życie w cieniu podejrzeń ma tez swoje blaski... zgadzasz sie z tym? napisz coś więcej o tym bo ja żyje w cieniu podejrzeń i nie wiem gdzie te blaski... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: caruzzo?? 06.03.05, 14:42 Pewnie,ze z się z tym zgadzam.;)) Każdy ma swoje sprawy,sekrety z którymi nie ze wszstkim sie dzieli..to często rodzi niedomowienia,a nawet podejrzenia..niekoniecznie słuszne.....;()))) Niekiedy w ten sposob tworzą sie mity o pewnych ludziach.;)))) Zycie jest pełne blasków i cieni.........DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: caruzzo?? 06.03.05, 15:08 zastanawiam się,w tym dobrym słowa znaczeniu:)),czy na wszystkie pytania potrafisz odpowiedzieć:)).Zawsze potrafisz wybrnąć:)). Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: caruzzo?? 06.03.05, 15:11 Staram sie moja Sympatio odpowiadac na wszystkie pytania...ale niestety mam ich tez wiele jak dotąd bez odpowiedzi.......;)))) One czekają spokojnie w cieniu na swoją kolejność...;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: caruzzo?? 06.03.05, 15:19 nie dość,że słońca nie ma to jeszcze w cieniu zostawiasz:(( Ale jesteś:( Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: caruzzo?? 06.03.05, 20:48 Musze trochę w cieniu posiedziec dla ochłody.... wiesz dobrze,ze nieraz człowieka potrafią doprowadzić do tzw. białosci.;DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś