07.01.13, 20:46
Czy miał już ktoś wesele na tej sali?

Proszę o opinie osób, które już tam były.
Obserwuj wątek
    • justyna480 Re: SALA VIGO 10.01.13, 18:18
      Ja byłam u kuzynki na weslu i było super pod każdym względem jedzenie pyszne i bardzo dużo .Wszędzie czyściutko obsługa znająca się na swojej pracy. Stoły wyglądały pięknie a sala jak z bajki polecam każdemu .Sama też mam tam wesele we wrześniu .
      • wioletta.1984 Re: SALA VIGO 11.01.13, 09:05
        Ja uważam że sala vigo jest to chyba jedna z lepszych jak nie najlepsza sala w okolicy .Przedewszystkim nowoczesna w fajnych kolorach i jak nwoą sale to z tego co wiem to mają sporo imprez ja mam zamówione wesele na 2014 .Jedzenie przepyszne i naprawde bardzo jest go dużo aż nie jesteś w stannie wszystkiego spróbować .Ceny takie jak wszędzie a co najważniejsze nie doliczają żadnych dziwnych opłat typu,, korkowe'' czy ,,klimatyzacje'' a wiem że często sie tak zdarza poprostu masz konkretną cene i wiesz ile Cie to wyniesie .Moja mama była tam na komuni i poprostu wróciła zachwycona .Ja bym się nie zastanawiała na twoim miejscu .
    • pchelka.19.86.06 Re: SALA VIGO 11.01.13, 09:36
      Ja miałam tam wesele i moge polecic każdemu kto che mieć wesele bezproblemowe .Wszystko super załatwione i uszykowane .Jedzenie wystrój pierwsza klasa .Wszystko co zostaje otrzymujecie i dzielicie po rodzinie i znajomych bo nie jesteś w stanie tego przejeść .Ja z mężem jestem zadowolona ze wszystkiego i nasi goście z tygo co słysze do tej pory też są bardzo zadowoleni .Polecam zdecydowanie tą sale .
    • malutka-malutka4 Re: SALA VIGO 16.01.13, 14:04
      Ja miałam przyjęcie weslne w sali Vigo i jestem bardzo zadowolona nic bym nie zmieniła .Świetne podejście do Nas i do naszych gości i ze strony właścicieli jak i kelnerów .Niczym nie trzeba się martwić tylko dobrą zabawą .Jedzenie super i bardzo dużo .Wszystko co zostało z ciepłych posiłków i wszystko ze stołów zostało spakowane .Szczerze polecam tą sale .
      • wixen23 Re: SALA VIGO 24.01.13, 21:42
        A jak kształtują się ceny na tej sali ? Jakieś haczyki na umowie ?
        • malutka-malutka4 Re: SALA VIGO 25.01.13, 13:43
          Ja płaciłam 170 zł ale na to co miałam podane to zdecydowanie warto było.Nie ma żadnych dziwnych dopłat i umowa jest krótka i zwięzła .Chyba tydzień wcześniej podałam dokładną ilość osób i za to zapłaciłam nie było żadnego problemu .Z mojej strony mogę polecić każdemu tą sale .
    • kasia.hak Re: SALA VIGO 26.01.13, 14:24
      Zdecydowaliśmy się na tą salę na wesele:) Sala śliczna, nowoczesna, no i opinie ma super:)

• agnieszka.wilk1984 Re: SALA VIGO 30.01.13, 11:42
        Na kiedy udało Ci się zarezewować tą sale vigo i ile płacisz ja też tam chce ale w tym roku na wrzesień nie mają terminu i chyba będe musiała przełożyć na następny rok a koniecznie chce we wrześniu bo i ja i narzeczony mamy urodziny .A jak z zespołem nie miałaś problemu .Pozdrawiam Aga .
        • kasia.hak Re: SALA VIGO 31.01.13, 20:35
          My zdecydowaliśmy się na sierpień/wrzesień 2014.
          Sala fajna to i trudno z terminami;)
          Z zespołem na 2014 też nie ma problemu.
          • andal83 Re: SALA VIGO 02.02.13, 23:01
            a jaka jest cena w 2014 roku za wesele jednodniowe? Nie wiesz czy mają jeszcze wolne terminy na 2014?
            • agnieszka.wilk1984 Re: SALA VIGO 03.02.13, 10:10
              Jak byłam ostatnio na rozmowie to mieli jakieś wolne terminy jeszcze więc pewnie coś znajdziesz .Ja akurat chcałam wrzesień i się udało .
      • wixen23 Re: SALA VIGO 16.03.14, 20:51
        Witam, jak kształtują się aktualne ceny na tej sali ? Jakieś bonifikaty za liczbę osób ?
        Pozdrawiam
    • kasia.hak Re: SALA VIGO 20.05.13, 21:20
      Miał ktoś ostatnio weselę/imprezę na tej sali?

Czekam na nowe opinię:)
      • klaudynka.woch Re: SALA VIGO 11.06.13, 18:50
        Tak się składa że byłam tam na weselu 1 czerwca dla mnie super. Jeszcze nie planuje swojego wesela ale jeśli będę to napewno w Sali Vigo w Kościelcu .Pełen profesjonalizm w każdym momencie .Więcej konkretnych opinii masz na www.gdziewesele.pl/Domy-weselne/Vigo-Sala-Przyjec-Okolicznosciowych.html Z mojej strony polecam bez zastanowienia
        • kasia.hak Re: SALA VIGO 23.07.13, 19:50
          Sezon weselny trwa, jakieś nowe opinie od osób które tam się bawiły?
          • wioletta.1984 Re: SALA VIGO 11.09.13, 18:04
            Swoje wesele mam tam w przyszłym roku a teraz w sierpniu byłam tam na weselu znajomych oni są bardzo zadowoleni ,ich rodzice też a od gości słyszałam same dobre opinie.Ja byłam bardzo zadowolona i utwierdziło mnie to tylko że wybrałam najlepszą sale w okolicy , i co dla mnie jest bardzo ważne to to ze właściciele cały czas dbają o salę i teren przed lokalem .W trakcie imprezy są cały czas na miejscu i chętnie służą rada i pomocą .Jak przyszliśmy na poprawiny nie mogliśmy uwieżyc że w ciągu kilku godzin jest tak czyściutko wszędzie . W trakcie imprezy też nie można było się do niczego doczepić , w ubukacjach sprzątane regularnie aż pachniało (co proszę mi wierzyć nie zdarza sie wszędzie na salach w trakcie imprezy ).Ja polecam w 100 % .Na innym weselu na tej sali byli też moi sąsiedzi którzy byli tam pierwszy raz i o jedzeniu i o samym sposobie podania go mówili przez tydzień ze super .Cały czas trzymają wysoki pozion swoich usług (jedzenie , obsługa ) myślę że to najlepsza sala w moim regionie .
    • fotosliwinscy Re: SALA VIGO 12.09.13, 08:17
      Witam niecałe dwa tygodnie temu obsługiwaliśmy Wesele na tej sali Fotografia plus Wideo filmowanie (dobrze się na niej pracuje) po rozmowach z młodymi byli zadowoleni, goście także. Jeśli chodzi o obsługę i posiłki na wysokim poziomie piszemy z doświadczenia ponieważ praktycznie co tydzień jesteśmy na innej sali. Sala nowa i ładna godna polecenia.

www.fotosliwinscy.pl
    • 1just Re: SALA VIGO 13.10.13, 16:09
      Moja kuzynka była tam na weselu i chciała tą salę wybrać na swoje wesele.
      Nie była jednak zadowolona i szuka innej sali... Nie pamiętam o co dokładnie chodziło, ale wydaje mi się, że wg niej jedzenie nie było najlepsze.
      Ale w końcu każdy ma inne podniebienie ;-)
      • kasia.hak Re: SALA VIGO 13.10.13, 19:47
        Byłam nie dawno na weselu w sali VIGO i jestem zachwycona obsługą, jedzeniem, wyglądem sali, etc.Jedzenie pyszne, w mega dużych ilościach!!! Nie do przejedzenia! Wszystko było na bardzo wysokim poziomie!!! Sala z klasą!!! Chdzę dużo po weselach i uważam, ze to jest jedna z nielicznych bardzo fajnych sal na wesele w Częstochowie i okolicach!!! Serdecznie polecam!!!
    • wixen23 Re: SALA VIGO 18.03.14, 12:03
      Witam, jak kształtują się aktualne ceny na tej sali ? Jakieś bonifikaty za liczbę osób ?
      Pozdrawiam
      • agutek04 Re: SALA VIGO 18.03.14, 19:41
        Wystarczy zadzwonić pod numer podany na stronie sali i właścicielka (bardzo miła kobietka) udzieli Ci rzetelnej odpowiedzi. Cena też jest zależna na jaki rok planujesz wesele, także pytaj u źródła:) Osobiście salę polecam, będę mieć tam swoje wesele w czerwcu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka