Dodaj do ulubionych

Pałac Czarny Las

08.02.13, 21:11
Czy ktoś z forumowiczów urządzał w Pałacu Czarny Las wesele? Może ktoś tam na weselu był? Będę wdzięczny za opinie.
Czy impreza warta jest swojej ceny?
Na co zwrócić uwagę przy planowaniu?

Obserwuj wątek
    • richi40 Re: Pałac Czarny Las 13.02.13, 20:10
      filmlook.pl/?video=dominika-ivan
      teledysk z Pałacu Czarny Las
      • ch3heg Re: Pałac Czarny Las 14.02.13, 12:46
        Dziękuję.
        Czekam na więcej :)
        • danielkasprzak Re: Pałac Czarny Las 04.03.13, 18:35
          Jako fotograf robiłem tam kilka ślubów i powiem tak nie wiem jakie ceny ale standard, obsługa, klimat no i jedzenie po prostu rewelacja a w wielu miejscach bywałem i wiele widziałem.
          • dj.jaro Re: Pałac Czarny Las 24.08.13, 20:53
            Cen nie znam, zapewne są uzależnione od menu i innych czynników. Ale tak jak przedmówca napisał: standard, obsługa, klimat, jedzenie - po prostu pałacowe. Polecam.
            • maniana_k Re: Pałac Czarny Las 21.02.14, 19:58
              A można zapytać o ceny od osoby? Podoba mi się ten pałac ale nie wiem czy finansowo to nie jest jakiś kosmos :/
              • ch3heg Re: Pałac Czarny Las 21.02.14, 21:16
                220zł, 260zł, 300, 450 - przynajmniej tak było w zeszłym roku. Plus alkohol i napoje.
                • ive_86 Re: Pałac Czarny Las 23.02.14, 10:48
                  Tak zgadza się. Do tego napoje 30 zł od osoby i alkohol od 40 do 100 zł od osoby.
                  Jeśli chcesz wstawić swój alkohol musisz zapłacić korkowe - 15 zł od każdej butelki .
    • dj.jaro Re: Pałac Czarny Las 07.04.14, 12:59
      Jeśli planujecie swoje przyjęcie weselne w Pałacu Czarny Las, to zobaczcie jak może wyglądać sala na której bawić się będziecie ze swoimi Gośćmi.
      jaro.czest.pl/palac-czarny-las/
    • anny94 Re: Pałac Czarny Las 03.11.17, 19:49
      Witam
      Jestem ciekawa jak wygląda przyjęcie weselne w Pałacu Czarny Las.
      Gro info wiem juz po przeczytaniu postów na Forum , interesuje mnie jednak ile kosztuje śniadanie dla osób nocujacych w Hotelu , czy jest "korkowe" i czy opłaca się brać oferte weselna " all inclusive" ( jest bardzo droga!!! we wnętrzach pałącu 400 a w namiocie bankietowym 500 zl/osoba) oraz ile kosztuje nocleg za osobe
      • kolpak11 Re: Pałac Czarny Las 26.02.18, 12:44
        Właśnie się zastanawiamy z narzeczoną nad weselem w CL w namiocie.
        Czy namiot to raz (chcemy coś innego), a czy CL to dwa, bo cena jest faktycznie wysoka (przy weselu na 90 osób to ok +10/15 tys. I niestety odnoszę wrażenie "zdzierstwa", no bo jak można liczyć 1l. wody 10 zł; 1l. soku 15 zł; cola 0,2 6 zł...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka