kamu2 12.03.07, 14:04 Jaki polecacie zespół na wesele,ja mam el-troic słyszłama ze grają fajnie,polecam zespół remo,bawiłam sie przy nich bardzo dobrze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamu2 Re: jaki zespół na wesele 12.03.07, 14:08 acga zapomniała bym rewelacyjny jest zespół "mefis" z wręczycy,tylko lepiej nie słuchac ich płyty nagrana jest kiepsko,na żywo są rewelacyjni zagrają i zaspiewają praktycznie wszystko,troche żałuje że nie bedzie u mnie tego zespołu,ale moge polecic ich z czystym sumieniem Odpowiedz Link
babulak Re: jaki zespół na wesele 02.01.15, 22:06 Zespół jest okropny! Nie polecam nikomu! Zepsuł całe dwudniowe wesele na którym byłam. Panowie byli chamscy i niemili dla gości. Nikogo nie słuchali - jak młodzi lub ich rodzice zwrócili im uwagę - obrażali się. Grają niemodnie, robią bardzo długie przerwy (głównie na picie). W pierwszy dzień byli mocno wstawieni jeszcze przed przyjazdem młodych na salę. Na poprawiny spóźnili się bez żadnego powiadomienia oraz po przyjeździe bez żadnego sensownego wytłumaczenia swojego spóźnienia. Zachowali się jakby byli gośćmi a nie w pracy! Zero profesjonalizmu. Nie polecam szkoda nerwów i pieniędzy. Odpowiedz Link
ansy22 Re: jaki zespół na wesele 12.03.07, 14:21 Ja mam zespół QUATRON moj M bawil sie na dwóch weselach przy ich muzyce i mowi ze sa super Odpowiedz Link
ala-81 Re: jaki zespół na wesele 13.03.07, 06:57 byłam kiedyś na pikniku gdzie grał EL-tronic właśnie :) Odpowiedz Link
dora2905 Re: jaki zespół na wesele 13.03.07, 08:10 My będziemy mieć zespół Clasic. Składa się on z faceta(gra na klawiszach) i dwóch babek(śpiewają). Zupełnie nic o tym zespole nie wiem, ale moja przyszła teściowa znalazła ich ogłoszenie w gazecie i tak właśnie do nich trafiliśmy. Ten facet mieszka na Błesznie (za PZU). Może ktoś z Was słyszał cokolwiek o nich? Odpowiedz Link
asienka1981 Re: jaki zespół na wesele 28.04.07, 16:04 U nas bedzie gral zespół QUATRON! Nie bawilam sie przy ich muzyce ale znajoma mówiła że fjnie grają. Słyszałam parę kawałków w necie i całkiem całkiem!! :) Dwóch chłopaków i dwie dziewczyny :)bedzie nan pewno ok :) Odpowiedz Link
lukas.050983 Re: jaki zespół na wesele 08.06.07, 22:19 zespół STOKROTKI. tak grają ze nikt nie usiedzi za stołem. najlepszy zespół jaki słyszałem Odpowiedz Link
djmosquito Re: jaki zespół na wesele 03.01.15, 14:19 Witam, Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - email: dj@dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link
areksband Re: jaki zespół na wesele 12.06.15, 12:43 Witamy serdecznie. Profesjonalny zespół muzyczny "AREKS BAND" z Dzierżoniowa (dojazd nie jest problemem) www.areksband.eu SZUKAJ NAS NA FACEBOOKU:(dużo filmów , repertuar itp) www.facebook.com/pages/Areksband-Zesp%C3%B3%C5%82-Muzyczny-Dzier%C5%BConi%C3%B3w/327535157426457 Skład 2+1 Wokal - Justyna. 1. Wokal, Klawisze, Akordeon, WODZIREJ(zabawy, konkursy itp) - Alek Gitara, Bęben -Marek Profesjonalny sprzęt i oświetlenie, własny transport, repertuar dla każdego. OPRAWA MUZYCZNA BŁOGOSŁAWIEŃSTW W DOMU PARY MŁODEJ Prowadzimy również oprawę w języku niemieckim. Jesteśmy aktywnym zespołem, dlatego wychodzimy naprzeciw Klientom . ZAPRASZM DO KONTAKTU Justyna 693-449-844 , jsnopczynska@o2.pl Odpowiedz Link