Dodaj do ulubionych

ZIELONE WZGóRZA Bukowno.

24.11.07, 14:35
Wie ktoś coś o tej sali?
Obserwuj wątek
    • monikailukasz Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 28.11.07, 19:09
      cze wiem tyle ze wlasciciel robi wiele problemow
      • patrycja2208 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 09.05.08, 10:23
        prosze powiedz jakie właściciel robi problemy robie tam swoje wesele i jestem
        przerażona
      • patrycja2208 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 09.05.08, 10:25
        Prosze o opinie na temat tej sali - jedzenie obsługa.Ludzie pomóżcie kto robi
        tam wesele w najbliższym czasie mój mail pacia2208@poczta.fm
    • monikailukasz Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 28.11.07, 19:11
      kiedy wasz slub i w jakim kosciele
      • coollezanka Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 02.12.07, 14:01
        13.06.2009 Kościół w Mstowie. A byłaś tam na weselu? Bo słyszałam dobre i złe
        opinie na temat tej sali... Ponoć ich pierwsze wesele było nieudane... I
        kucharka nie taka i wogóle byli przewrażliwieni na punkcie czystości i wszelkich
        uszkodzen. To akurat wiem od zespołu który tam grał i który będzie grał też na
        naszym weselu. Ja jestem dobrej myśli i wydaje mi się że właściciele zrozumieją,
        że brudne krzesło i brudny obrus to nie uszkodzenie a normalna sprawa na
        weselu... Wybraliśmy tą salę z tego względu, że są pokoje noclegowe. Mój
        narzeczony jest z dolnośląskiego i sporo ludzi będziemy mieć przyjezdnych. Na
        rękę jest nam że nie musimy się już martwić i wynajmować jakiegoś noclegu gdzieś
        daleko. Bo tak naprawdę gdzie indziej byłby problem...W Częstochowie nie ma
        takiej sali, w której byłoby miejsc noclegowych na 40 osób...
        Pozdrawiam. :)
        • patrycja2208 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 09.05.08, 10:21
          Hej wiesz coś więcej na temat tej sali chodzi mi o jedzenie i o obsługe.Mam tam
          wesele w przyszłym roku w lipcu.Prosze o więcej danych o słysze bardzo różne
          dane mój mail pacia2208@poczta.fm
    • aniaa99 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 04.12.07, 09:37
      Witam, czy jest ktoś kto był na weselu w Dworze Zielone Wzgórza?
      Bardzo proszę o opinie ponieważ sama sala i cały budynek są piekne
      więc chyba zdecyduję sie zrobic tam swoje wesele w 2009 r. ale
      przeraziły mnie opinie, że właściciele robią problemy. Czy możecie
      napisać coś więcej na ten temat???
      • aga_7_6 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 06.12.07, 02:49
        Witaj, w sierpniu byłam tam na weselu mojej koleżanki. Mam same
        pozytywne wrażenia, sala i okolica - przepiękne. Jedzenie, jak i
        obsługa w porządku. Z tego co wiem to właściciele nie robili
        problemów. Słyszałam podobne opinie na temat włascicieli ale myslę,
        że poprostu na początku mogli być trochę spięci, no ale z własnego
        doświadczenia wiem, że chyba juz nieco wyluzowali.
        Pozdrawiam i życzę udanego wesela:)
        • coollezanka Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 07.12.07, 10:26
          No to fajnie... Ja tez właśnie tak myślę, że na początku poprostu właściciele
          byli bardzo przejęci... Kto by nie był... Właścicielka mówiła że obsługę ciągle
          dobierają, teraz na sywetra ma być jakaś kucharka która przebywała ileś tam
          czasu we Włoszech i chyba to właśnie ona uczyła się od samego Kuronia... Ja mam
          już tą salę zarezerwowaną i nie ukrywam że na początku miałam wątpliwości ale z
          czasem przekonuję się że będzie dobrze...
          Pozdrawiam.
          • michal.t.z Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 19.12.07, 23:55
            My mamy tam wesele w lipcu 2008.
            Podoba nam się sala i okolica. Budynek ujął nas starannym, eleganckim
            wykończeniem. Widać, że właściciele przykładają wagę do szczegółów. Liczymy, że
            będzie tak też przy organizacji wesela.

Z naszych rozmów z właścicielami widzimy, że są pomocni i bardzo w porządku.
            Dowiedzieliśmy się też, że na pierwszym weselu (o którym była mowa wcześniej) to
            zespół muzyczny zachował się nie fair. Doprowadził bowiem do zniszczenia
            parkietu, używając nieoheblowanej deski do zabawy w przeciąganie po podłodze.

Ogromnym plusem 'Zielonego Wzgórza' są pokoje noclegowe z łazienkami o wysokim
            standardzie.

Nam się podoba.
            • jolcia1984-0 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 02.01.08, 19:19
              ja mam tam wesele 20 czerwca 2009r. wybralismy ta sale poniewaz sie nam bardzo
              spodobala. niestety nie mialam zadnych informacji co do obslugi, ani jedzenia.
              mam nadzieje ze bedzie wszystko ok:)
              do Michala: napisz prosze jak bylo na twoim weselu, a przede wszystkim z czego
              nie byles zadowolony ( chociaz mam nadzieje ze tak nie bedzie)
              pozdrawiam goracy:)
              • eve_z Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 24.01.08, 00:54
                witam, jezeli ktos organizowal wesele w Zielonych Wzgorza, to prosze
                o opinie, jak jedzenie, i ogolnie jak wyglada cala organizacja ze
                strony wlascicieli. Wlasnie jestem na etapie planowania wesela i
                chyba zdecyduje sie wlasnie na ta sale weselna.
                Z gory dzieki za pomoc.
                Pozdrawiam
                • rogacz.czewa Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 04.02.08, 13:31
                  Proszę o jakieś opinie osób które były na weselu we dworku na zielonych wzgórzach.
                  • magnefar Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 06.02.08, 16:39
                    czy Zielone Wzgorza maja swoja strone internetowa?
                    • michal.t.z Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 26.02.08, 21:37
                      Do Jolci: wesele mamy tam dopiero w lipcu 2008. Jak będziemy po, to dam znać.
                      Wtedy będę mógł powiedzieć coś więcej odnośnie jedzenia, obsługi i klimatu w
                      trakcie przyjęcia.
                      To jest nowa sala więc się dopiero rozkręcają. Mam nadzieję, że do lipca już
                      nabiorą doświadczenia ;)
                    • tezett3000 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 22.03.08, 17:31
                      strona internetowa Dworu Zielone Wzgórza w Bukownie ( puki co chyba
                      jeszcze w budowie) www.dworzielonewzgorza.pl
                      • aniap0702 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 08.07.08, 08:52
                        miałam przyjemność być tam na weselu:)
                        jedzenie pyszne, piękny wystrój sali i okolica cudowna!!!
                        nic dodać nic ująć. Moja ocena to 5+.
            • martyna-1972 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 12.03.10, 23:03
              Ogladalismy ta sale wszystko nam sie podobalo - ale zgapilismy sie i sprzatnieto
              nam ja sprzed nosa
          • psychologis Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 08.07.08, 10:04
            Dziewczęta kochane, znacznie bliżej Częstochowy jest centrum przyjęć okolicznościowych w Szarlejce - tam (jak już gdzies pisałam) jest równie uroczo, a właścicielka jest rzeczową babką na poziomie.
            • e-fuuj Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 09.07.09, 13:59
              Czesc, Czy posiadasz zdjęcia sali tzn wystroju podczas wesela? nortgsm@vp.pl
              Bardzo prosiłbym o jakies zdjęcie i opinie
              • struna72 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 20.01.10, 21:03
                Sala bardzo ladna - swietnie zrobiona chodz chyba do konca jeszcze nie jest
                ukonczone na zewnatrz ale coz - nie wszystko na raz. Ogolnie robi wielkie wrazenie.
              • marta_martusia Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 20.07.10, 12:34
                Fajna sala - ale jak bawilam sie u kolezanki jeszcze nie byla do konca
                wykonczona - ale ogolnie bardzo pozytywne wrazenie
          • andzio1979 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 30.03.09, 22:57
            Sala jak kazda nowa musi sie dotrzec obsluga itd. Bawilem sie na weselu i powiem ze ja osobiscie jestem zadowolony.
        • patrycja2208 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 09.05.08, 10:18
          aga prosze Cię o wiecej opini na temat jedzenia na tej sali.Ponoć podają
          smacznie ale małe ilości ,obsługa jest mało doświadczona.Mam tam wesele
          18.07.2009 ale mam duże wątpliwości
          • aga_7_6 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 12.05.08, 20:05
            Jedzenie, z mojego doświadczenia, jest smaczne, co do ilości to nie
            zauważyłam żeby było go mało, moim zdaniem to ilość była
            standardowa, jak to w większości knajp na weselach - czyli poprostu
            dużo :). Co do obsługi, no nie wiem, mi się nic w oczy nie rzuciło,
            żeby coś było nie tak. Nie powinnaś się raczej stresować.
            Pozdrawiam i udanego wesela:)
            • ona10001 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 08.07.08, 10:24
              Niedawno bawiłam sie tam na weselu i wrazenie ogólne bardzo dobre.sala
              śliczna,jedzenie dobre,obsługa równiez,a z opinii młodych-ponoc własciciele
              bardzo mili i ugodowi.
              • carry-beauty Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 20.07.08, 09:55
                Sala jest naprawdę ładna, a otoczenie z dnia na dzień wygląda
                lepiej. Według mnie wadą tego lokalu jest jedzenie i obsługa. Panie
                kelnerki są przeważnie bez doświadczenia dlatego często są problemy
                z właściwym podaniem posiłków. Jedzenie jest całkowicie przeciętne,
                nic szczególnego, a ilościowo niestety mało. Miejmy nadzieję, że z
                czasem to się poprawi i sala będzie naprawdę na wysokim poziomie w
                każdym względzie.
                • robsonix Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 22.07.08, 10:24
                  Witam.
                  Gram w jednym z lokalnych zespołów weselnym i graliśmy po raz pierwszy w tej sali w miniony weekend.
                  Jest to bez wątpienia jedna z najładniejszych sal jakie widziałem.
                  Ilości jedzenia, które dostawaliśmy były nie do przejedzenia a wiadomo, że zespół dostaje zawsze mniej niż goście no i naszym zdaniem było pyszne. Jako zespół nie mieliśmy żadnych problemów z właścicielami czy obsługą. Na zewnątrz jest tyle miejsca, że można zbudować boisko. Przepiękna okolica. Kelnerki rzeczywiście uczą się dopiero zawodu ale starają się. Dojazd dość skomplikowany ale za to cisza i spokój.
                  Podsumowując polecam to miejsce.
          • jerzyimalgorzata Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 28.07.08, 21:55
            Dworek "Zielone Wzgórza" -brzmi pięknie i rzeczywiście tak tam jest.
            Lokal o najwyższych standardach.Dużo przestrzeni,znakomite
            wyżywienie,możliwość skorzystania z pokojów gościnnych. Wszystko
            urządzone z niezwykłym smakiem i elegancją. Wesele,które
            urządzaliśmy tutaj 26.07.2008r. uznane zostało przez gości jako
            niezwykle udane. Właściciele dworku przemili, życzliwi i doskonali
            organzacyjnie.

• osyrka Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 24.09.08, 13:46
          witam:) mam jeszcze pare dni na zdecydowanie sie czy moje wesele
          odbedzie sie własnie na tej sali...bardzo sie ciesze ze trafiłam na
          to forum..dzieki za opinie:) mam jednak pytanie ..bo ja planuje
          dopiero weselicho w 2010 roku i troszke przeraza mnie cena od osoby
          tj.220zł..czy orientujecie sie moze jakie sa ceny na ten rok(2010r)
          na innych salach? bo moim zdaniem troszke drogo...pozdrawiam i
          prosze o odpowiedzi
    • bettii66 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 06.08.08, 16:40
      02.08.2008r.urządzaliśmy przyjęcie weselne w Zielonych Wzgórzach.Bez wątpienia
      stwierdzamy, iż miejsce to spełniło nasze oczekiwania.Jedzenie bardzo smaczne i
      w naprawdę dużych ilościach, obsługa bez żadnych zastrzeżeń, wszystko sprawnie
      i na czas. Sala przepiękna, urządzona z niezwykłym smakiem i kunsztem, ogromne
      przestrzenie, wszystko najwyższej jakości.Pokoje hotelowe przytulne,wszędzie
      zachowany porządek i czystość. Właściciele bardzo pomocni, uprzejmi, wspaniali
      organizatorzy. Okolica spokojna z cudownymi widokami. Naprawdę Dwór Zielone
      Wzgórza jest miejscem godnym polecenia. Miejsce to w ogromnej mierze przyczyniło
      się do tego,aby najszczęśliwszy dzień w naszym życiu rzeczywiście taki był. Z
      całego serca dziękujemy właścicielom.
      Beata i Damian
    • viktoriam Ile osób mieści ta sala? 10.08.08, 11:30
      Interesuje mnie na ile osób organizowane są tam przyjęcia weselne.
      • ona10001 Re: Ile osób mieści ta sala? 11.08.08, 10:47
        Na weselu na ,którym ja byłam było ok 150 osób,ale myślę,ze 170-180 tez wejdzie
        i nie będzie strasznego ścisku.
        • jolcia1984-0 Do ona10001 11.08.08, 17:40
          Czy przy takiej ilości osób stoliki przy których siedzieli goście
          ustawione były wzdłóż czy w poprzek sali?? i czy zespół muzyczny
          miał swój stolik ustawiony na sali czy na korytarzu?
          I mam pytanie co sądzisz o jedzeniu i obsłudze na weselu?
          Z góry dziękuję za odpowiedź:)
          • ona10001 Re: Do ona10001 11.08.08, 21:45
            Jak wchodzisz na te sale to na środku są panele,a wokół czerwony dywan na którym
            były stoliki/siedzieliśmy wzdłóż parkietu/Na przeciwko wejscia na sale była
            orkiestra,ale stolik mieli na korytarzu naprzeciw drzwi wejsciowych.Jedzenie
            było dobre,obsługa miła.Sala jest naprawdę piękna.
    • bianka66 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 25.08.08, 15:07
      Zielone Wzgórza to rzeczywiście super sala, ale ma jednak sporo minusów...
      Po pierwsze jedzenie...smakowo jest dobre, ale ilości skandalicznie małe!!zwłaszcza zimna płyta!!mówiąc szczerze, to organizatorzy powinni się wstydzić podawać na ogromnej paterze dosłownie 3galaretek, czy kawałków mięsa przystrojonych za to ogromną ilością sałaty!!ponadto zimna płyta jest uzupełniana (jeśli w ogóle jest)jedynie przy stole rodziców, na weselu na którym byłam było tak,ze przy miejscu dla Młodej Pary dosłownie nie stało nic!!nawet jednej patery!!!Młodzi musieli sięgać po wszystko do stolika obok!!tak więc przyszłe Młode Pary przemyślcie decyzję urządzenia tam przyjęcia weselnego!!
      • megi-beauty Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 25.08.08, 17:52
        przeczytalam wiele poprzednich postow na tem Zielonych Wzgorz i nie
        wierze w to co czytam.Bylam tam ostatnio na weselu i nie moge
        niczego zarzucic ani sali,ktora jest prezpiekna i przestronna ani
        jedzeniu.Nie macie racji piszac ze jedzenia jest malo bo nie macie
        pojecia ile tego sie marnuje.Jezeli chodzi o zimna plyte to jest
        bardzo duzy wybor roznego rodzaju potraw ,ktore uzupelniane sa na
        biezaco i jest swieze i smaczne.Cieple posilki sa wysmienite,i nawet
        nie bylam w stanie wszytskiego sprobowac!tak wiec polecam jak
        najbardziej ta sale.
      • aga_7_6 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 29.08.08, 15:09
        W przyszłym roku organizuję wesele w Dworze Zielone Wzgórza, w
        zeszłym byłam tam na weselu co własnie skłoniło mnie do podjęcia tej
        decyzji. Co do wypowiedzi bianki66 to się z nią nie zgadzam. Byłam
        już na nie jednym weselu w swoim życiu i uwierz mi mam porównanie
        jak gdzie jest. Dlatego też mogę stwierdzić, że w Dworze Zielone
        Wzgórza jedzenie jest naprawde na wysokim poziomie a jego ilość
        spora. No przynajmniej ja nie widziałam żeby ktoś głodny chodził :).
        Jest to moja subiektywna ocena ale myślę, że na chwile obecną jest
        to jedna z lepszych sal w Częstochowie i okolicach.
        • bianka66 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 30.08.08, 21:54
          Droga Ago!! nie musisz zgadzać się z moim zdaniem, bo każdy ma prawo do swojego, tyle tylko,iż właśnie po to jest to forum, by wyrazić swoje opinie, dla Ciebie wszystko jest ok. ale dla mnie nie, więc chciałam o tym napisać...również nie widziałam, aby "ktoś głodny chodził", ponieważ dania gorące są smaczne i w przyzwoitej ilości, jednak uważam, że zimnej płyty jest strasznie mało, a uzupełniana jest naprawdę jedynie na stolikach rodziców. Nie chcę powielać tego co napisałam w poprzednim poście, ale wydaje mi się, ze należy zwrócić przyszłym Młodym Parom uwagę na to co jest nie do końca ok.
          • dziodu Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 12.09.08, 12:46
            W telegraficznym skrócie, bo nie lubię się rozpisywać na tematy, czy zimna płyta
            stała obok mnie czy pół metra dalej. Miałem tam w sierpniu wesele i:
            1)bezproblemowe załatwienie wszystkiego - od jedzenia począwszy na noclegach
            gości skończywszy (standard pokoi - rewelacja)
            2)przecudna okolica
            3)miła i sprawna obsługa
            Żeby nie było tak słodko - jedyny minus to odległość od Cz-wy (dla mnie
            osobiście nie był to żadne minus, ale niektórzy goście brzęczeli). Suma
            summarum-z czystym sumieniem mogę polecić każdemu, kto ma dość wesel w
            strażackich remizach i pseudo lokalach a chce w miłej, i eleganckiej atmosferze
            spędzić czas. Pozdrawiam
            • justasc Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 18.12.08, 17:22
              Dzięki za te miłe informacje, ogólnie już mi lżej na sercu, gdyż za około 4 m-ce będę miała tam własne wesele. Fajnie słyszeć tak dużo pozytywnych rzeczy tym bardziej, że ziarno niepewności kiedyś parę osób zasiało...i zaczęliśmy się martwić, czy oby wszysto wypali.
    • jaro2642 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 29.12.08, 20:06
      ta restauracja jest ok. miałem tam wesele 30 sierpnia i wszystko
      było super, dobre jedzeni, bardzo ładnie i bezproblemowo, polecam
      • dagusia87_dwa Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 13.02.09, 12:28
        padła tutaj cena 220 zł. Czy ta cena tyczy sie jedno dniowego czy moze dwu
        dniowego wesela?jezeli nie to ile trzeba doplacic? czy w tej cenie zawierają się
        jakies dodatkowe rzeczy? jak np. chlebek, tort itd. czy moze tylko jedzenie,
        picie i wynajem sali. A za noclegi ile trrzeba doplacac? jest tam moze pokoj dla
        pary młodej za darmo?
        • adam-2203 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 19.02.09, 23:33
          Witam,
          najlepiej chyba samemu zadzwonic i sie dowiedziec, na stronie
          www.dworzielonewzgorza.pl masz namiary na zielone wzgorza..
        • mamrotek.2 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 09.03.09, 12:15
          Cena 220 zł jest na rok 2010.Jest to cena wesela dwu dniowego, w tym jest
          chlebek;)a co do noclegów to tez są pokoje (bardzo nowoczesne i ładne)cena to ok
          60-70 zł za osobe,jest to kwestia na pewno dogadania się bo jak wszystkie pokoje
          się wynajmie to na pewno będzie troszkę taniej a pokój dla Młodej Pary jest za
          free,duży z dużą łazienka..ale najlepiej osobiście jechać i
          zobaczyć...polecam,chociaż tak naprawde bede mogła coś powiedzieć dopiero w 2010;)
          • jaro2642 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 17.04.09, 10:49
            cena zgadza się jest juz około 220zł, gdy ja miałem wesele było 185,
            ale jesli nie patrzycie na ceny to warto, jest naprawdę super,
            własciciel jest trochę specyficzna osobą, ale ogólnie naprawdę
            dobrzy ludzie, dogadac też się mozna. polecam
            • justasc Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 20.05.09, 14:04
              W maju, dwa tygodnie temu wyprawialiśmy w Bukownie wesele. Sala jest
              rewelacyjna. Te wszystkie plotki o niedociągnięciach obsługi są całkowicie
              przesadzone. Obsługa super, jedzonko również i ogólnie bardzo cieszymy się że
              tam odbyła się uroczystość naszych zaślubin. Polecam ten piękny lokal bez
              wahania!!!!
    • jolcia1984-0 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 11.07.09, 16:56
      Witam! Dokładnie trzy tygodnie temu braliśmy ślub i jesteśmy bardzo zadowoleni
      że nasze przyjęcie weselne odbyło się właśnie na tej sali. Obsługa była bardzo
      dobra, jedzonko smaczne, pięknie podane. Jeżeli chodzi o właścicieli, są to
      naprawdę przemili ludzie. Bardzo ugodowi i służący dobra radą:) Nie było żadnych
      problemów. Sala jest poprostu przepiękna, tak samo teren wokół niej. Naprawdę
      gorąco polecam ten lokal. Warto go wybrać, aby sprawić, żeby ten wyjątkowy dzień
      był jeszcze piękniejszy:)
      Gorąco pozdrawiam:D
    • patiii888 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 21.01.10, 22:31
      polecam w 100 % , przede wszystkim jedzenie super, wystrój również!
      WARTO!!!!!
    • ocypis Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 08.03.10, 21:03
      Witam,moje wesele odbyło się 21.11.09r na tej sali każdemu mogę ją polecić pod
      każdym względem sali, jedzenia ,obsługi dosłownie pod każdym Przyszłe pary młode
      chcecie więcej informacji piszcie do mnie na gg 619494 odpowiem na wszystkie
      wasze pytania byście miały też swoje wymarzone wesele . Pamiętajcie również że
      wy z wesela będziecie mało co pamiętać (stres,zmęczenie,nerwy) ale wasi goście
      będą bardzo dobrze pamiętać i to oni będą wypowiadać swoją opinie .Ja słyszałam
      same superlatywy .Serdecznie pozdrawiam właścicieli i całą obsługę.
      • verbatim777 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 10.03.10, 15:48
        Rowniez polecam ,bardzo fajna sala,wlasciciele bardzo mili i
        konkretni,obsluga bez zastrzezen !
        • basia2487 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 14.06.10, 23:02
          Byłam na weselu na tej sali w zeszłym roku w sierpniu. Nie zrobiłabym tam
          swojego wesela. przede wszystkim jedzenie było wielkim minusem, niektórym daniom
          wnoszonym na sale towarzyszył niemiły zapach, ale obsługa bardzo mila.
          • megi-beauty Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 22.06.10, 11:59
            Dopiero po roku czasu piszesz opinie na temat tej sali i posiłków,ze byly
            niesmaczne i nieświeże , nie wierze ze przez caly rok apmietasz ich smak to
            jedna wielka sciema!poza tym jedzenie akurat na tej sali jest ogromnym plusem i
            jak najbardziej polecam ta sale, gdyz mialam okazje byc wielokrotnie gosciem na
            tej sali!wiec zastanow sie co piszesz zanim cos skrytykujesz.
            • basia2487 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 22.06.10, 18:17
              pisze dopiero teraz bo wczesniej nie interesowalam sie tym forum, pamietam jaki zapach towarzyszyl tym potrawom, nie wiem moze byly inne kucharki albo cos innego sie wydarzylo, ja bylam tam dwa razy i obydwa byly nie do konca udane, wiem co mowie i mowie to szczerze, nie pisze tego zeby kogos urazic, opisuje tylko moje wrarzenie oraz innych gosci tego samego wesela
          • justyna111.0 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 07.07.10, 10:47
            Ale co Ty piszesz za głupoty?? Ja również byłam w zeszłym roku na
            tej sali na weselu-w lipcu.Pomimo niesamowitegu upału jedzenie było
            przepyszne-nie do przejedzenia i co najważniejsze-świeżutkie! Na
            sali chlodno-klimatyzacja działała rewelacyjnie! Właśnie po tym
            weselu zdecydowaliśmy,że nasze też tam się odbędzie-czyli w
            sierpniu 2011. Już nie możemy się doczekać... :) a ten post chyba
            nspisała zawistna konkurencja...nieładnie...nieładnie :/
            • basia2487 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 07.07.10, 19:10
              Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i kazde wesele jest inne, nie lubie takich
              komentarzy bo wiem co pisze, nie ma idealnych lokali i wszedzie zdarzaja sie
              slabsze chwile
            • basia2487 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 07.07.10, 19:11
              dobrze ze ta sala zrobila na tobie wrazenie i szczerze zycze udanego wesela
              pozdrawiam
              • megi-beauty Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 08.07.10, 18:31
                no rozumiem ze kazdy moze miec inne zdanie na ten sam temat, ale skoro wiekszosc
                komentarzy jest pozytywnych to chyba nie ma zastrzezen do tej sali a tym
                bardziej posiłków.Bylam na weselu w czerwcu i naprawde wiele od tamtego roku sie
                zmienilo byłam zachwycona, i mila okazje poznac tutejszego kucharza, ktory
                serwowal wysmienitei świeże posiłki
                • basia2487 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 09.07.10, 00:15
                  Ogolnie uwazam ze sala jest piekna i do niczego oprocz jedzenia nie mialam zastrzeżeń, pozdrawiam
              • susia2 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 03.11.10, 18:14
                Cudowna sala - mam tam swoje wesele.:]
    • inulinka Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 25.11.10, 14:13
      Piękne miejsce :) Mam tam wesele:)
      • mikel24081 ZIELONE WZGóRZA Bukowno.9/10.10.10r. POLECAMY 08.12.10, 19:17
        Witam. Za pośrednictwem forum jeszcze raz DZIĘKUJEMY WŁAŚCICIELOM oraz OBSŁUDZE Dworu Zielone Wzgórza za SUPER zorganizowane przyjęcie weselne które mieliśmy 9października2010r. Zero problemów! Jeśli ktoś ma pytania proszę pisać(na mój login) Naprawdę szczerze POLECAMY !!! ps. Żadna podkładka- po prostu obiektywny jestem.
    • mucusia65 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 22.10.13, 20:46
      Właśnie opadły emocje po zabawie weselnej,którą zorganizowaliśmy w Bukownie w Zielonych Wzgórzach.Przyjęcie wg naszej opini (nowożeńcy z rodzicami)oraz Gości było fantastyczne!Dzięki bardzo profesjonalnemu podejściu od pierwszego spotkania z włascicielami aż do zakończenia pobytu w Bukownie mogliśmy się również doskonsalne bawić bez konieczności zwracania uwagi choćby na najmniejsze niedociągnięcie.Przyjęcie przebiegło dokładnie wg scenariusza jaki ustaliliśmy.Potrawy podawane były gorące,jednorazowo do stołów(mieliśmy okragłe kilkunastoosobowe stoły)przez kilku kelnerów na raz.Walory smakowe wszystkich potraw nie do opisania i do tego "niewidoczna" obsługa pojawiająca się natychmiast na każdą potrzebę Gości.Symapatyczni,mili i uprzejmi towarzyszyli nam do samego rana z taką samą ochotą obsługi.Państwo właściciele barzdzo pomocni,elastyczni byli dla nas ogromnym wsparciem proponując z własnego doświadczenia rozwiązania kwestii,na które sami nie zwrócilibyśmy uwagi.Cieszymy sie bardzo,że trafiliśmy do takiego lokalu,gdzie nie znależliśmy choćby najmniejszego słabego punktu.Goście hotelowi przyjęci byli równie wspaniale ze spełnieniem indywidualnych potrzeb.Serdecznie dziękujemy,że tak ważny dla nas dzień odbył się właśnie w taki sposób w jaki sobie go wymarzyliśmy,a stało się tak dzięki takim ludziom jak właściciele Dworu Zielone Wzgórza,których obdarzyliśmy zaufaniem i nie żałujemy !Poziom usług jaki jest oferowany w Bukownie zasługuje na najwyższą ocenę!!!!!
    • krystek841212 Re: ZIELONE WZGóRZA Bukowno. 15.05.16, 09:51
      Dwór Zielone Wzgórza nie bardzo, właśnie wróciłem z weselna na tej sali, obsługa ślimaczyła się jakby na wycieczkę przyszła. Miałem to nieszczęście, że siedziałem na końcu sali więc zanim ja dostałem jedzenie to osoby z początku zapomniały, że coś jedli. Niby robią dużo szumu ale później wychodzi, że nie jest tak różowo. Kieliszki trzeba tłuc na korytarzu żeby parkietu nie niszczyć, łazienki niczym na dworcu i jeśli dodać do tego zespół Maraton z Częstochowy to bliżej takiemu weselu do stypy niż wesela. Okolica przy sali ładna, ale sala w takim miejscu, że nawet w nawigacji Hołek twierdzi, że nie wie gdzie jechać :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka