fantazja23 05.01.08, 12:44 jakie opinie? słyszał ktos o takim zespole? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantazja23 Zespól TIGER 08.01.08, 16:05 Nikt nie zna tego zespołu? ;-( pomóżcie przyszłej Pani Młodej :-) Pozdrowionka Odpowiedz Link
jackson8 Re: Zespól TIGER 14.02.08, 09:23 Byłam w sierpniu 2007r.w Hotelu Korona na przyjęciu weselnym. Właśnie tam grał i bawił gości zespół TIGER z Częstochowy. Super się ubawiłam z moim chłopakiem przy muzyce tego zespołu. Bardzo dobre mają brzmienie, fajnie prowadzą, organizują rózne konkursy i zabawy, nawet dla najmłodszych, ślicznie śpiewa wokalistka, grają dużo i nie oszczędzają sie tak jak w przypadku wielu innych zespołów. Gorąco polecam. Ewelina. Odpowiedz Link
marczelloza Re: Zespól TIGER 17.02.08, 12:31 Zespół grający zawodowo, polecam tym którzy lubią dobrą zabawę, fajnie grają i śpiewaja. Miałem wesele w ZORNICY i nie załuję, dużo przeróżnych zabaw, super wokalistka. M A R C I N. Odpowiedz Link
poliq Re: Zespól TIGER 17.02.08, 13:09 czy chodzi o ten zespół: www.tiger.waw.pl/ jeśli tak, to jakie są koszty? Odpowiedz Link