euryta12 08.01.08, 08:47 Czy ktoś słyszał coś o zespole z Lublińca-Modus??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corepl Re: Zespół Modus 08.01.08, 14:58 Niby duzo osob powtarza ze fajny itp., ale drodzy szczegolnie jesli wziac pod uwage ze to TYLKO 3osoby a na ich stronie nie uswiadczy sie niestety zadnych utworow tylko fotki..LOL.. W kazdym razie zycza sobie za 2dni przynajmniej 4tys zł :O Odpowiedz Link
jurek-4 Re: Zespół Modus 08.01.08, 21:00 Cześc, mój przedmówca ma racje. Ogólnie nie grają zle ,ale ludzie nie za takie pieniądze. Oprócz nich słuchałem wiele innych zespołów na swoje wesele i gwarantuje że ta cena w porównaniu z innymi zesołami nie odzwierciedla jakości wykonywanych usług . Nie chodzi tutaj napewno o wysokosc mojego budżetu przeznaczonego na zespół ale zwyczajnie o bezsensowne wyrzucanie pieniędzy w błoto Odpowiedz Link
merc2008 Re: Zespół Modus 30.09.08, 00:13 W tym miejscu nie mogę zgodzić się z moim przedmówcą, ponieważ byłem na trzech weselach z tą kapelą i powiem krótko : "są super"! Zawsze było wspaniale! To niepowtarzalny zespół i porównując go z innymi kapelami których widziałem i słyszałem już wiele, są naprawdę godni polecenia (nawet jeśli są dla kogoś za drodzy - polecam). To zawodowcy szokujący swoją prezencją, prowadzeniem całego wesela i potężnym sprzęciorem. Inni mogą się tylko uczyć :). Polecam. Odpowiedz Link