kia_k 05.05.08, 20:46 Witam, chcialabym poznac wasze opinie na temat tej restauracji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slubanka Re: Restauracja Poker 05.05.08, 23:00 na pierwszy rzut oka bardzo pozytywne wrażenie. sala z parkietem na pewno dobra na nie za duże wesele. ciężko jednak opiniować bo nigdy się tam osobiście nie bawiłam wiem tylko że trzeba ją z dużym wyprzedzeniem zamawiać Odpowiedz Link
kazik.star Re: Restauracja Poker 06.05.08, 11:11 "Zamawiac duzo wczesniej"-jak wszystkie sale w Częstochowie!Sala ładna jesli chodzi o wyglad.Brzydka okolica.,jedzenie bardzo dobre,obsługa i właścicielka średnio miłe,dośc tanio.ogólnie polecam. Odpowiedz Link
kia_k Re: Restauracja Poker 07.05.08, 12:04 Dziekuje a co jest nie tak z ta wlasciecielka? ja rozmawialam z bardzo milym panem, a tej kobiety nie poznalam, ale slyszalam kilka negatywnych opinii o niej, a co z jedzeniem,ktore zostaje i czy doliczaja jakies dodatkowe oplaty.Pozdrawiam Odpowiedz Link
kajunia9 Re: Restauracja Poker 25.06.08, 15:25 witam , bylam na tej sali na weselu sala ladna nie ma co ale z tym jedzeniem to nie do końca na stolach malo co a jesli już to same galarety Odpowiedz Link