Dodaj do ulubionych

Zajazd u Hermanów - OPINIE

28.03.09, 12:39
Co sądzicie o sali w zajeździe u Hermanów?
Obserwuj wątek
    • znajoma0 Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 29.03.09, 12:17
      Byłam tam w maju tamtego roku na wesleu. Sala jest fajna, i ładna
      ale na około 80 osób.Obsługa jest super, właścicielka Pani Ania jest
      naprawdę fajną kobietą, kelnerzy to jej dzieci - taki rodzinny
      interes.Co do jedzenia to bardzo dobre, takie domowe, możesz sobie
      wybrać menu juz od razu z napojami, ciastem,tortem za rozsądną cenę.
      Tak jak pisałm byłam w maju na weseleu jedniodniowym i kelerzy byli
      do końca do 6, choć w niedziele obsługiwali komunię.
      Gdybym miała wesele na 80 osób to zrobiłabym je u Hermanów :)
      • olcia_olenka Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 01.04.09, 10:41
        Mily lokal, mila obsluga , dobre jedzenie i swietna okolica niedaleko zamku w Olsztynie( praktycznie mozna powiedziec ze pod zamkiem )
        • patiii888 Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 26.04.10, 22:43
          dobrze czytać takie miłe opinie o tym lokalu, że obsługa super, jedzenie itd... bo w przyszłym roku mam tam swoje wesele, tez mam wątpliwości do wielkości parkietu dla 70 osób, ale myśle że tragedii nie będzie ;/
          • patiii888 Wesele- Zajazd u Hermanów - OPINIE 14.01.11, 14:05
            Wracając do tematu zajazdu "u Hermanów" w Olsztynie czy ma ktoś jakieś nowe uwagi czy spostrzeżenia co do lokalu pod wesele?
            ;)
            • dms69 Re: Wesele- Zajazd u Hermanów - OPINIE 17.01.11, 01:34
              Witam, my rowniez myslimy o weselu "U Hermanow". Bawilem sie tam na weselu w 2007 roku i bylo spoko. Sala tak na okolo 60-70 osob. Prosze o jakies nowsze opinie na temat tej sali, oraz dodatków.. Pozdrawiam.
    • optimus.prime Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 02.04.09, 14:09
      Dzieki za info, gdyż w sierpniu mam tam wesele :)
    • kasiczek84-cz-wa Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 09.01.10, 10:26
      Mila obsluga, kameralny lokal - fajna atmosfera , jedzenie ok
    • patiii888 Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 19.03.10, 09:27
      Zajazd ładny, lokal przyjemny tylko czy nie zbyt ciasny na wesele na 70 osób????
    • 2mag7 Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 25.10.10, 21:38
      Z punku widzenia gości jest wszystko ok obsługa, sala itp., jednak jako Panna Młoda mam wiele zastrzeżeń. Przede wszystkim, to można sobie pomarzyć o wystroju jaki się chce. Wystrój ogólnie nie przypomina sali weselnej, jedyne co tam się zmienia to kolory serwetek, obrusów i świeczek. Ale najważniejsze to, żeby uważać przy płatnościach. Można się szybciutko pozbyć niezłej kasy.
      • aprakapra Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 12.04.13, 17:48
        A ja podbijam temat i proszę o opinie :)
        • klaudia.nowosinska Re: Zajazd u Hermanów - OPINIE 12.04.13, 22:52
          To chyba najśmieszniejsza sala weselna na której byłam. Właścicielka swoją osobowością przebija nawet szefową Black Jack'a. To trzeba przeżyć samemu. Para młoda ma gwarancję, że na każdym zdjęciu z wesela tą trzecią będzie Pani właścicielka. Dla mnie najlepsze było patrzeć jak w trakcie wnoszenia Pani Młodej na rękach przez męża właścicielka biegła obok i poprawiała suknię Młodej. I tak przy każdej innej czynności. Jedzenie to też same cuda: nie wiedziałam, że można tak rozklepać schabowego i zrobić dwa razy więcej panierki niż mięsa. Ale niektórym się tam podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka