Dodaj do ulubionych

Wraca nowe

20.05.05, 21:37
isip.sejm.gov.pl/prawo/index.html
Obserwuj wątek
    • w36 Re: Wraca nowe 20.05.05, 22:31
      lswaczyna napisał:

> isip.sejm.gov.pl/prawo/index.html

Bardzo dobrze że są takie bazy dokumentów prawnych są dostępne w internecie.
      Kiedyś było gorzej, trzeba było w bibliotekach czy innych miejscach przeszukiwać
      Monitory czy dzienniki ustaw, nie mówiąc już o dostępie do dokumentów prawnych
      np. na poziomie samorządów.
      Niedawno na przykład zdaje się pan Sławik coś wspomniał o zarządzeniu 71/PM/03
      Prezydenta Rudy. No i bez kłopotliwego udawania się do UM, ściągnąłem z bipa i
      sobie obejrzałem. Ciekawa lektura.
      Fajny ten internet :)
    • slezan Re: Wraca nowe 20.05.05, 23:18
      No i, Panie Swaczyna? Co to niby za nowe, które wraca? Nie podoba się Panu, że
      akty prawne w sieci można znaleźć?
      • hepik1 Re: Wraca nowe 21.05.05, 04:14
        Leon taki jakis lakoniczny ostatnio,jak Hamprey Bogart ,nieprzymierzając,w
        Casablance.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=24182389
        A może po prostu ręka w gipsie?
    • lswaczyna Re: Wraca nowe 21.05.05, 21:45
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20050520&id=po01.txt
      Przepraszam !! Poprzednio wstawiłem nie to co trzeba.
      • hepik1 Re: Wraca nowe 22.05.05, 05:42
        Eee tam.Pic na wodę.Doktor rektorem wyższej uczelni?Jakie uczelnie taki rektor;))
        Poza tym własnośc prywatna.
        Myślę ,że o Bukowskiego chodziło najmniej a raczej o jakies ambicje i zapewne
        kasę.W takich geszeftach kasa najważniejsza.
        • w36 Re: Wraca nowe 22.05.05, 05:48
          hepik1 napisał:

> Eee tam.Pic na wodę.

Chyba tak, zważywszy jeszcze na bardzo specyficzne miejsce gdzie ta informacja
          się znajduje ;)
          • slezan Re: Wraca nowe 22.05.05, 14:32
            A co ma miejsce do treści? W "GW" też o tym informowano. Prywatny właściciel ma
            prawo zwolnić pracownika za poglądy, a opinia publiczna ma prawo właściciela za
            to dyskredytować i robić jego przedsiębiorstwu antyreklamę.
            • hepik1 Re: Wraca nowe 22.05.05, 14:52
              A GW to aż taki straszny autorytet?Zwlaszcza katowicki dodatek.Juz kilka razy
              dosyc dziwne naświetlanie, również spraw RŚl, tam mialo miejsce.(vide Szymała &
              przyjaciele)
              Także spoko.A o co tam w tym wszystkim chodzi to sie dowiemy.Albo i nie;))
              • slezan Re: Wraca nowe 22.05.05, 19:41
                Rozumiem, że jedyna normalna gazeta, to ta, której jeszcze nie wydają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka