agi_81 06.06.09, 12:21 Hej dziewczyny! Czy orientujecie sie gdzie najlepiej zalatwiac dekoracje katedry? Piszcie jesli macie kogos wartego polecenia! Dzieki za wszelki info! Aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endzi84 Re: dekoracja katedry 06.06.09, 14:14 a kiedy masz ślub? szukam par które maja ślub 5.09 w katedrze w celu wspólnego dekorowania kościoła Odpowiedz Link
ja-halinka-malinka Re: dekoracja katedry 07.06.09, 15:34 Wiem, że w maju na ślub dekorowała katedrę pani z kwiaciarni Zosieńka na Worcella. Były kwiaty i świece wzdłuż przejścia. Naprawdę wyglądało to fajnie. Podejdź sobie do niej bo na pewno ma zdjęcia. Odpowiedz Link
agi_81 Re: dekoracja katedry 07.06.09, 15:37 slub mamy 25.07. Sprawdze Zosienke, dzieki :) Odpowiedz Link
ja-i-kuba Re: dekoracja katedry 25.06.09, 18:06 Byliśmy w kwiaciarni Zosieńka i widzieliśmy zdjęcia dekoracji katedry. Naprawdę super. W sprawie ceny też można się całkiem konkretnie dogadać. Jest kilka opcji w różnych cenach. Warto zobaczyć jeśli ktoś chce mieć ładnie udekorowany kościół. Odpowiedz Link