videomaniak 26.06.09, 14:58 Czy ktoś już korzystał z takich balonów? Czy warto coś takiego zawiesić i na jakiej zasadzie działa ten "zapalnik" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_lenka Re: Strzelające balony z Allegro.... 01.07.09, 11:34 Testowaliśmy ten balon jakieś 2 lata temu. Może od tego czasu już go udoskonalili. Rzeczywiście jest jakiś zapalnik - jak to wygląda technicznie ci nie powiem, pamiętam tylko, ze nie zadziałało i trzeba było po prostu balon przebić ale i tak wyglądało fajnie jak opadały te małe baloniki i konfetti :D Myślę, ze można zaryzykować, majątku nie kosztuje a fajnie efekt :) Odpowiedz Link
sweet_pie Re: Strzelające balony z Allegro.... 01.07.09, 12:57 ja kupiłam i sprawdzę jak działa 18 lipca ... no i napiszę czy warto było wydać te 40 zł ;))) pozdrawiam... Odpowiedz Link
videomaniak Re: Strzelające balony z Allegro.... 02.07.09, 17:14 To czekam na Twoja opinie. Bo lepiej dowiedziec sie od kogos kto to zastosowal niz "w ciemno" Pozdrawiam Odpowiedz Link
sweet_pie Re: Strzelające balony z Allegro.... 21.07.09, 09:37 I jesteśmy już po weselu :)) Balon wystrzelił. Gorzej było z jego przygotowaniem... zajeło nam to 3 dni :) Ciężko zacząć później już jakoś idzie :) Najważniejsze że balon "nie zastrajkował" i wystrzelił. Polecam fajny efekt... Jakby ktoś miał problem z pompowaniem to się mogę już polecić jako experta w tej dziedzinie hehe :) Odpowiedz Link