Dodaj do ulubionych

Uroki miłosne- kogo polecacie ?

• Gość: Lucy Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.14, 20:43
      A kogo możesz szczerze polecić ?
    • Gość: Grażyna Apollonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 23:08
      Ja zleciłam urok Apollonusowi i po miesiącu zaczął działać, trochę sie martwiłam ale teraz wiem, ze zupełnie niepotrzebnie.
      • Gość: eLWu Re: Apollonus daje 3 czopki na rozum gratis IP: *.tbg.edge.wdm.pl 18.01.14, 08:15
        Podobno Apolonus ładuje w czopki swoje zaklęcie i wysyła do kliena żeby ten je sobie w d.. wsadził.
        • Gość: haha Re: Apollonus daje 3 czopki na rozum gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 08:31
          Gość portalu: eLWu napisał(a):

> Podobno Apolonus ładuje w czopki swoje zaklęcie i wysyła do kliena żeby ten je
          > sobie w d.. wsadził. Skoro tak to trzeba go intensywnie wszystkim korzystającym z wróżb polecać.
        • gosc-hexx Re: Apollonus daje 3 czopki na rozum gratis 18.01.14, 13:19
          Gość portalu: eLWu napisał(a):

> Podobno Apolonus ładuje w czopki swoje zaklęcie i wysyła do kliena żeby ten je
          > sobie w d.. wsadził.

Moze zaklecie tam laduje ale rozumu pewnie nie doladuje w tych czopkach ?
          , przeciez taki ktos rozumny przestal by byc klientem .
          • Gość: Sala Re: Apollonus daje 3 czopki na rozum gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 13:53
            Nie tylko by przestał być klientem, ale jeszcze by rozliczył drania
            • 1glus12 Re: Apollonus daje 3 czopki na rozum gratis 18.01.14, 18:14
              No to nie ma sie co dziwić że tyle jest osób krytycznie nastawionych do magii.
              Ale to co piszecie to aż wydaje się nieprawdopodobne, wysyła czopki?!!!!!;)
              • Gość: do 1glus12 Re: Apollonus daje 3 czopki na rozum gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 18:17
                gratuluje poczucia humoru :)
                • 1glus12 Re: Apollonus daje 3 czopki na rozum gratis 18.01.14, 18:27
                  To chyba nie mnie gratulować tylko temu czarodziejowi z bozej łaski , gratulować głupoty.Jak Pan Bóg chce kogos ukarać to zabiera mu rozum.
                  Ludzie po prostu czytajcie ksiazki NIE FORA za nim sięgniecie po pomoc, wóczas sami bedziecie wiedziec czy ktos was wpuszcza w maliny.
                  Dotarło kiedys do mnie coś równie bzdurnego jak te czopki, jedna Pani chcąc odzyskac mężczyznę musiała lepić kulki z plasteliny, a następnie ściskać w dłoniach i wąchać smierdzące skarpetki swojego ukochanego, miała robic to każdego wieczora tuż przed snem, nie pamietam co było dalej z ta plastelina-efekt nacpania pewnie był bo z całaresztą nic nie wyszło;)
    • Gość: Gośka to nie ten Apollonus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 23:16
      Apollonus to nie ten lenart czy jak mu tam to zupełnie ktos inny. Nie ma go na facebooku i td... bo szukałam zanim dostałam się do niego.
      Tamten działa w polsce a ten przyjechał ze stanów bo mi namiary z tamtąd dała koleżanka nie wiem czy jeszcze tu jest ale miesiac temu robił mi rytuał - z pozytywnym skutkiem, sprawdzałam u jasnowidza i powiedział, ze to mężczyzna o czarnych włosach a tamten jak patrzyłam jakiś łysy a moze się pod tego podszywa nie wiadomo. pytałam Apollonusa czy ma konto na facebooku to powiedział, ze nie ma czasu na takie zabawy. Czas jest dla niego cenny. Nie ma nawet tv bo nie traci czasu na głupoty tak w stanach o nim mówią a podobno jest super i do wzięcia :)))
      • Gość: kobieta Re: to nie ten Apollonus IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 15:12
        Czy mozna do Apollonusa dostac sie osobiscie ?
        Jesli tak , to czy moze mi Pani podac namiary na maila >?
    • Gość: do olka-29 Re: Apollonus daje 3 czopki na rozum gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 19:51
      co klamiesz? Wcześniej cię tu nie było, a teraz artek już nie rbi rytów.
      Sciema.
    • Gość: eLWu Czopki na miłość produkcja made in Arthuro? IP: *.tbg.edge.wdm.pl 19.01.14, 12:49
      Mogę polecić znakomite czopki na miłość produkcji pewnego Pana Artura (nazwiska nie zdradzę bo to reklama) dostępne w różnych kolorach i odcieniach od różu pompejskiego do gold. Trzeba nosić je wiadomo gdzie, są tak zaczarowane że nawet krosty na d... zwalczają i nadają niepowtarzalny kolor i zapach podczas biegunek. Partner wraca w ciągu 7 dni od pierwszej obstrukcji.
    • Gość: Złocisty Arturek Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.digineo.de 26.01.14, 13:06
      Zawsze można na pendriwa zgrać donos idziesz do kafejki internetowej tam gdzie cię nie znają przez program tor lub bramkę proxy uruchamiasz przeglądarkę (zmienne IP) zakładasz adres maila i wysyłasz to co przyniosłaś z donosem do sądów, prokuratur i policji, po wysłaniu czekasz ze 2 min, kasujesz asres maila, zamykasz bramke proxy lub program tor (działa bedz instalacji i darmowy) i wychodzisz, wczesniej przygotuj adresy maili na jakie chcesz donos wysłać.
    • Gość: xyzale Re: Apollonusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 20:06
      ale wy jesteście ograniczeni, dawno wiadomo ze nikt wam nie pomoże, uroki nie istnieją, nikt z forum wam tego nie zrobi a jedyunie naciągnie na kase, trzeba byc totalnym głupkiem żeby tu jeszcze pisać o urokach ... zal mi was ... naprawdę
      • Gość: gość Re: Apollonusa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 20:46
        Wątpię,że tu piszą klienci ....tu piszą w imieniu klientów osobiście wróżki ,które nie mają pracy i szukają naiwnych klientów.Wymyślają przy tym przeróżne historyjki zachwalając swoje uroki.Bo na nich mają najwięcej kasy.
        • Gość: szukam Re: Apollonusa IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.14, 20:51
          wiec jak tu dowiedziec sie czegos ..
          jak znalezc kogos godnego zaufania
    • Gość: Nzn Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.cdma.centertel.pl 28.02.14, 10:12
      Poświęce swoją duszę i życie za udany rytuał miłosny. Oferta całkowicie poważna, mogę podpisać każdą umowę i podać wszystkie swoje dane.
    • Gość: anetaaa Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? IP: *.centertel.pl 04.04.14, 13:43
      Madzia432 odezwij się do mnie anetka338@amorki.pl
    • zuzunia87 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 12.05.14, 19:35
      Malabora to największy oszust tego forum z kilkoma sprawami sądowymi za wyudzanie. Jedyni którzy potrafili pomóc to Ola i Artur, reszta to zwykli wyudzacze.
    • ferani9 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 17.05.14, 15:03
      A R T U R jest najlepszy!!!!!!!!!!!! Dzięki :*****
    • anonimowypan Re: innyy.78 20.06.14, 17:01
      JAK MOZE BYC AKTUALNY ? / DZIS PISALEM I DOSTALEM ZWROTNY MAIL , ZE TEN ADRES NIE JEST W UZYCIU
      CZY NA POWAZNIE KTOS MA NAMIAR DO PANA INNYY78 ?
    • 0donia Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 20.06.14, 22:21
      Bardzo pilnie potrzebuję namiary na pana Artura, kiedyś pomógł mojej znajomej a teraz ja bardzo potrzebuję jego pomocy. Piszcie 0donia@gazeta.pl
      • bialaslodkaczekolada13 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 14.08.14, 11:35
        Napisałam Ci maila już dawno...
    • wiara-i-przeznaczenie Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 29.06.14, 20:36
      Czy są naprawdę osoby które są w stanie pomóc w odzyskaniu partnera?
      • mare_k1975 Apollonus mi pomógł! 05.08.14, 19:23
        Chciałbym napisać, że dzięki Apollonusowi wróciła do mnie żona. Współpraca z tym magiem okazała sie strzałem w dziesiątkę. Podpowiadał mi cały czas co i jak ma robić. Mam umysł ścisły i cięzko mi było się przekonać do takich praktyk, nie wierzyłem ze to moze sie dziac. Ale dobrze zrobiłem bo mam ukochaną z powrotem i przy okazji dowiedziałem się o magii.
      • barbi37 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 12.08.14, 10:24
        tak wróżka barballelo...można ja znaleźć na nk i fb( Barbarab Barballelo )...nie chce jej reklamować tylko podzielić się tym że wróżka ta co powie wszystko się spełnia i rytuały które robi również ....jestem z nia od ponad 7 lat i nie zamienię jej na żadną inna;)
    • ania_ib Re: Apollonus mi pomógł! 06.08.14, 20:24
      Apollonus mi pomógł bardzo mocno! Dzięki niemu odzyskałam mojego ukochanego chłopaka i odnalazłam w sobie siły i kobiecość. Ten pan ma cos takiego w sobie, ze dzięki niemu uwierzyłam w to, że cos znaczę. Dzięki niemu uwierzyłam w siebie a to pomogło mi i w codziennym zyciu. Moj ukochany sam zauwazył ze jestem zupelnie inna jak kiedys na plus oczywiscie:-) . Warto bylo z Apollonusem wspolpracowac. Polecam go nawet jako lekarza dusz...
      • ferani9 Re: Apollonus mi pomógł! 12.08.14, 19:58
        Jedynie Artur potrafił pomóc, reszta to oszuści.
        • bialaslodkaczekolada13 Re: Apollonus mi pomógł! 14.08.14, 11:33
          Szkoda ferani9, że na maile nie odpisujesz.
    • kasia23e Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 15.08.14, 12:56
      Nie pisz bredni janino. Nie ma takich co mają 100 procent efektywności. Takich nie ma! Ja robiłam efekty na finanse u Szamana Miejskiego, i prawdopodobieństwo z tego co wyszło po 3 miesiącach to wychodzi 7 -8 w skali do 10. przestań więc tutaj ludziom robić wodę z mózgu. każdy przypadek jest inny, każdy człowiek jest inny. Nie wrzucaj do jednego worka swojego przypadku
    • laura-gazda Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 18.10.14, 11:14
      Nie wiem jak się odnieś do tego haosu na forum. Mój przypadek jak i może inne. Skorzystałam z uroku jakieś maju tego roku. Miałam namiary do Pana Jacka z Kielc, nie pasował mi jednak termin i wtedy zapytałam czy robi na odległość. On twierdzi że nie da gwarancji ale spróbuje. Mamy teraz październik ja natomiast faceta miłego, opiekuńczego i dba o mnie. Praktycznie do września nic nie było ale potem spotkanie. Potem znowu rozmowa i tak dalej. dzisiaj to już prawdziwe uczucie. Tak nam zeszło a jutro mija 30 dni...
      • kozeszq Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 18.10.14, 14:53
        Możesz podać email, może mi odpisze a może zmienił?
      • q18 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 20.10.15, 16:45
        laura jak można się z Tobą skontaktować ?
    • magdam_m Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 24.04.15, 12:54
      Nie znam tego pana ale znam Apollonusa. Zrobił jak pisał. Mój ukochany facet znów jest ze mna i moja rodziną. Wszystko stało sie co prawda po 1,5 miesiaca czekania ale potem jakby ktos różdżka machnął. Czekanie na efekty mnie dobijało, ale Apollonus pisał do mnie i dodawał mi otuchy. Po każdym jego mailu było mi lepiej jakbym dostawała skrzydeł. I udało sie. Polecam!!!
    • eterniti Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 20.10.15, 11:25
      czy ktos znalazł osobe ktora wykonuje uroki milosne i mozna do niej przyjechac osobiscie?
      • joasiarad Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 20.10.15, 17:56
        Kilka lat temu przyjmował facet w Szczecinie, jednak pewnie nieaktualne. ja jednak robiłam u Pani Layli i jestem szczęśliwa. Długo i żmudnie, po drodze pewne ale i na koniec jakoś,bo na siłę ale wyszło. dziękuję

eterniti napisała:

> czy ktos znalazł osobe ktora wykonuje uroki milosne i mozna do niej przyjechac
        > osobiscie?
        • oczyszczaniewyzszychwymiarow Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 26.10.15, 21:31
          Najpierw trzeba sprawdzić, czy nie została rzucona klątwa, czy nie jest to dług karmiczny lub czarnomagiczna struktura - po prostu od znajomego, byłej dziewczyny, sąsiadki etz. Zdjąc wszelkie negatywne energie, które nie pozwalają być razem a potem zrobić harmonizację. Nie rzucajcie uroków miłosnych, to nie zadziała, albo na krótką metę a ktoś Was podłaczy do "czarnego" źródla energii i wówczas będzie problem. Ten dług mozecie spłacac latami. Jeżeli po oczyszczaniu osoba nie wróci, znaczy nie była dla Was. Wasze drogi sie rozeszły. Jednak najczęściej są to połaczenia czarnomagiczne i klątwy rodowe, po których zdjęciu problem stabilizuje się samoczynnie. Trochę jak z uzdrawianiem. Podobnie jest z pracą. Trzeba znaleźć przyczynę. Inaczej problem wróci w tej samej lub gorszej postaci. Rytuał, co innego - tu może zadziałac o ile wykonuje go profesjonalna osoba, wie z jakimi energiami się łączy, wie kogo prosi i jak działa. Pozdrawiam
    • aania155 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 14.05.17, 09:10
      Osoby, które są zainteresowane realną pomocą i skutecznością uroku miłosnego mogą się skontaktować ze mną gdyż sama korzystałam wcześniej z wielu rytualistów i padłam ofiarą wielu oszustw za nim nie trafiłam do jednej osoby do której mogę podać kontakt lecz nie tutaj na forum. Można pisać do mnie na mila aania155@gazeta.pl
      Tylko proszę aby do mnie pisały osoby, które naprawdę potrzebują pomocy, ta osoba za darmo sprawdza czy w ogóle osoby są sobie przeznaczone i czy w ogóle warto inwestować kasę w urok.
      Ja z tej osoby osoby skorzystałam i mój już mąż do mnie wrócił został totalnie spętany magią przez tą osobę i jestem bardzo zadowolona. Jesteśmy już po ślubie.
    • abrakadabrarara Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 17.11.17, 17:27
      ja polecam ukraińca magiauroki.blogspot.com/
    • magda.811 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 04.02.18, 15:13
      Mi urok robiła pani Aldona wrozka.aldona@wp.pl urok zadziałał po 2 miesiącach, ale warto było czekać. Można prowadzić z nią konwersacje online, bardzo szybko odpisuje i widać że ma ogromną wiedzę
    • martamarcysiuk02 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 12.02.18, 14:36
      Dzień dobry,
      zapraszam do kontaktu, jestem rytualistką - wykonuję:
      - białą magię,
      - oczyszczenie,
      - czarną magię,
      - rytuały miłosne - na złączenie serc dwojga osób,
      - rytuały finansowe, zawodowe - na zdobycie lepszej pracy/zwiększenia finansów,
      - rytuały zdrowotne

Aby rytuał był skuteczny należy wykonać go przez co najmniej 3 dni.

Przez wiele lat rytuały wykonywałam za granicą, tak naprawdę to w Stanach nauczyłam się wszystkich technik i jasnowidztwa, mieszania magii aby ludziom pomagać. Nigdy nie robię wbrew komuś, jeśli karty dają szansę na to że warto złączyć ludzi, pomóc im - to wtedy podejmuję się magii.

dużo dobra i szczęścia
    • aguska.1233 Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 14.02.18, 09:49
      Witam ja mam takie pytanie czy ktoś slyszał o Katarinie Szeptunka Medium Jasnowidz?
    • ala79a Re: Uroki miłosne- kogo polecacie ? 14.03.18, 11:24
      Witam.Chcialabym sie podzielic wlasnymi doswiadczeniami.....jakis czas temu moje malzenstwo przechodzilo Wielki Kryzys !! .Rozstalam sie z mezem.Wertowalam internet szukajac pomocy az trafilam na portal gdzie pisano o magi i rzucaniu urokow milosnych.....zdecydowalam sie poszukac w necie ludzi tym sie zajmujacych.
      Znalazlam wiele osob ktore zaoferowalo mi pomoc .....i co ? wydalam wiele grosza a efekty zadne albo minimalne....nie bede ukrywac ze stracilam nadzieje.....az bedac na urlopie poznalam kobiete ktora podala mi namiary na Pana mieszkajacego w Niemczech i do dzis jestem wdzieczna,mimo ze Pan Marcin nie zajmuje sie tym zawodowo....pomogl mi w 101 %.......wykonal rytual milosny i wszystko wrocilo ......Jestesmy znowu razem od 8 m-cy....Ja,moj maz i syn !!!!!.Zycze wiary w milosc i pozdrawiam.
      Alicja.
      Kontakt do Pana Marcina
      marcin.pop.43@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka