Dodaj do ulubionych

weekend wrózb

20.07.13, 15:17
dzisiaj do płnocy zbieramy pytania - darmowe wrózby
jutro odpowiedzi
po godz 17 bedzie u mnie koleżanka Niemka , która dzisiaj zbiera pytania jutro (niedziela do północy) da odpowiedzi - to taki rewanż bo ktos tez jej pomógł własnie i chce sie odwdzięczyc smile
zaparaszamy
Obserwuj wątek
    • gosia44114 Re: weekend wrózb 20.07.13, 15:56
      witam cieplutko, to może i mnie uda jej się podnieść choć troszkę na duchu ..rozwalił mi się prawie trzyletni związek z pewnym facetem , nie jest to mąż, wiązałam z nim plany na przyszłośc , on zresztą ze mną też , chyba... czy zejdziemy się jeszcze, czy to raczej koniec?dodam tylko,że nie padło żadne słowo typu żegnaj , ale wygląda to tak,jakby starał się wymazac mnie z pamięci, uniknąć kłopotliwych wyjaśnień , zero kontaktusad
      Gosia
      • asia.33 Re: weekend wrózb 20.07.13, 16:01
        hej smile
        do jutra do północy bedziesz miała wrózbe na Twoj zwiazek czy relacje z Panem, jesli mozesz prosze o imiona i daty na mój priv - przekaze to koleznace
        • asia.33 Re: weekend wrózb 20.07.13, 18:17
          gosia44114 ma wg mnie 18 wątków wiec moim zdaniem mozna wrózyc
          ale silje230 nie ma żadnego
          tu wiec wazna jest decyzja Adminów gdyz to nie jest moje forum i musze sie dostosowac
          chyba ze silje230 masz inne konto na gazeta.pl z jakas liczba postów?

prosze tez po zamieszczeniu wrozby podac na priv dane imie i date ur
      • asia.33 Wrózba Gosia44114 20.07.13, 19:01
        tłumacze z niemieckiego i za chwilke bedzie juz wrózba wkejona
        • asia.33 WRÓŻBA Gosia44114 20.07.13, 19:22
          Oboje jestescie silnymi wibracjami jako 1 i 8 stad tyle nieporozumien gdyz oboje chcecie zarządzac w zwiazku.
          Zadne nie chce sie ugiąć.
          Przy tasowaniu wyadła karta "śąd" nawiazecie ponownie kontakt, odrodzenie relacji.
          W parterskim sa karty
          Pani/Pan
          co miedzy Wami :paż monet
          mysli: 3monet/15
          słowa: QMi/18
          uczucia:10mo/9mo
          zamiary 3/ 6puch
          zach ryc mi/ Kr Mi
          nawiazanie kontaktu nastapi ale przerodzi sie ono w jakas sprzeczke słowną
          Ty tutaj masz rycerza mi , ktory nie przebiera w słowach i robi awanture on nie pozostanie dłuzny jako
          król Mieczy potrafi uzyc ciętego słowa, bedzie tez lawirował , ściemniał w tym co mówi i kecił (ksiezyc)
          w myslach ma manipulacje (moze wyjsc na jaw sytaucja o ktorej pisałas mi, nie moge tutaj przytaczac) byc moze wlasnie
          to bedzie tłem sporu jaki wybuchnie, czy tematem dyskusji.
          Rycerz mieczy nie wytrzymuje i leci na oslep w tym co mowi i mowi za duzo. Moze wiec sie wszystko wydac.
          W przyszłosci miedzy wami sa trudne chwile i przeciazenie sytaucją (10 kijów) ale tez osamotnienie i po chwili milcznia
          czyjes zwyciestwo 6kijów. Pniewaz wypadł sąd mysle ze to da sie uratowac , nie ma karty rozstania definitywnego ani tez zdrady.
          Pan zateskni i po chwili zakrecenia zamieszania spowodownego sytaucja zwyczajnie przemysli sprawe (4mi).
          Wiec to chwilowe , a na Twoje pytanie czemu tak sie zachował jak mi napisałas wyszła karta paz monet
          - był ciekawty i chciał obejrzec ta osobe nic więcej. Nie ma tam karty zdrady.
          Dopniesz swego i osiagniesz sukces tylko takie starcia moga sie powtarzac gdyz oboje macie silne
          charaktery i Pan tutaj jako koziorozec tym bardziej bedzie uparty i zawzięty a Ty z kolei bystra
          i nie dajesz soba manipulowac.
          smile
          • gosia44114 Re: WRÓŻBA Gosia44114 20.07.13, 19:38
            serdeczne dzięki za poświęcony czas dziewczyny , wrózba trafna i to bardzo smile , dam znać jak sytuacja dalej się rozwinie.
            Pozdrawiam Was , uściski smile
    • silje230 Re: weekend wrózb 20.07.13, 17:53
      Witam serdecznie!
      U mnie podobnie jak u Pani wyżej. Chodzi o relacje z mężczyzną który przestał się kontaktować i (oczywiście) łaskawie nawet się nie pożegnał ani nie podziękował za drobiazg który ode mnie dostał - trochę to wszystko zabawne z perspektywy czasu ale ciekawi mnie bardzo co mu strzeliło w tyłek i czy jeszcze mu się kiedykolwiek odmieni.
      Pozdrawiam!
      • silje230 Re: weekend wrózb 20.07.13, 17:54
        Przepraszam, nie przedstawiłam się wink
        Ania
    • asia.33 DANE NA PRIV 20.07.13, 18:30
      ROSZE OD RAZU PO WPISIE PODAC DANE NA PRIV
      IMIE I DATE UR , PARTERA TEZ JESLI CHODZI O WRÓŻBE DLA PARY
      • szeltie Re: DANE NA PRIV 20.07.13, 19:17
        asiu, ja pytanie wraz z danymi napisalam od razu na priv.
        • szeltie Re: DANE NA PRIV 20.07.13, 19:36
          Moje pytanie - czy ja i A wrozcimy do siebie, jak bedzie dalej wygladac nasz arelacja? Jesli nie wrocimy, to czy poznam mezczyzne, z ktorym bede szczesliwa ?
          • asia.33 WRÓŻBA DLA SZELTIE 20.07.13, 20:18
            przy tasowniu wypadła od razu karta krol puch i 10puch
            Pan jest zonaty, potwierdzaja to pozniejsze rozkłady.
            Ale :
            czy mozecie stworzyc zwiazek;
            10puch, 2puch, AsKijów, 4kijów
            sytaucja bieżaca to Pan jest w zwiazku, ma rodzine, problelem moze byc spotkanie z nim,
            w najlepszej sytaucji mozliwy jest tylko romans (4kijów)
            to samo mówi partnerski :

TY/ON
            miedzy wami 2monet
            mysli 9puch/4kijów
            słowa ryc kijów/kr puch
            serce q monet/kr kijów
            zamiary as mi/mag
            zach q puch/ 18
            przyszłosc 0, 2uch, 19

Pan nie jest do konca szczery (ksiezyc) , chce zrobic wrazenie i zrobi u Ciebie (krolowa puch to kobieta emocjonalna ktora sie zakochuje)
            silny facet krol kijów i mag (no i przystojny) powie ze ma dzieci i jest ojcem to na pewno co do bycia w zwiazku bedzie sciemniał
            bedzie dazył do spotkania i spotkacie sie karty te na przyszłosc sa obiecujace potwierdzaja romans, zreszta i tak pozniej on sie przyzna
            ze ma rodzine ale juz bedziesz zaangazowana.

ale jest tez uwaga od kart , ze w niedługim czasie spotkasz jeszcze kogos i bedziesz miała w czym wybierac
            i bedziesz miała problem co robic, na co sie decydowac.
            • szeltie Re: WRÓŻBA DLA SZELTIE 20.07.13, 20:34
              asiu, on jest po rozwodzie, bezdzietny. Z tego co mowil wczoraj, nie spotyka sie z nikim, ale moze sciemnial. Ja tez jestem rozwodka, mam dzieci. Moze to o nich karty tu mowia? Bylismy juz razem, teraz osobno. Ale mi wciaz na nim zalezy. On jest bardzo chlodny co do mnie. Tak wyglada sytuacja.
              • asia.33 Re: WRÓŻBA DLA SZELTIE 20.07.13, 20:43
                wyskoczyły te dwie karty od razu jako pierwsze
                a Pan cos sciemnia jest ksiezyc w zachowaniu
                nie sadze aby ukrywał zone ale szczery nie jest , no i umie jak to mag manipulowac
                czy jest mzoliwosc aby kłamał z rozwodem??? ze jednak go nie ma a np tylko sepracja?
                no i wycgodziz e bedziecie i tak razem ale on nie bedzie chcial tego zwiazku zalegalizwoac wiec jako para (4kijów)
                • szeltie Re: WRÓŻBA DLA SZELTIE 20.07.13, 20:47
                  papierow rozwodowych nie widzialam, ale mieszka sam, jego byla zona z innym mezczyzna. Tak, to jest typ manipulanta niestety. Dziwne te karty wyszly..hm
                  • asia.33 Re: WRÓŻBA DLA SZELTIE 20.07.13, 20:49
                    facet pewny siebie
                    i ksiezyc i magiem to potwierdza ze nie jest szczery i kombinuje
                    ale i tak było ze macie byc razem
                    • szeltie Re: WRÓŻBA DLA SZELTIE 20.07.13, 21:29
                      No nic, zobaczymy jak to dalej bedzie. Dziekuje za wrozbe smile
      • silje230 Re: DANE NA PRIV 20.07.13, 19:54
        Niestety Pani Asiu nie mogę wysłać do Pani wiadomości na priv gdyż po wielokrotnych próbach nie ładuje mi się wysyłanie wiadomości uncertain
        • asia.33 Re: DANE NA PRIV 20.07.13, 19:57
          mail :
          asia.33@gazeta.pl
          • silje230 Re: DANE NA PRIV 20.07.13, 20:13
            Dziękuję smile
    • ag_at5 Re: weekend wrózb 20.07.13, 19:51
      pozwoliłam sobie wysłać na priv

Dziękuję i pozdrawiam
      • asia.33 Re: weekend wrózb 20.07.13, 20:28
        sprawdziłam ag_at5 ma az 38 pstów wiec mozna wróżyć
    • wanilkowa Re: weekend wrózb 20.07.13, 20:37
      Ale fajnie, że koleżanka wróżysmile
      Poproszę bardzo, bo mam problem
      Mam dwóch panów skorpion i waga na oku, czy stwożę związek z jednym z nich?
      • wanilkowa Zmiana pytania! 21.07.13, 13:43
        Bardzo proszę o zatrzymanie mojej kolejki ale też i o zmianę pytania.

Chciałabym zapytać czy wyjadę w przeciągu najbliższych 3 miesięcy na wyjazd kilkudniowy
        lub weekendowo - wypoczynkowy z mężczyzną? Jeśli tak, czy będzie to wyjazd udany?
    • asia.33 Re: weekend wrózb 20.07.13, 20:47
      JUTRO RESZTA DZIEWCZYNY
      niestey nie dała rady bo była prosto z pracy i juz poszła do domku-pytania ma wiec cos odpowie
      jutro pozostałym osobom, cierpliowosci tylko do jutra
    • anna151sx Re: weekend wrózb 20.07.13, 21:32
      Jak potoczy się moje życie uczuciowe w ciągu najbliższego roku?
      Czy koleżanka Niemka mogłaby zerknąć?
      • asia.33 Re: weekend wrózb 20.07.13, 21:39
        Aniu napisz mi na priv dane date ur
        jutro rano mam Jej wysłac maile wszystkie ptytaniiai pozostałe jakie pojawia sie do północy
        w koeljnosci jest
        - ag_at5
        - wanilkowa
        - ania 151

co do silje musze znac zdanie Adminów bo nie ma zadnych postów aja tutaj nie zarzadzam, wspólnie tworzymy forum
        • zoselin1987 Re: weekend wrózb 20.07.13, 23:14
          to ja skorzystam, jeśli jest taka okazja.

Pytanie w imieniu siostry Magdy ur. 18.01.1978

Siostra ma 25 lipca sprawę karną, którą wytoczyła swojemu byłemu mężowi o przywłaszczenie pieniędzy.

Jak potoczy się sprawa? Co postanowi Sąd? Czy jest szansa, żeby siostra dostała pewnego rodzaju odszkodowanie?
    • avoid.0 Re: weekend wrózb 21.07.13, 13:56
      Asia.33, odezwałam się do Ciebie na priv i jeśli można to też poprosiłabym od odpowiedz tą drogą smile
      • asia.33 Re: weekend wrózb 21.07.13, 14:00
        czekam na wiadomosc
    • asia.33 WRÓŻBA DLA AG_AT5 21.07.13, 16:17
      Q puch, 5, as mi, 9kijów
      na tenat tudnosci, ogólne pytanie wiec ogolna odpowiedz , trudno napisac cos konkretnie gdy nie wiadomo
      co to za trudności zyciowe ale karty wskazuja koniecznosc zasiegniecia rady osoby madrzejszej
      autorytetu, posłuchania kogos ale i zasad morlanych, mozliwe jest uzyskanie wiedzy - pokazała sie karta dokumentu
      as mi to dokument , list, cos na co czekasz albo zwyczajnie wyjasnienie czegos ???
      Wskazówki szukaj w Papiezu czyli w ogólnoprzyjetych zasadach, madrosciach zyciowych i morlanych jakie przetrwały
      Jesli masz problem nie boj sie poprosic o pomoc kogos kto sie zna , kto ma wiedze i tez takimi zasadami kieruj sie w zyciu
      bo to jest problem sedno tych trudnosci. Brak wiedzy lub pomijanie takich wartosci.
      Trudno naprawde cos szczególowo napisac gdy nie wiadomo z czym sie zmagasz.

qmi, q puch, Krol Kijów

--------9mo-----------------paz kijów
      4mi-----9mi/---q mi---------3puch
      -------2kijów---------------4mo
      -------4puch----------------8

rozkład na miłosc pokzauje trudniejsze chwile jakie sa 9mi ale i taka koniecznosc drugiej osoby pomocy,
      wsparcia od kogos silnego, tesknote za kims takim.
      ag_at5 karty pokazuja zniechecenie na zasadzie "mam juz dosyc" radza aby 4mi przemyslec wszystko raz jeszcze
      i otworzyc sie na innych, q mi to kobieta piszaca wiec byc moze masz z kims cos do wyjasnienia, to moze tez wskazywac 4mi
      brakuje odwagi i siły (moc) 4monet to karta upartosci i skapstwa, rowniez milczenia . To wszytsko tak wyglada
      jakbys pozamykała sie na kontakt z innymi liczac ze samo sie ulozy, otoczenie 3puch - wskazuje ze jednak postanowisz wyjsc do ludzi
      czy dosłownie czy w przenosni (wirtualnie) ale jednak tak i bedziesz miała bodziec czy checi by to zrobic w koncu
      a w przełozeniu pojawia sie Pan o cechach Krola Kijów czyli całkiem całkiem , moze to byc Pan "z drogi" czyli nie z Twojej miejscowosci
      no i Pan z charkterkiem dosc silnym. Mysle, ze z kims takim nawiazesz kontakt (a moze juz nawiazałas???)
      bo moze karty pokazały powrot relacji? ( 9monet mogła to sugerowac - juz go widzialas chocby na zdjeciach)
      albo chodzi o portal, no i nie bez powodu pokazalas sie jako kobieta mieczowa czyli poslugujaca sie słowem.
      Moze zawiesiłas jakies rozmowy z kims (4mi) i po przemysleniu i ciszy nawiązesz ponownie kontakta raczej nabierzesz znowu ochoty smile
      Nie skreslaj tego tematu i musisz odnalezc w sobie pokłady siły bo skoro tak to karty pokazały to widac masz siłe smile
      Powodzenia
      • ag_at5 Re: WRÓŻBA DLA AG_AT5 21.07.13, 16:55
        dziękuję serdecznie. Muszę sobie przeanalizować każde zdanie.
        Podziękuj znajomej bardzo.

Jeśli chodzi o miłość - w sumie zapytałam tylko po to, żeby się przygotować psychicznie na życie w pojedynkę, a tu masz...wink
        Zasady moralne - zawsze czułam, że muszę żyć w zgodzie z nimi, bo inaczej dostawałam po łapach.

Kiedyś napiszę co z tego wyszło.

Dzięki, dziewczyny.
        • ag_at5 Re: komentarz i prośba 31.07.13, 16:16
          Pan z drogi - pojawił się.
          Masz wielki dar, koleżanko Asi33.
          Czytam mądrości tego świata, może znajdę podpowiedź.

Chciałam jeszcze prosić - o wróżbę na sposób zarabiania. Dziedzina, w której mogłabym coś zdziałać, jeśli to jeszcze możliwe w moim przypadku.

Dzięki dziewczyny.
          Pozdrawiam serdecznie
          • asia.33 Re: komentarz i prośba 31.07.13, 17:35
            dziekuje , przekaże na pewno bardzo sie ucieszy
            swoja droga "Pana z drogi" nie skreslałabym
            jakies miejsce moze zajac w Twoim życiu - nie juz natychmiast ale karty po cos go pokazały
            wiec jakis "cd" moze miec miejsce

jak tylko bedzie okazja i kolezanka bedzie chętna oczywiscie ze napisze
            pozdarwiam kiss
            • ag_at5 Re: komentarz i prośba 31.07.13, 23:35
              Nie Asiu, nie skreślam; przyglądam się temu wszystkiemu.
              Zresztą czytając wróżbę po raz pierwszy, pomyślałam zupełnie o kimś innym.
              Zobaczymy co przyniesie życie.

Będę zaglądała
              Dzięki raz jeszcze kiss
    • asia.33 WANILKOWA 21.07.13, 16:28
      WANILKOWA
      6mi, 14, 8,7
      wyjazd jak nic smile ostatnia karta to wyjazd, podróż
      problemem moze byc koniecznosc poczekania na jakies porzadki (umiar) i moze to potrwac przynajmniej z miesiąc a nawet 2
      karta umiaru przesuwa w czasie plany lub kaze poczekac
      ale wyjazd raczej daleki i 6mi i 7 to dalsze podroze nawet za tzw "wode" inny kontynent
      karta mocy - nie ustepuj i drąz temat
      pytanie zadane w kontelscie wyjazd z kims

Rada dla Wanilkowej na miłosc:
      7puch, 6monet, 3, Krol Monet
      7puch to jakies mrzonki, mało relane, wyobrazenia, złudzenia marzenia za duzo tego
      karta 2 pokazuje problem 6monet zaduzo dajesz za mało oczekujesz, zwiazek musi byc parterski
      najlepsze co moze Cie spotkac gdy uznasz te karty za porade - cesarzowa smile
      nie moze byc pekniej to żona a nawet matka , nie moze byc lepszej karty dla kobiety
      karta ostatnia wynik Krol Monet bardzo solidny, konkretny mezczyzna, realny, posiadający zasoby materialne, konkretny kandydat na meza
      nie zawracaj sobie głowy złudzeniami i czyms co jest mało relane (7puch)
      • wanilkowa Re: WANILKOWA 21.07.13, 16:55
        Supersmile zweryfikuję w dalszych miesiącachsmile
        Wielkie buziaki za poświęcony czas dla mnie.
    • roksinata Re: weekend wrózb 21.07.13, 17:11
      Moj maz trafil do wiezienia.Rozpray jeszcze nie bylo i boje sie jaki wyrok padnie i czy wruci dodomu. Adam 19.08.85
    • asia.33 WROŻBA ANNA151sx 21.07.13, 17:32
      ANNA151sx
      a Ania wyszła jako tzw "Zosia samosia" czyli silna kobieta, ktora chyba kgos ocenial dosc pochopnie i surowo
      2mi, 3puch, 9ijów = 14

-------------9puch------------------2kijów
      5----------Qkijów/6monet-----7mi----Qmi
      --------------8 moc-----------------Q puch
      ------------------------------------11sprawiedliwosc

Q kijów silna kobiet ktora lubi decydowac ale pokazuje sie tez zaburzenie w parterstwie
      na dodatek wskazówka jest chec zycia na wysokim poziomie i szukanie kogos odpowiedniego kto bedzie pasował
      jednym słowem Aniu wymagasz sporo , tylko czy ta poprzeczka nie jest za wysoko?
      7mieczy to nastapi w najblizszym czasie moze to zwyczajne wskazówka aby byc sprytniejsza ale uwazac tez na kłamców czy oszustów,
      czy obawa przed byciem oszukaną
      karta sprawiedliwosci jak to mozna odniesc do sytaucji obecnej Ani? wg mnie ta karta raczej pokazuje wprost sprawy sądowe,
      ktore miały wpływ na Anie .
      Nadzieje i obawy Q puch chciałabys zakochac sie ale tez obawiasz sie tego, zaufania, powierzenia komus , bycia kobieta słaba
      która moze kocha bardziej badz za bardzo poniesc sie emocjom.
      Otoczenie q mieczy , problemem moze byc kobieta z otoczenia , ma ona wpływ na uczucia , moze przesadnie ocenia moze zniecheca,
      badz kobieta ktora jest w otoczeniu jakiegos Pana (Twoim lub Jego) moze to byc była zona.
      2 kijów to jednak brak partera daje o sobie znac i jest ciezarem i tęsknota za kims.
      Wez pod uwage rade dla Ciebie z karty papieza dołozone karty , ktore rozjasnia (krol monet,as puch, as mi)
      moze znasz kogos kto jest w trakcie rozwodu???? dziwne troche bo tutaj sprawy materialne i bytowe oraz komfort zycia
      bardzo sa widoczne. Moze chodzic nie o Twoje sprawy sadowe a czyjs rozwód skoro tez pokazała sie karta Qmi moze to ta ex zona ???
      Jesli znasz kogos takiego to masz wskazówke o kim mowa.
      Z przełozenia jest informacja o milczeniu i zamnieciu sie na kontakt, nastapi on po upływie jakiegos czasu 14 umiar odwleka w czasie wszystko.
      Kontakt nastapi.
      Rada dla Ani na miłosc:
      8monet, 4monet, 7kijów, 3puch
      Aniu nie mozesz byc az tak niedostepna, czy uparta oraz twarda w postanowieniach uparcie trzymajaca swego i wymagajaca
      7kijów nakazuje lekki dystans ale tez reakcje adekwatna do sytaucji, czyli nie bron sie przed czyms co niby sie dzieje badz stanie,
      taka reakcja na wyrost. Zbytnia ostroznosc, przesadna. Reaguj gdy faktycznie widzisz zagrozneie czy czujesz sie osaczana .
      Bo tamte karty pokazuja ze bronisz sie bardzo
      i jestes bardzo twarda i konsekwentna w swoich postanowieniach ale tez przesadnie. 3 puch gdy wyluzujesz i bedziesz bardziej dostepna
      wiadac juz chocby mile spedzone chwile z kims.

co do Pana T.
      sa takie karty czy to nie o nim mowa?????bo :
      11, paz kijów, 0, 17
      czy on nie ma sprawy? lub jest w trakcie rozwodu czy innych spraw o majątek???
      problemem jest brak checi brak mobilizacji, potrzebna prowokacja , głupiec to moze byc cos przypadkowego (spotkanie?)
      cos nieplanowanego ale jesli w poprzedim rozkładzie jest 7mi moze jakos temu pomozeszwink sprytnie rozegrasz
      w wyniku 17 czyli nadal nadzieje i do uratownia wszytsko.
      Pmyslalam jeszcze czy nie jest tak, ze (moj własny dopisek nie wizja kolezanki) , ze był ktos kto jest po rozwodzie i Ty nad nim "pracowałas"?
      Byłas ta kobieta co ma wiecej siły i checi i wykazuje inicjatywe? A Pan w trakcie rozwodu lub po rozwodzie, ktory woli byc na wszelki wypadek sam.
      Przynam sie ze mi tez kilka razy karta sprawiedliwosc wyszła i za kazdym razem pokazywałą ze to chodzi o sprawy sadowe wrecz i dosłownie.
      Taki motyw tutaj tez sie pokazał wiec to wiecej niz surowa acz sprawiedliwa ocena kogos.
      Moja uwaga mozesz dostac tez jakies dziwne wiadomosci od lub o qmi i ma to zwiazek z 7mi i to niekoniecznie moze byc prawda !!!
      • anna151sx Re: WROŻBA ANNA151sx 21.07.13, 22:13
        Muszę to przemysleć, bo poprzeczka: może i jest zbyt wysoko, nie wiem. Może i jestem zbyt niedostepna, albo tak postrzegana - jest taka możliwość. Moje sprawy sądowe (spadkowe) zakończyły się dwa lata temu. Nie znam nikogo w trakcie rozwodu. Otoczenie to mama, ona mi pasuje na Królową Mieczy.
        Nie wiem co o tym wszystkim myśleć... Boję się tych 7 mieczy.
        Bardzo dziękuję koleżance i Tobie Asiu. Jak mogę się odwdzięczyć?
        • asia.33 Re: WROŻBA ANNA151sx 21.07.13, 22:34
          Aniu moze wiec te sprawy miały wpływ na Twoja postawe teraz ??bo karta 7 mówi o tym co ma wpływ na pozycje 1i2
          byc moze wiec stawiasz dosc wysoko poprzeczke i wymagasz bo masz złe wsomnienia i doswidcenia i na wyrost jakos reagujesz na Panów, ktorzy nie chce zrobic nic złego
          moze o to chodzi?
      • anna151sx Re: WROŻBA ANNA151sx 22.07.13, 21:55
        Asiu, a mogłabys mi wyjaśnić ostatnie zdanie?
        Z góry dziekuję smile

"Moja uwaga mozesz dostac tez jakies dziwne wiadomosci od lub o qmi i ma to zwiazek z 7mi i to niekoniecznie moze byc prawda !!!"
        • asia.33 Re: WROŻBA ANNA151sx 22.07.13, 22:03
          to połaczenie królowej mieczy co włada słowem (a to nie Ty bo Ty jestes krolowa kijów) z karta 7mieczy, ktora po prostu jest delikanie mówic przynajmniej "lekkim kłamstewkiem" wiec moze jakas Pani w przypływie zazdrosci napisac/powiedziec cos o swoim byłym to pasuje do kart , skoro wrózba odnosiła sie do miłosci - moze byc wiec jakas zakamuflowana zazdrosc czy spoosb na "azeby sie Tobie odwidział" - spoosb na zniechecienie Ciebie do ewnetualnego kandydata
          • anna151sx Re: WROŻBA ANNA151sx 22.07.13, 22:24
            Rozumiem, ale obecnie nie ma nikogo poważnego, ciut mniej poważnego tez nie, choć powodzenie niby mam. Ale będę się rozglądać smile
    • asia.33 ZOSELIN 21.07.13, 17:39
      krótki konkretny rozkład
      2x wypadła karta 19

5kijów,krol monet, paz mi

wynik sprawy : 3, 4monet, 5mi

walka miedzy soba , problemem skapy zachłannny facet , paz mieczy moze wspierac sie ze to pomówienie i plotka
      ale wg sądu to jest wlasnosc Cesarzowej a 5mi niesłusznie wszedl w posiadanie czegos co do niego nie nalezy , wykorzystał sytaucje , w sposb niewłasciwy dysponowal czyms co do nieo nie nalezy
      cesarzowa i wypadajaca karta słonca - wynik sprawy bedzie na korzysc nic nie ubedzie Magdzie a nawet lepiej jest pod tzw ochrona wg kart wiec moze byc spokojna o wynik sprawy na jej korzysc.
    • asia.33 senans wrożb uważam za zamkniety 21.07.13, 17:53
      silje, avoid, roksinata

macie za mało postów - regulamin forum
      do tego avoid i rosinata zgłosiły sie po terminie a pytania były zbierane do północy wczoraj
      niestety to nie ja kłade karty wiec nie ode mnie zalezy
      ja wklejam przetłumaczone uwagi co do kart jakie otrzymałam od koleznaki

moze kolezanka bedzie miała chwilke w przyszłym tyg , wiem ze pracuje az do 17 codzinnie
      dzisiaj juz nie mam smiałosci prosic ją o wrozby bo to jedyny dzien jaki ma wolny
      • avoid.0 Re: senans wrożb uważam za zamkniety 21.07.13, 19:02
        Z argumentem o przekroczeniu terminu się zgodzę, ale co do ilości postów to mam ich nawet "za dużo". Wklejam fragment waszego regulaminu:

III. Proszenie o wróżbę.
        1. Osoba prosząca o wróżbę powinna mieć co najmniej 25 postów na portalu gazeta.pl
      • avoid.0 Re: senans wrożb uważam za zamkniety 21.07.13, 19:05
        Asia.33, jeśli Twoja koleżanka będzie chciała nam powróżyć to będzie nam bardzo miło, jeżeli nie to też nie ma tragedii smile Wiadomo że robi to z grzeczności i w swoim wolnym czasie.
        • asia.33 Re: senans wrożb uważam za zamkniety 21.07.13, 20:26
          jesli bedzie miała czas i zaproponuje to oczywsicie ze nie ma problemu
          bede miała na uwadze
          pozdrawiam
          • zoselin1987 co na podziękowanie? 21.07.13, 20:53
            no właśnie. Może jakieś podziękowanie dla koleżanki? Jak to widzisz asiu?
    • asia.33 wystarczy zwykłe dziekuje 21.07.13, 22:32
      Dziewczyny jak dla mnie wysrczy zwykłe dziekuje
      a kolezance przekaze
      przed chwilka stało sie cos smiesznego smile
      i moge to uznac jako "podziekowanie"
      otóz jutro rano wywożą śmieci z duzego kontenera, ktory mam wspólny dla kilku posesji
      nasze wystawiłam za ogrodzenie by maz jak bedzie wracał z pracy późno wrzucil nieopodal do tego kontenera , sąsiad widząć ze coś wystawiam i moj brzuch big_grin widac chcial pomóc bo z okna juz widziałam ze smieci nie ma smile ale pomyslałam tez , ze moze ktos szpera w naszych smieciach z ciekawosci czy co?
      idąc z psiakiem na spacer zajrzałam a nasze worki sa w kontenerze big_grin wiec wszystko ok , ktos pomógł mi i zrobił miły gest smile
      wyrzucjac nasz worki do konenera widac wynosił swoje smile takie małe cos a jak miło smile
      dobranoc
    • bronxi Re: weekend wrózb 24.07.13, 12:15
      DZień dobrek smile
      jesli by była kolejna szansa na karty to ja też mam jedno pytanko..
      Czy z nowym rokiem otrzymam pełne zatrudnienie w pracy w której pracuje?
      < wstepnie wczoraj pytałam księgowej nie powiedziała nie, ale nie powiedziała tez tak, powiedziała, że zastanowia sie z kierownikiem przy planowaniu budżetu na nowy rok>

pozdrawiam serdecznie smile
      • zoselin1987 komentarz do wrozby dla ZOSELIN 25.07.13, 15:35
        siostra jest po rozprawie.
        Jest tak, jak koleżanka asi przepowiedziała.
        Zakończenie sprawy na korzyść siostry!
        Super! Bardzo się wszyscy cieszymy i pozdrawiamy
    • avoid.0 Re: weekend wrózb 28.07.13, 14:37
      Będzie jeszcze kiedyś kontynuacja weekendu wróżb czy nie bardzo ? smile
      • asia.33 Re: weekend wrózb 28.07.13, 15:22
        dam znać jesli koleżanka bedzie miała chwile czasu i zaprponuje
        nie smiem prosić gdyz ma tylko jeden dzien wolny a kolejka do niej fiu fiu
        z moich bliskich juz kilka osob zamówiło, czekaja też
        zawsze możesz poprosic tutaj w osobnym wątku o wrózbe - ktoś z pewnością położy karty smile
    • sumilla Re: weekend wrózb 28.07.13, 22:53
      Witam serdecznie.

Jeśli nie jest za późno, to poproszę o wróżbę: czy już zawsze będę sama czy mam jeszcze szansę na trwały związek?

pozdrawiam
      Anna
      • magdalena.1230 Re: weekend wrózb = dziękuję za pomysł :) 29.07.13, 21:34
        • asia.33 Re: weekend wrózb = dziękuję za pomysł :) 29.07.13, 21:41
          bardzo prosze smile
          tak jak pisałam jesli bedzie jeszcze taka mozliwosc to ogłosze
          na razie ja nie moge i nie mam nawet kart ale mozliwe ze otrzymam w prezencie niebawem
          natomiast koleznaka jak tylko bedzie miała natchnienie i czas - tylko na to czekam smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka