gosialska 14.11.09, 11:59 Czy gdybyscie mogli cofnac czas o rok.. to kto by chcial? Ja chyba tak.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toola-roola Re: Gdybyscie mogli 14.11.09, 12:47 Ja nie, ponieważ wiem, że ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosialska Re: Gdybyscie mogli 14.11.09, 12:48 Ladnie powiedziane, moze i to prawda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_hobbystka Re: Gdybyscie mogli 14.11.09, 21:14 toola-roola napisała: > ważne są tylko te dni których jeszcze nie > znamy :-) Coś Ty żyjesz cytatami! Wiedźma mogłaby w sumie cofnąć czas o rok, ale zachować wiedzę o tym, co się stanie. Był taki film że się pewnemu panu cofał cały dzień aż wreszcie przeżył go w miarę dobrze :) Uzupełniłabym ten słodziutki cytat z Cieleckiej, bo w pełni kompletna kobieta z pracą, dziećmi i partnerem musi mieć również nadciśnienie lub hemoroidy, tak mi karty pokazują. Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_hobbystka Re: Gdybyscie mogli 14.11.09, 21:15 Chodziło o cytat z sygnaturki tooli-rooli. Odpowiedz Link Zgłoś