Dodaj do ulubionych

numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości :)

• taka_35 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 14:38
      Pani Ewo, prosze w miare swojego czasu spojrzec na date: 17.04.1966 (kobieta).
      co dalej? jak dalej??

dziekuje i pozdrawiam

Ania
      • ewa.gs Re: taka 27.01.04, 15:01
        taka,
        Co dalej - nie wiem, to tylko Ty wiesz. Nie oddawaj swojego losu w moje ręce,
        ani w niczyje inne. Ty jesteś osobą najbardziej kompetentną, żeby zdecydować,
        co dalej.
        pozdrawiam,
        Ewa G.
      • ewa.gs Re: :)) 27.01.04, 16:13
        Aniu,
        rzeczywiście, inaczej zrozumiałam. Prostuję:
        jesteś siódemką.
        Wg jednego systemu i wg mnie, masz w tej chwili rok numerologiczny 8 (od
        urodzin w 2003 do urodzin w 2004), wg drugiego - 4 (od września 2003 do
        września 2004)
        To oznacza ciężką pracę i efekty współmierne do wysiłku. Roku ósmy to rok
        szybkich konsekwencji - jeśli zrobisz coś dobrze, wyjdzie, jeśli nie - fiasko.
        Wszystko zależy od Ciebie.
        Przed Tobą rok 9, zacznie się od urodzin. Lepiej nie inwestuj w przyszłość w
        trakcie jego trwania (chodzi mi np. o ważne kontrakty czy budowę domu, coś, co
        chciałabyś aby trwało dłużej).
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • davino20 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 14:53
      Witam!
      Jeśli nie zamęczyły Pania ciagłe prośby o podanie opisu numerologicznego podam
      i sój.
      26.04.1983 godz 12. Jestem liczba mistrzowska, i powtarza sie to takze w
      przypatku liczby przeznaczenia. Co to moze dla mnie oznaczać?
      • ewa.gs Re: davino 27.01.04, 15:21
        davino,
        33 to liczba najwyższej miłości, taka bardziej rozwinięta szóstka :) Oznacza,
        że masz duży potencjał, ale to, jak z niego korzystasz, to już inna sprawa.
        Niewykorzystany potencjał mistrzowski rodzi frustracje. A uaktywni się dopiero,
        kiedy poradzisz sobie z problemami przez które musi przejść szóstka, żeby się
        rozwinąć, czyli z zaborczością, zazdrością, brakiem mobilizacji, rezygnowaniem
        z siebie na koszt bliskich.
        Nie powiem Ci, co oznacza to w związku z liczbą przeznaczenia, bo nie wiem, w
        jaki sposób liczysz. Nie mogę wypowiedzieć się o czymś, czego nie policzyłam
        sama, to zbyt duża odpowiedzialność.
        Natomiast często bywa, że jeden potencjał mistrzowski blokuje drugi...
        pozdrawiam
        Ewa G.
        • taka_35 Re: Pani EWO- nieporozumienie... 27.01.04, 15:35
          oczywiscie, ze nie oddaje swego losu w niczyje rece. Pytanie co dalej, jak
          dalej krylo w sobie pytanie o moj rok numerologiczny aktualnie trwajacy i co
          moze przyniesc ze soba, a z czym sie bede musiala zmierzyc.
          wydawalo mi sie to jasne, ale jesli nie, to przepraszam i pozdrawiam

A.
          • ewa.gs Re: Pani EWO- nieporozumienie... 27.01.04, 16:14
            Aniu,
            rzeczywiście, inaczej zrozumiałam. Prostuję:
            jesteś siódemką.
            Wg jednego systemu i wg mnie, masz w tej chwili rok numerologiczny 8 (od
            urodzin w 2003 do urodzin w 2004), wg drugiego - 4 (od września 2003 do
            września 2004)
            To oznacza ciężką pracę i efekty współmierne do wysiłku. Roku ósmy to rok
            szybkich konsekwencji - jeśli zrobisz coś dobrze, wyjdzie, jeśli nie - fiasko.
            Wszystko zależy od Ciebie.
            Przed Tobą rok 9, zacznie się od urodzin. Lepiej nie inwestuj w przyszłość w
            trakcie jego trwania (chodzi mi np. o ważne kontrakty czy budowę domu, coś, co
            chciałabyś aby trwało dłużej).
            pozdrawiam
            Ewa G.
    • galomis Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 16:19
      Czy mogłaby mi pani powiedzieć jaki ten rok dla mnie będzie?Pozdrawiam15-11-1979
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 08:28
        galomis,
        Jeśli chodzi o tendencje (masz rok 4 według obu systemów) to 4 oznacza dużo
        pracy, budowanie podwalin pod dalsze zycie. Efekty przyjdą później, nie
        zniechęcaj się, jeśli narazie ich nie widać. To, nad czym teraz pracujesz
        zaprocentuje w przyszłości.
        Pozdrawiam
        Ewa G.
    • befana Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 17:10
      Pani Ewo, proszę mi wyjaśnić, co Pani rozumie przez konflikt pomiędzy duchem a
      materią? Odnosiło się to do mężczyzny ur. 25.09.1972.
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 08:24
        befana,
        może niezbyt ściśle się wyraziłam, wybacz. Chodziło mi o konflikt między
        podejściem do świata pragmatycznym i materialistycznym a duchowym.
    • nika2004 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 17:47
      Droga pani Ewo! Dziekuje za dokonane charakterystyki.Czuje jedynie niedosyt
      jezeli chodzi o moja charakterystyke 19 07 1982.JUz dawniej wiedzialam ze
      jestem 1 i znam cechy pozytywne i negatywne 1, ale chodzilo mi o nieco szersza
      charakterystyke na podstawie innych cyfr, liczb urodzeniowych.Z gory dziekuje.
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 08:30
        nika,
        szerszej charakterystyki nie zrobię z samej daty urodzenia. Można z niej
        wyciągnąć wiele wniosków, pod warunkiem jednak, że rozpatruje się ją wraz z
        innymi danymi z portretu numerologicznego. Ale przecież nieźle znasz siebie :)
        pozdrawiam
        Ewa G.
    • dagmara27 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 20:50
      Pani Ewo, wiem że zajmuje się Pani numerologią zawodowo, a trafne określanie
      charakteru człowieka zrobiło na mnie i mojej rodzinie wielkie wrażenie... mam
      pytanie czy jest Pani w stanie sporządzić portret numerologiczny przez internet
      (oczywiście za opłatą - ponieważ nie sądzę aby Pani pracowała charytatywnie)?
      Nie wiem dokładnie jakie są możliwości numerologii (wiem, że można określić
      charakter, predyspozycje... ale co jeszcze?)Z jakimi problemami można się
      zgłaszać do Pani? Czy jeżeli mam problem z niepewnością, nieśmiałością to czy
      numerologia może coś w tym zakresie pomóc(oprócz pracy nad sobą oczywiście)???
      Wiem, że często Pani odsyła do swojego gazetowego e-maila, ale czy on będzie
      dostępny przez następne lata czy może Pani podać jakiś dodatkowy kontakt ze
      sobą?
      Pozdrowienia i wielkie podziękowania od mamy za radę w sprawie brata (choć jego
      oderwanie od rzeczywistości jest czasmi dosyć przerażające:) )
      • ewa.gs Re: Dagmara 28.01.04, 08:40
        Dagmaro,
        tak, jestem w stanie sporządzić portret numerologiczny korespondencyjnie.
        Najczęściej jednak zniechęcam ludzi do robienia samej tylko analizy portretu,
        chyba, że ktoś bardzo się uprze :). Ponieważ kiedy mówię komuś, że ma problem,
        nie chciałabym zostawiać go z tą informacją samego.
        Zajmuję się przede wszystkim zmianą portretów.
        W tym przypadku również robię analizę, ale mówiąć "masz problem" mogę
        powiedzieć jednocześnie "a tu masz lekarstwo".
        Zmiana karty, czyli portretu numerologicznego, polega na nadaniu bardzo
        precyzyjnie dobranych imion duchowych (funkcjonują jak imię od bierzmowania,
        urzędowo niczego nie trzeba zmieniać), które harmonizują wibracje zawarte w
        portrecie. Zmiana jest dyktowana przez duszę człowieka, nie przeze mnie,
        ponieważ tylko dusza wie, w którym kierunku chce się rozwijać. Ja nie mogę o
        tym decydować.
        Pytam ją o to pracując z wahadłem.

Co do mojego gazetowego maila, jest to jeden z najbardziej stałych kontaktów ze
        mną. Kiedy tylko będę miałą jakiś bardziej stały, dam znać.
        pozdrawiam serdecznie,
        Ewa G.
        • cleopa Proszę :) 28.01.04, 09:11
          Bardzo proszę o wyjaśnienie ur. sie 21.03.1966 r. moje zycie niby w porządku
          ale jednak jest nieudane,nigdy nie mialam szczęścia w milości - zawsze
          musiałam o nia walczyć (a wlaściwie nie walczyłam wycofywałam się :) )
          nawet o milość matki,która skupia swoją uwagę na mojej siostrze,mimo ze ta
          pyskuje i jest niegrzeczna..mam chyba początki depresji..nie mam sily walczyć..
          • ewa.gs Re: Proszę :) 28.01.04, 09:16
            Cleopa,
            takie problemy leżą na ogół znacznie głębiej, niż w dacie urodzenia. Często są
            to nierówne potencjały, kombinacja, przeznaczenie... Musiałabym mieć wszystkie
            Twoje dane, żeby się wypowiedzieć na ten temat.
            Tym, którzy nie mają siły walczyć, mogę pomóc, jeżeli mocno tego chcą. Jak -
            zobacz w ostatnim moim poście- odpowiedzi dla Dagmary.
            pozdrawiam serdecznie
            Ewa G.

• cleopa Re: Proszę :) 28.01.04, 10:14
              czyli co Pani radzi?? .........skontaktować się z Panią na emaila??........
              • ewa.gs Re: Proszę :) 28.01.04, 10:18
                ewa.gs@gazeta.pl :)
                zapraszam
    • galomis Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 09:21
      Czy na podstawie numerolgii można ustalić predyspozycje do konkretnego zawodu?A
      jeśli tak to jak się to ma w moim przypadku?15-11-1979.
      • ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 09:30
        Można, ale nie należy się nimi sugerowac przy jego wyborze :)
        Ty jestes raczej typem myśliciela niż działacza. To, co nie wymaga myślenia,
        zawsze będzie Cię nużyć. Praca zespołowa też nie jest raczej Twoim
        marzeniem :).
        Ludzie o Twoim typie energii często są teologami, filozofami, zajmują się
        ezoteryką, informatyką (taką wyższego stopnia), cybernetyką, matematyką,
        statystyką, analizą.
        Dobra jest każda praca, która wymaga analitycznego myślenia, doskonalenia
        siebie.
        Pracuj nad niewpadaniem w depresje...
    • natalenka prosze o rade 28.01.04, 09:31
      Witam serdecznie Pani Ewo. Urodzilam sie 05.10.1978 roku. Chcialabym dowiedziec
      sie czegos o sobie. Wiem,ze jestem "czworeczka", ktora charakteryzuje sie
      troszke niereformowalnym charakterkiem. Jaka cyfre powinnam wporwadzic w moje
      zycie, aby zniwelowac te wplywy czworki, ktore sa negtywne? Chcialabym takze
      dowiedziec sie jak Pani widzi mnie w polaczeniu z mezczyzna, ktory urodzil sie
      10.10.1975? Serdecznie dziekuje!!!!
      • ewa.gs Re: prosze o rade 28.01.04, 09:36
        Natalenko,
        co dokładniej masz na myśli, mówiąc o niwelowaniu wpływów i wprowadzaniu cyfry?
        W jaki sposób chcesz to zrobić? Czy chodzi Ci o wprowadzenie jej przez zmianę
        portretu numerologicznego, czy tez w postaci jakiejś osoby, która
        rekompensowałaby Ci Twoje braki?
        Co do związków międzyludzkich, przeczytaj proszę drugi z moich postów w tym
        wątku, będziesz znałą odpowiedź :)
        pozdrawiam
        Ewa G.

• natalenka prosze o rade 28.01.04, 09:42
          Myslalam raczej o zmianie portretu numerologicznego, o liczbie ktora pomoglaby
          mi zniwelowac wady czworeczki. Wiem,ze numerologia to nie tylko data urodzenia,
          cyfry sa wokol nas i niektore mozemy swiadomie wybierac:)
          • ewa.gs Re: prosze o rade 28.01.04, 09:49
            Natalenka,
            widzisz, to niecałkiem tak.
            Kartę można zmienić tylko wtedy, kiedy godzi się na to dusza, i to ona wskazuje
            kierunek, w jakim należy ją zmienić. Gdyby można było po prostu dodawać sobie
            trochę takich cech, trochę innych, to byłabym już supermenem... A nie jestem :)
            Cokolwiek wprowadzisz do karty, musi być zgodne z wolą duszy, inaczej po prostu
            nie zadziała. To dusza uruchamia kartę.
            Nasze wibracje zawsze zawierają w sobie jakąś lekcję, program do nauczania.
            Dusza zgadza się na jego zmianę dopiero wtedy, kiedy przerobi już tę lekcję i
            wyciągnie z niej wszystko, co tylko mogła. Wtedy wchodzi na wyższy poziom - nie
            wcześniej.
            Zmiana karty nie polega na dodaniu sobie jednej wibracji - harmonię wprowadza
            się poprzez dodanie różnych wibracji w różnych stopniach natężenia i w różnych
            miejscach, a do tego zgodnych z planem nadświadomym... To znacznie bardziej
            skomplikowane :)
            pozdrawiam
            Ewa G.
            Ewa G.
            • natalenka prosze o rade 28.01.04, 09:59
              Dziekuje slicznie za informacje. Z tego widze,ze to sprawa niestety nie na
              sesje internetowa. Z checia kiedys poprosze numerologa o wsluchanie sie w moja
              dusza. Pozdrawiam serdecznie.
    • zodiakalna.ryba Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 29.01.04, 15:43
      Witam!
      Jestem 4. Moje imię to Michał. Urodzony 1.3.1989. Jak wygląda mój portret?
      DZiękuję i pozdrawiam.
    • zodiakalna.ryba Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 29.01.04, 15:44
      Witam!
      Jestem 4. Moje imię to Michał. Urodzony 1.3.1989. Jak wygląda mój portret?
      DZiękuję i pozdrawiam.
      PS Jesli nie sprawi to problemu.
    • samadusza Bardzo ciekawa... 29.01.04, 20:21
      Droga Pani Numerolog.
      Jestem siódemką.
      03 grudnia 1981 r.
      Niesamowicie ciekawi mnie mój portret...
      Basia.
    • liza24 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 30.01.04, 10:54
      witam :)

mozna prosic o chocby krotki rys numerologiczny? ja - 02-07-1977 (piec dni
      pozniej i byloby wiecej 7 :) a moj - 02-01-1979 :)

pozdrawiam :)
    • vestaa Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 31.01.04, 16:06
      Droga Ewo, bardzo proszę o interpretację mojej daty urodzenia - 18.11.1986.
      Czy moje życie zmieni się na lepsze? A może co mam w tym kierunku zrobić? Z
      góry DZIĘKUJĘ.
      • iwonnkaa Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 31.01.04, 21:41
        Jestem z 22 06 1960, kochana Ewo znajdź jeszcze odrobinkę czasu i
        zainterpretuj ,Niskie ukłony IWONA
    • iza.b Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 31.01.04, 22:44
      Proszę o trochę informacji ja 07.05.1971, mój mąż 30.05.1971. Z góry bardzo
      dziękuję
    • irona.sonata Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 30.04.23, 13:15
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka