taka_35 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 14:38 Pani Ewo, prosze w miare swojego czasu spojrzec na date: 17.04.1966 (kobieta). co dalej? jak dalej?? dziekuje i pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: taka 27.01.04, 15:01 taka, Co dalej - nie wiem, to tylko Ty wiesz. Nie oddawaj swojego losu w moje ręce, ani w niczyje inne. Ty jesteś osobą najbardziej kompetentną, żeby zdecydować, co dalej. pozdrawiam, Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: :)) 27.01.04, 16:13 Aniu, rzeczywiście, inaczej zrozumiałam. Prostuję: jesteś siódemką. Wg jednego systemu i wg mnie, masz w tej chwili rok numerologiczny 8 (od urodzin w 2003 do urodzin w 2004), wg drugiego - 4 (od września 2003 do września 2004) To oznacza ciężką pracę i efekty współmierne do wysiłku. Roku ósmy to rok szybkich konsekwencji - jeśli zrobisz coś dobrze, wyjdzie, jeśli nie - fiasko. Wszystko zależy od Ciebie. Przed Tobą rok 9, zacznie się od urodzin. Lepiej nie inwestuj w przyszłość w trakcie jego trwania (chodzi mi np. o ważne kontrakty czy budowę domu, coś, co chciałabyś aby trwało dłużej). pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
davino20 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 14:53 Witam! Jeśli nie zamęczyły Pania ciagłe prośby o podanie opisu numerologicznego podam i sój. 26.04.1983 godz 12. Jestem liczba mistrzowska, i powtarza sie to takze w przypatku liczby przeznaczenia. Co to moze dla mnie oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: davino 27.01.04, 15:21 davino, 33 to liczba najwyższej miłości, taka bardziej rozwinięta szóstka :) Oznacza, że masz duży potencjał, ale to, jak z niego korzystasz, to już inna sprawa. Niewykorzystany potencjał mistrzowski rodzi frustracje. A uaktywni się dopiero, kiedy poradzisz sobie z problemami przez które musi przejść szóstka, żeby się rozwinąć, czyli z zaborczością, zazdrością, brakiem mobilizacji, rezygnowaniem z siebie na koszt bliskich. Nie powiem Ci, co oznacza to w związku z liczbą przeznaczenia, bo nie wiem, w jaki sposób liczysz. Nie mogę wypowiedzieć się o czymś, czego nie policzyłam sama, to zbyt duża odpowiedzialność. Natomiast często bywa, że jeden potencjał mistrzowski blokuje drugi... pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_35 Re: Pani EWO- nieporozumienie... 27.01.04, 15:35 oczywiscie, ze nie oddaje swego losu w niczyje rece. Pytanie co dalej, jak dalej krylo w sobie pytanie o moj rok numerologiczny aktualnie trwajacy i co moze przyniesc ze soba, a z czym sie bede musiala zmierzyc. wydawalo mi sie to jasne, ale jesli nie, to przepraszam i pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Pani EWO- nieporozumienie... 27.01.04, 16:14 Aniu, rzeczywiście, inaczej zrozumiałam. Prostuję: jesteś siódemką. Wg jednego systemu i wg mnie, masz w tej chwili rok numerologiczny 8 (od urodzin w 2003 do urodzin w 2004), wg drugiego - 4 (od września 2003 do września 2004) To oznacza ciężką pracę i efekty współmierne do wysiłku. Roku ósmy to rok szybkich konsekwencji - jeśli zrobisz coś dobrze, wyjdzie, jeśli nie - fiasko. Wszystko zależy od Ciebie. Przed Tobą rok 9, zacznie się od urodzin. Lepiej nie inwestuj w przyszłość w trakcie jego trwania (chodzi mi np. o ważne kontrakty czy budowę domu, coś, co chciałabyś aby trwało dłużej). pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
galomis Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 16:19 Czy mogłaby mi pani powiedzieć jaki ten rok dla mnie będzie?Pozdrawiam15-11-1979 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 08:28 galomis, Jeśli chodzi o tendencje (masz rok 4 według obu systemów) to 4 oznacza dużo pracy, budowanie podwalin pod dalsze zycie. Efekty przyjdą później, nie zniechęcaj się, jeśli narazie ich nie widać. To, nad czym teraz pracujesz zaprocentuje w przyszłości. Pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
befana Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 17:10 Pani Ewo, proszę mi wyjaśnić, co Pani rozumie przez konflikt pomiędzy duchem a materią? Odnosiło się to do mężczyzny ur. 25.09.1972. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 08:24 befana, może niezbyt ściśle się wyraziłam, wybacz. Chodziło mi o konflikt między podejściem do świata pragmatycznym i materialistycznym a duchowym. Odpowiedz Link Zgłoś
nika2004 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 17:47 Droga pani Ewo! Dziekuje za dokonane charakterystyki.Czuje jedynie niedosyt jezeli chodzi o moja charakterystyke 19 07 1982.JUz dawniej wiedzialam ze jestem 1 i znam cechy pozytywne i negatywne 1, ale chodzilo mi o nieco szersza charakterystyke na podstawie innych cyfr, liczb urodzeniowych.Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 08:30 nika, szerszej charakterystyki nie zrobię z samej daty urodzenia. Można z niej wyciągnąć wiele wniosków, pod warunkiem jednak, że rozpatruje się ją wraz z innymi danymi z portretu numerologicznego. Ale przecież nieźle znasz siebie :) pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara27 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 27.01.04, 20:50 Pani Ewo, wiem że zajmuje się Pani numerologią zawodowo, a trafne określanie charakteru człowieka zrobiło na mnie i mojej rodzinie wielkie wrażenie... mam pytanie czy jest Pani w stanie sporządzić portret numerologiczny przez internet (oczywiście za opłatą - ponieważ nie sądzę aby Pani pracowała charytatywnie)? Nie wiem dokładnie jakie są możliwości numerologii (wiem, że można określić charakter, predyspozycje... ale co jeszcze?)Z jakimi problemami można się zgłaszać do Pani? Czy jeżeli mam problem z niepewnością, nieśmiałością to czy numerologia może coś w tym zakresie pomóc(oprócz pracy nad sobą oczywiście)??? Wiem, że często Pani odsyła do swojego gazetowego e-maila, ale czy on będzie dostępny przez następne lata czy może Pani podać jakiś dodatkowy kontakt ze sobą? Pozdrowienia i wielkie podziękowania od mamy za radę w sprawie brata (choć jego oderwanie od rzeczywistości jest czasmi dosyć przerażające:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Dagmara 28.01.04, 08:40 Dagmaro, tak, jestem w stanie sporządzić portret numerologiczny korespondencyjnie. Najczęściej jednak zniechęcam ludzi do robienia samej tylko analizy portretu, chyba, że ktoś bardzo się uprze :). Ponieważ kiedy mówię komuś, że ma problem, nie chciałabym zostawiać go z tą informacją samego. Zajmuję się przede wszystkim zmianą portretów. W tym przypadku również robię analizę, ale mówiąć "masz problem" mogę powiedzieć jednocześnie "a tu masz lekarstwo". Zmiana karty, czyli portretu numerologicznego, polega na nadaniu bardzo precyzyjnie dobranych imion duchowych (funkcjonują jak imię od bierzmowania, urzędowo niczego nie trzeba zmieniać), które harmonizują wibracje zawarte w portrecie. Zmiana jest dyktowana przez duszę człowieka, nie przeze mnie, ponieważ tylko dusza wie, w którym kierunku chce się rozwijać. Ja nie mogę o tym decydować. Pytam ją o to pracując z wahadłem. Co do mojego gazetowego maila, jest to jeden z najbardziej stałych kontaktów ze mną. Kiedy tylko będę miałą jakiś bardziej stały, dam znać. pozdrawiam serdecznie, Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
cleopa Proszę :) 28.01.04, 09:11 Bardzo proszę o wyjaśnienie ur. sie 21.03.1966 r. moje zycie niby w porządku ale jednak jest nieudane,nigdy nie mialam szczęścia w milości - zawsze musiałam o nia walczyć (a wlaściwie nie walczyłam wycofywałam się :) ) nawet o milość matki,która skupia swoją uwagę na mojej siostrze,mimo ze ta pyskuje i jest niegrzeczna..mam chyba początki depresji..nie mam sily walczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: Proszę :) 28.01.04, 09:16 Cleopa, takie problemy leżą na ogół znacznie głębiej, niż w dacie urodzenia. Często są to nierówne potencjały, kombinacja, przeznaczenie... Musiałabym mieć wszystkie Twoje dane, żeby się wypowiedzieć na ten temat. Tym, którzy nie mają siły walczyć, mogę pomóc, jeżeli mocno tego chcą. Jak - zobacz w ostatnim moim poście- odpowiedzi dla Dagmary. pozdrawiam serdecznie Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
cleopa Re: Proszę :) 28.01.04, 10:14 czyli co Pani radzi?? .........skontaktować się z Panią na emaila??........ Odpowiedz Link Zgłoś
galomis Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 09:21 Czy na podstawie numerolgii można ustalić predyspozycje do konkretnego zawodu?A jeśli tak to jak się to ma w moim przypadku?15-11-1979. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 28.01.04, 09:30 Można, ale nie należy się nimi sugerowac przy jego wyborze :) Ty jestes raczej typem myśliciela niż działacza. To, co nie wymaga myślenia, zawsze będzie Cię nużyć. Praca zespołowa też nie jest raczej Twoim marzeniem :). Ludzie o Twoim typie energii często są teologami, filozofami, zajmują się ezoteryką, informatyką (taką wyższego stopnia), cybernetyką, matematyką, statystyką, analizą. Dobra jest każda praca, która wymaga analitycznego myślenia, doskonalenia siebie. Pracuj nad niewpadaniem w depresje... Odpowiedz Link Zgłoś
natalenka prosze o rade 28.01.04, 09:31 Witam serdecznie Pani Ewo. Urodzilam sie 05.10.1978 roku. Chcialabym dowiedziec sie czegos o sobie. Wiem,ze jestem "czworeczka", ktora charakteryzuje sie troszke niereformowalnym charakterkiem. Jaka cyfre powinnam wporwadzic w moje zycie, aby zniwelowac te wplywy czworki, ktore sa negtywne? Chcialabym takze dowiedziec sie jak Pani widzi mnie w polaczeniu z mezczyzna, ktory urodzil sie 10.10.1975? Serdecznie dziekuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: prosze o rade 28.01.04, 09:36 Natalenko, co dokładniej masz na myśli, mówiąc o niwelowaniu wpływów i wprowadzaniu cyfry? W jaki sposób chcesz to zrobić? Czy chodzi Ci o wprowadzenie jej przez zmianę portretu numerologicznego, czy tez w postaci jakiejś osoby, która rekompensowałaby Ci Twoje braki? Co do związków międzyludzkich, przeczytaj proszę drugi z moich postów w tym wątku, będziesz znałą odpowiedź :) pozdrawiam Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
natalenka prosze o rade 28.01.04, 09:42 Myslalam raczej o zmianie portretu numerologicznego, o liczbie ktora pomoglaby mi zniwelowac wady czworeczki. Wiem,ze numerologia to nie tylko data urodzenia, cyfry sa wokol nas i niektore mozemy swiadomie wybierac:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.gs Re: prosze o rade 28.01.04, 09:49 Natalenka, widzisz, to niecałkiem tak. Kartę można zmienić tylko wtedy, kiedy godzi się na to dusza, i to ona wskazuje kierunek, w jakim należy ją zmienić. Gdyby można było po prostu dodawać sobie trochę takich cech, trochę innych, to byłabym już supermenem... A nie jestem :) Cokolwiek wprowadzisz do karty, musi być zgodne z wolą duszy, inaczej po prostu nie zadziała. To dusza uruchamia kartę. Nasze wibracje zawsze zawierają w sobie jakąś lekcję, program do nauczania. Dusza zgadza się na jego zmianę dopiero wtedy, kiedy przerobi już tę lekcję i wyciągnie z niej wszystko, co tylko mogła. Wtedy wchodzi na wyższy poziom - nie wcześniej. Zmiana karty nie polega na dodaniu sobie jednej wibracji - harmonię wprowadza się poprzez dodanie różnych wibracji w różnych stopniach natężenia i w różnych miejscach, a do tego zgodnych z planem nadświadomym... To znacznie bardziej skomplikowane :) pozdrawiam Ewa G. Ewa G. Odpowiedz Link Zgłoś
natalenka prosze o rade 28.01.04, 09:59 Dziekuje slicznie za informacje. Z tego widze,ze to sprawa niestety nie na sesje internetowa. Z checia kiedys poprosze numerologa o wsluchanie sie w moja dusza. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiakalna.ryba Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 29.01.04, 15:43 Witam! Jestem 4. Moje imię to Michał. Urodzony 1.3.1989. Jak wygląda mój portret? DZiękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiakalna.ryba Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 29.01.04, 15:44 Witam! Jestem 4. Moje imię to Michał. Urodzony 1.3.1989. Jak wygląda mój portret? DZiękuję i pozdrawiam. PS Jesli nie sprawi to problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
samadusza Bardzo ciekawa... 29.01.04, 20:21 Droga Pani Numerolog. Jestem siódemką. 03 grudnia 1981 r. Niesamowicie ciekawi mnie mój portret... Basia. Odpowiedz Link Zgłoś
liza24 Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 30.01.04, 10:54 witam :) mozna prosic o chocby krotki rys numerologiczny? ja - 02-07-1977 (piec dni pozniej i byloby wiecej 7 :) a moj - 02-01-1979 :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
vestaa Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 31.01.04, 16:06 Droga Ewo, bardzo proszę o interpretację mojej daty urodzenia - 18.11.1986. Czy moje życie zmieni się na lepsze? A może co mam w tym kierunku zrobić? Z góry DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 31.01.04, 21:41 Jestem z 22 06 1960, kochana Ewo znajdź jeszcze odrobinkę czasu i zainterpretuj ,Niskie ukłony IWONA Odpowiedz Link Zgłoś
iza.b Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 31.01.04, 22:44 Proszę o trochę informacji ja 07.05.1971, mój mąż 30.05.1971. Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: numerologia - dziś odpowiadam na wątpliwości 30.04.23, 13:15 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś