Gość: jacek IP: *.spray.net.pl 28.12.09, 10:36 czy poprawią się te trzy sprawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toola-roola Re: zdrowie praca,finanse 28.12.09, 12:21 Jeśli masz problemy ze zdrowiem, idź do lekarz. Nie licz na to że jakaś wróżka pomoże. Nie pomoże - jedyne co, to uczyni tyle, że wiedziony iluzją będziesz zwlekał z odwiedzeniem lekarza licząc na cud, czary mary i inne hocki-klocki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICOLA Re: zdrowie praca,finanse IP: *.toya.net.pl 28.12.09, 16:34 dobra wróżka czy jasnowidz może nas ostrzec na co mamy uważać ,czy nie grozi nam w przyszłości jakiś wypadek czy choroba Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: zdrowie praca,finanse 28.12.09, 16:51 Tak, ale także może w ten sposób na zasadzie autosugestii spowodować że podświadomie będziemy dążyć do określonej sytuacji. Szczególnie gdy osoba jest wrażliwa i bezkrytycznie wierzy w słowa wróżki... Odpowiedz Link Zgłoś
happyy1 Re: zdrowie praca,finanse 28.12.09, 17:33 Ja dzis przypomniałam sobie i podsumowałam to co miałam przepowiedziane na rok 2009 przez wróżkę u której byłam i korzystałam z porady jasnowidza z wróżby online i stwierdzam ze nic mi się nie sprawdziło mam jednak nadzieje że to wszystko przesunie sie tylko w czasie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: zdrowie praca,finanse IP: 94.75.121.* 02.01.10, 17:48 Nie zgodzę się-mi pomogły jak to mówicie czary-mary na finanse i zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
toola-roola Re: zdrowie praca,finanse 02.01.10, 20:54 Masz prawo się nie zgadzać , jak najbardziej, po to jest forum aby wymieniać poglądy. Jednak brzmiałoby to bardziej wiarygodnie gdybyś napisała w jaki sposób "czary-mary" pomogły Tobie na finanse i zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś